Heti horoszkóp (december 31. – január 6.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára garantált a siker, amennyiben lesz merszük egészen nagy dolgokat végrehajtani, de az Ikrek is a kedvük szerint valósíthatnak meg bármilyen ideát. A Rákok minden fantáziája valósággá formálható, de a láblógatás és az időhúzás szigorúan tiltott tevékenységek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Újév, új lehetőségek, nyitott kapuk... csak át kell lépned azt a küszöböt, amely tetszik. Ugye lesz merszed valami egészen nagy dolgot végrehajtani? Ne szalassz el semmit a következő napokban, mert olyasmi juthat a füledbe, amely hosszú távon segíti utadat, fejlődésedet és gyarapodásodat. Még akkor is légy figyelmes hallgatóság, ha bármikor máskor csak legyintettél volna a most felbukkanó témákra. Sok lehetőséget kínálnak neked az égiek, csak ki kell választani a számodra tetszetősöket. Akkor jársz jó úton, ha nagy fordulatot veszel, és drámaian új dologba vágod a fejszédet: cserélj munkahelyet, költözz máshová, tégy bármit, a siker garantált!

Bika

Jó dolog a szilveszter, hát vesd bele magadat az élet mozgalmas részébe, mert szerdától úgyis visszatérnek a szorgos hétköznapok, és gyors forgásba kezd a mókuskerék. A szilveszterkor kötött új ismeretségek tartósak és hasznosak lesznek, ezért bátran mondj igent egy randira vagy kávéra. Az újév első napjaiban még az óévben érezheted magadat, ám megérkeznek azok a jelek, amelyek rámutatnak, hogy ennek az évnek az energiái is lendületbe jönnek. Ideje nekiveselkedni az aktuális feladatoknak! Cselekedj, hisz már 2019 van! Koncentrálj, szervezz és rendszerezz, sok teendő vár rád, de képes vagy hatalmas elszántsággal belevetni magad a feladatteljesítésbe. Ha kicsit is rád ülne a pesszimizmus érzete, űzd el messzire sok mosollyal!

Ikrek

Ne tagadd, hisz látszik rajtad, nagyon vártad az új esztendőt, és azt különösen, hogy megkezdődjenek a mozgalmas, új tervekkel teli mindennapok. Égsz a láztól, tanulni és dolgozni vágysz, sokat tüsténkedsz, emellett kreatív ötletekkel bombázod a környezetedet. Kedved szerint valósíthatsz meg bármilyen ideát, emellett a tanulást se szorítsd háttérbe! Igen mozgalmas napoknak nézel elébe, sokfelé kell menned és idegenekkel is érdemes megismerkedned. Energiából bőven rejlik benned, időből sem lesz hiányod, így pár plusz órát bevállalva ne hagyj semmit a jövő hétre! Ezen a héten nem lesz alkalmad a lazsálásra, felfokozott tempóban kell a végére járnod minden függő ügynek.

Rák

Bár a 2018-as esztendő decembere nagyon megerőltető, leterhelő, így pedig fárasztó volt, az új év első napjai sem adnak lehetőséget neked a lazsálásra. Pár tavalyi feladaton gyorsan túl kell lendülnöd, mert jönnek az újak. Vértezd fel magadat az új év ismeretlen kihívásaival szemben. Régi álmaid egyikét kell most ismét elővenned, alaposan megtervezned, aztán pedig belevágni a megvalósításba. Minden fantáziád valósággá formálható, de a láblógatás és az időhúzás szigorúan tiltott tevékenységek. Beindul az élet, jössz-mész, mindenkivel ügyesen és taktikusan kommunikálsz, új ismeretségeket kötsz, és kifejezetten izgatni fogja a fantáziádat idegen kultúrák megismerése.

Oroszlán

Nagyon élvezed, hogy egy hosszú szünettel kezdődik a hét, és maga az új év is. Szerencsére eléggé ki tudod magadat pihenni, így pedig felkészülten várod a feladatokat, melyek szerdától ott tornyosulnak majd az asztalodon. Már az új év első napjaiban kedvező égi állások biztosítják a jó energiákat, így terveid kibontakozhatnak, megvalósulhatnak, emellett könnyedén ismerkedsz új emberekkel, akik remek ötleteikkel csak tovább fokozzák a munkához való kedvedet. Új- vagy mellékállásra lelhetsz, ez már rövid távon extra bevételt generálhat számodra. Mindemellett mozogj sokat, figyelj a világra, informálódj, beszélgess, ne betonozd be magad sehová!

Szűz

Vannak dolgok, amelyek az új év beköszöntével sem módosulnak: szorgalmad és eltökéltséged mellett tüzes vagy, akaratos, célokat akarsz megvalósítani, szinte bármi áron. Az év első napjaiban figyelmedet az anyagi ügyek felé érdemes fordítani, számos problémára keresel és bizony találsz is megoldást, és most a Jupiter segít is tisztán látni, bizonyos dolgokat akár át is variálni. Az elmúlt heteket jellemző harciasságodból nem adsz lejjebb, és ez így rendjén is van. Emellett azért semmiképpen se rúgd össze a port másokkal, ne kezdődjék 2019 haraggal, vitákkal. Erődet és ambíciódat inkább a békés megbeszélésekre, kompromisszumok kötésére összpontosítsd.

Mérleg

Új esztendő, új fogadalmak, friss energiák és váratlan lendület? Mindemellett remek tervek is vannak a tarsolyodban? Csupán egy kis csiszolást igényelnek azok a dolgok, amelyek megvalósításra várnak! Gyakorlatilag a semmiből tudsz most várakat építeni – gyorsan, látványosan, ám ne feledd, az időt és az elhivatottságot neked kell az előbbiekhez hozzátenned. A legfontosabb jelenleg az, hogy csak annyi feladatot vállalj el, amennyinek az elvégzésére biztosan képes is vagy! Kiemelt szerephez jut a kommunikáció, sok alkalmad lesz arra, hogy információt gyűjts, új ismeretségekre tegyél szert, megérts bizonyos dolgokat, amik eddig zavarosak voltak. A Merkúr segít a tisztánlátásban.

Skorpió

Az elmúlt időszakban állandóan úton voltál, tettél-vettél, gyakorta a pihenés helyett mást se csináltál, mint teljesítetted a függőben lévő kötelezettségeidet, kiszolgáltad mások igényeit. Így egy pillanatig se csodálkozz azon, ha fizikai és szellemi aktivitásod alaposan lecsökkent, kevés dologhoz lesz kedved. Még nem késő, hogy visszavonulj kicsit, legalább a hét első két napján! Szánj magadra pár órát, pihenj, próbálj meg mihamarabb feltöltődni, különben nagyon nehezen fogsz visszarázódni a mindennapi taposómalomba. A Mars sokszor hátráltat, és változás állhat be különböző emberi kapcsolataidba, konfliktusok alakulhatnak ki. Mosolyogj, így sok nehéz pillanattól megóvhatod magadat.

Nyilas

Ha titkon azt reméled, a 2018-as esztendő lezárásával végre jöhet némi nyugalom és béke, akkor feleslegesen reménykedsz... Bőven akad dolgod, sok még a függőben lévő ügy. Sok mindent meg kell valósítani ahhoz, hogy az újesztendő remek és látványos eredményeket hozzon. A harmónia máshol keresi helyét, neked szerdától a mókuskerék és a feladatmegoldás jut. Bár a tavalyi év leterheltségének és kemény erőfeszítéseinek bizony megérkeznek az eredményei, azonban ez nem ad okot arra, hogy lazsálj vagy halogass bármilyen munkát! Ugyanakkor kézzel fogható lesz az, hogy az emberek egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek erőfeszítéseidért.

Bak

A 2018-as esztendőt nem tudtad úgy lezárni, ahogy eredetileg tervezted, hisz maradt pár elvarratlan szál, beteljesítetlen feladat. Ezek az új esztendő első hetében kikövetelik maguknak a figyelmet, ha jót akarsz magadnak, akkor romatempóban kell a végére járnod mindennek. Ugyanakkor kitartó Bakként sokszor egészen káprázatos dolgokat tudsz véghez vinni, és azt is tudod, hogy a cselekvéshez sosincs késő. A tennivalók mellett gondold át, mik azok a fontos tényezők, amiken szintén módosítanod kellene ahhoz, hogy életed sikergörbéje meredeken íveljen felfelé. Ehhez néhány régi szokásodról mondj le, és hagyd magad mögött ezeket az óévvel együtt.

Vízöntő

Nagy reményekkel várod a 2019-es esztendőt, munka, karrier és magánélet terén is változásokat tervezel, és minden körülmény adott, hogy ezen módosulások alapköveit le is tedd az új év első hetében. Bátran tedd meg az első lépéseket céljaid felé. Jelentősek lehetnek már az első napok is, ezért egy percig sem tétlenkedhetsz, ráadásul feltöltődtél, friss energiáiddal bárhová eljuthatsz. Megvan annak az esélye, hogy pozitívan induljon az év, sőt, jobban is, mint remélnéd. Különösen a tanulmányaiddal és a munkáddal kapcsolatos új dolgok iránt leszel fogékony és nyitott, állsz elébe egy utazásnak vagy egy új pozíció elfoglalásának.

Halak

Az óév utolsó két napja viszonylag nyugalomban telik, az újév első napjai igen erős, pozitív lendülettel visznek közelebb vágyott céljaidhoz. Jól fog indulni minden, reggelenként lesz egy-egy kreatív ötleted, emellett energiáért sem kell átmenned a szomszédba. Karriered és/vagy tanulmányaid kiemelten fontos szerepet kapnak, a felemelkedés és a dicséretek garantált részei az évkezdetnek. Nagy dolgokat tudsz alkotni, ha vizsgák állnak előtted, kiemelkedően fogsz teljesíteni. Halakként ez és a következő hetek minden igényedet kielégítik, és az eddig meg nem válaszolt kérdésekre is végre megtudod a feleletet.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.