asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje minden szempontból épp úgy alakul, ahogy remélték. Lesz benne romantika, odaadás és sok mosoly is. Az Ikrek azonban hiába vágynának most egy kis láblógatásra, még sok mindent kell elintézniük. A Skorpiók sem fognak pihenni: turbófokozatra kell kapcsolniuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ez a gyönyörű, karácsonyt már közvetlenül megelőző hétvége minden szempontból tökéletes arra, hogy alaposan átgondold az idei év eredményeit, esetleges kudarcait, azt, hogy mit hagytál félbe, mi az, ami még esetleg javítható, pótolható, módosítható. Ha az elmúlt időszakban voltak anyagi gondjaid, kérj segítséget hozzáértő szakembertől mihamarabb, mert a következő hetekben a Szaturnusz és a Plútó rávilágíthat arra, hol csúsztál el a banánhéjon, min változtass, hogy 2019 sokkal jobban alakuljon számodra.

Bika

Ez a hétvége szinte minden szempontból épp úgy alakul, ahogy reméled. Lesz benne sok megoldandó tennivaló, családi ügyek intézése, szerelem, romantika, odaadás, összességében sok mosoly és elégedettség, béke és harmónia. A nyugalom tapintható körülötted, élvezd! Amennyiben elkötelezett kapcsolatban élsz, végre felcsillan a remény arra, hogy egy rég várt álmod megvalósuljon, vagy füledbe jusson a híre... Ha viszont még keresed az igazit, ki ne hagyj semmilyen lehetőséget arra, hogy randizz, ismerkedj, mert közel van hozzád az igazi!

Ikrek

Nyűgös vagy, elfáradtál, és ez bizony nem az utóbbi napok rohamtempója miatt van, hanem az egész évi hajtás egyértelmű eredménye. Titkon abban bízol, hogy talán most kissé több időt tölthetsz békében és csendben? Úgy, ahogy az neked jó? Végre előtérbe helyeznéd a saját lelked ápolgatását? Hiába van hétvége, most sem sikerül kipihenned magad, ugyanis szombaton még bőven akad feladatod, így leghamarabb vasárnap adódik módod láblógatásra. Gondolataidat ne korlátozd, engedd szabadon, tervezz, szervezz, töprengj, tűnődj a jövőn!

Rák

Több fura élethelyzet elé állít a sors ezen a hétvégén, pedig nem számítottál már semmi különösre. Ugyanakkor lendületbe jössz, egyenesen élvezni fogd a nyüzsgést, a tennivalók hadát, ami körbevesz. A kihívás feltölt energiával, közben több érdekes emberrel is keresztezitek egymás útját, akiket eddig elutasítottál valamilyen nyomós indok miatt. Fény derül végre arra, hogy a fura vagy a nem szokványos emberi külsők mögött micsoda lelkek és szellemi magasságok rejtőznek. Kifejezetten élvezni fogod annak a lehetőségét, hogy ismeretlenekkel cserélj eszmét.

Oroszlán

Ezen a karácsonyt közvetlenül megelőző hétvégén egyetlen dologra összpontosíts: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, segítsd a rászorulókat – azaz légy támasz mindenféle helyzetben! Ami egyébként stabil és kiegyensúlyozott, azt most picit told háttérbe, hisz nincs vele dolgod, helyette inkább azon kapcsolatokra szánj több figyelmet, amelyekkel rég nem beszéltél, nem találkoztál. Sokan vannak, akik igényelnék a társaságodat, és nem elhanyagolhatók a közös emlékek. Lehet, hogy eddig kevés volt az időd, de most foglalkozz velük! Érdemes, te is tudod.

Szűz

A belső hangod folyamatosan jelez és üzen neked, ám eleinte megpróbálod figyelmen kívül hagyni, csak legyintesz egy nagyot. Ne tedd! Semmilyen munka, elkötelezettség vagy a béke és nyugalom utáni vágy nem lehet elég erős ahhoz, hogy elnyomd az ösztönből fakadó intuícióidat, amelyek figyelmeztetni szeretnének valamire. Keress magadnak egy csendes sarkot, és feltétlenül hallgass ösztönös megérzéseidre, belső hangod nem szórakozásból küld neked lényegi információkat, hanem azért, mert van még elintéznivalód karácsony előtt.

Mérleg

Nem vagy fitt, sem erőtől duzzadó, hisz a közelmúltban rengeteg volt a tennivaló, az ünnepek előtti hetek alaposan leterheltek, ráadásul sok fura gondolat motoszkál a fejedben. Ha nem muszáj, akkor munkára, túlzott energiát igénybe vevő tennivalókra most ne is gondolj! Csinálj olyan programot, ami örömmel tölt el, nem pedig lelomboz vagy elfáraszt. Emellett pedig lásd reálisan a helyzetedet. Nincs okod félelemre vagy izgalomra, bár az aggodalmad teljesen normális, hisz valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, amely tényleg sikeres lehet. Nem várhatnál az újévig?

Skorpió

Ezen a hétvégén a jól megérdemelt pihenés helyett turbófokozatra kapcsolva próbálsz olyan dolgokat megvalósítani, amelyekre talán nincs is olyan nagy szükséged – főleg nem most, karácsony előtt. Összevissza csaponganak a gondolataid, fantáziálsz, és persze az jó, hogy tele vagy kiváló és kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Az égiek is arra biztatnak, hogy ne hagyd magad bármiről lebeszélni, de azért nem ártana szem előtt tartani, hogy itt a karácsony – és ez most lehetne kicsit előrébbvaló minden másnál. Családi téren meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek, de egy finom süti és forró csoki is megteszi a hatását.

Nyilas

Ezen a hétvégén sokszor elmerülsz a gondolataidban, és azon tűnődsz, vajon akarsz-e jelentős hírnevet szerezni magadnak, új állást keresni, vállalkozást indítani vagy egyéb gyökeres változást véghezvinni az életedben. Egy kitartó, ambíciókkal teli Nyilas bármire képes, és ösztönözd is magad bátran – a lényeg az, hogy találj egy jó célt. Hagyj teret a kibontakozásnak. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, mutasd meg rejtett képességeidet, különben sosem jön a vágyott siker.

Bak

Pihenni, lábat lógatni szeretnél? A terv remek, a megvalósítás még várat magára, most még kapd össze magadat, hisz bőven akad sürgős tennivaló a hétvégén. A karácsony előtti utolsó napokat élvezd ki, az már csak hab a tortán, hogy érdekes fejleményekről kapsz hírt, melyek egyrészt örömmel töltenek majd el, másrészt akár meg is rémiszthetnek kicsit, hisz sok idő- és energiabefektetést igényel, ha bevállalsz egy új feladatot már most a 2019-es esztendőre. Gondold át, mi a fontos, állíts fel sorrendet, és annak megfelelően haladj előre.

Vízöntő

Kissé nyűgösen, fáradtan, energiátlanul futsz neki a karácsonyt megelőző hétvégének. Szívesebben lennél egyedül, békés csendben, mint társaságban? A gond csak az, hogy a környezetedben élő emberek ezt nem akarják majd elfogadni, veled szeretnének lenni. Sokan lesznek olyanok, akik egyáltalán nem óhajtják nélkülözni a humorodat, kedves szavaidat vagy épp a biztatásodat karácsony és újév előtt. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet érzése. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, most tévedsz.

Halak

Halakként ezen a hétvégén szó szerint szárnyalsz, meglepő terveid vannak, igaz, csak a felét tudod megvalósítani, de még azzal is bőven elégedett lehetsz, mások elismerését is kivívod. Magával ragad a fantázia, a romantika, az érzéki vágy, még akkor is, ha épp nincs senki melletted, aki ezekre azonnal tudna reagálni. Ám ki tiltja meg, hogy legyen? Szerezz magadnak valakit, akivel kirúghatsz a hámból még karácsony előtt! Rád tör a hódítási vágy, tele vagy szenvedéllyel? Használd ki azt, hogy most bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockIlyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.