asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasok számára ez a hétvége minden szempontból kedvez a tartalmas pihenésnek, szórakozásnak, örömteli társasági pillanatoknak, a Bakok két napja során azonban nem fog minden a terveik szerint alakulni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Az év utolsó hétvégéje áll előtted, ráadásul kellemes élményekkel gazdagodhatsz. Ám a családod kissé önzőnek tűnhet majd, hisz olyan tennivalókat akarnak rád sózni, amelyekhez nem sok kedved van, ám meg kell oldani mindent, amennyiben nem akarsz vitát. Összességében a kommunikáción lesz a hangsúly, emellett lásd be, a kérésük nem is vesz el túl sok időt és energiát tőled. Mivel te mindig megfontolt és körültekintő vagy, nem véletlen, hogy rád akarják bízni a számukra lényeges dolgot! Légy ügyes, kreatív és persze gyors! Bízz önmagadban, ugyanis ez a feladat valamiféle fejlődést biztosíthat számodra.

Bika

Felejtsd el erre a hétvégére a tennivalókat, a hátralévő apróbb családi vagy akár szakmai jellegű kötelezettségeket! Halassz mindent 2019-re, hisz látványos eredményeket már úgysem tudsz letenni az asztalra, akkor pedig minek erőltetnéd magad? Add át magadat inkább az önfeledt kikapcsolódásnak, szórakozásnak, találkozásoknak. Talán egy előszilveszteri bulira is meghívást kapsz – kötelező igent mondani! Ám ha ez mégsem érkezik meg, még te magad is megszervezheted, és már a hétvégén indulhat az új esztendő örömteljes ünneplése.

Ikrek

Egy kedvelt családtagod vagy közel álló barátod pocsék hangulata miatt bántó megjegyzést tehet rád vagy valakire, ami igen kellemetlenül érinti a lelkedet. Természetesen jogos, hogy a szívedre veszed a dolgot, ám ahelyett, hogy hasonló formában reagálnál a helyzetre, vértezd fel magadat kedvességgel és mosollyal, talán ez az egyetlen jó politika ebben a szituációban. Próbálj vele békésen, baráti formában kommunikálni, megkeresni a probléma gyökerét, és segíts a megoldásban is. Ez a hozzáállás alapjában határozza majd meg a hétvégéd hangulatát.

Rák

Csendes, békés hétvégének ígérkezik ez a mostani, talán téged is meglep, hogy szűkebb és tágabb környezetedben egyaránt pozitív energia áramlik, sőt, még élvezed is ezt a kiegyensúlyozottságot, a csendet. Átnézted már a ruhatáradat? Tudod, mit veszel fel az újévköszöntő bulira? A hétvégét töltsd gondolataid rendezésével, továbbá a 2019-es év tervezgetésével és természetesen a szilveszteri mulatságra való felkészüléssel. Ha nálad lesz az évzáró parti, még szombaton intézd el a bevásárlást, a vasárnap nem kedvez ehhez.

Oroszlán

A hétvégén nagyon sok megértő figyelemre és toleranciára lesz szükséged, mert a barátaid vagy épp a családod néhány tagja nem feltétlenül lesz kedves veled, sőt, mintha összebeszéltek volna ellened, és egyszerre rohannak le ügyes-bajos dolgaikkal, vagy aggatnak a nyakadba feladatokat. Mindenki tőled várja a megoldást? Ha van időd és energiád, akkor segíts nekik, de ha a hátad közepére sem kívánod a helyzetet, akkor ne menj bele semmi olyanba, ami túl sok erőt és odafigyelést igényelne, mert a végén te fogsz megcsúszni a saját tennivalóiddal, esetleg nem tudod kellőképpen kipihenni magadat.

Szűz

Higgadt, szeretettel teli karácsonyod volt? Azt követően a jelentős, de még függőben lévő feladatoknak is a végére jártál? Akkor bizony itt az ideje letenned a lantot erre az esztendőre, és hanyagolnod egy kicsit a munkát, a jövés-menést és bizony nem utolsósorban a másokon való segítést. A legégetőbb feladatokat szépen elrendezted, minden mást tolj el most már 2019-re. Az égiek szeretnék, ha pihenéssel, nem pedig őrült rohanással próbálnád ezt a hosszú hétvégét eltölteni. Aludj többet, lustálkodj, sétálj egy nagyot, találkozz olyanokkal, akikkel erre rég nem tudtál időt keríteni.

Mérleg

Fortuna védő ölelését érezheted magad körül mindkét napon, bármit tégy, minden esetben próbál megóvni az elhamarkodott döntésektől, lépésektől és attól, hogy zsákutcába fuss. Bármerre is sodorjon az élet, csak figyelj, hallgass, töprengj, de ne siess el semmit. Hidd el, felesleges kapkodni. Persze ha az utadat keresztezi egy egészen különleges lehetőség, akkor dönts úgy, ahogy kedved tartja, és adj esélyt magadnak! Összességében kellemes napjaid lesznek, csak a munkát kell végre hanyagolnod, a szeretteidet és a barátaidat viszont nem!

Skorpió

Eljött az idő arra, hogy számot vess, őszinte légy, így pedig dicsérj, ha lehet, és bátran légy kicsit kritikus önmagaddal. Vedd sorba az elmúlt hónapok tetteit, sikereit és kudarcait egyaránt. Érdemes átgondolnod, milyen fontos eredményeket értél el, és mi az, ami nem sikerült, és vajon miért vallottál kudarcot? Talán el kellene néhány régi, egyben elavult vágyadat engedni, és új álmokra cserélni azokat? Összességében azért mégiscsak pozitív mérleggel fogod zárni a 2018-as esztendőt, és ez jó! Mindig van min javítani és formálni, de ezzel most már ráérsz januárban.

Nyilas

Kifejezetten fáradtnak és nyűgösnek érzed magadat? Ez nem csoda, ám ne aggódj! Szerencsére ez a hétvége minden szempontból kedvez a tartalmas pihenésnek, szórakozásnak, örömteli társasági pillanatoknak. Lásd be, túl sokat vállaltál, és a karácsonyi béke önmagában nem elégített ki, kell még pár nap a teljes lelki és testi felépüléshez, felfrissüléshez. Aludj sokat, ha mehetnéked van, akkor kizárólag olyan irányba indulj, ahol nincs túl nagy zaj. Most nem kell rohannod, úgyhogy ne tedd próbára szellemi és fizikai határaidat. Készülj inkább a szilveszterre, ami új energiákkal tölt fel.

Bak

Néha megtörténik, hogy nem minden alakul az eredeti tervek szerint, így akár kissé leterhelő is lehet a hétvége. Persze fontos, hogy ne lombozódj le emiatt, mert nem marad ez így végig, szombat estére, legkésőbb vasárnap reggelre már jobban fogod magad érezni a bőrödben, hétfő reggelre ismét szárnyakra kapsz. Csak a szombati nap kedvezőtlen kissé, az is csak a pillanatnyi égi konstellációk miatt. A Hold fogyóban van, energiát inkább elvon, mint ad, ezért érzed magad olyan furán. Készülődj inkább a szilveszteri bulira.

Vízöntő

A jól induló hétvégédet pici eséllyel zavarja meg bármi, legalábbis ezt reméled. Ám megeshet, hogy egy fura incidens mégis bonyodalmat okoz szombaton, és ennek fül- vagy épp szemtanúja leszel. Ez a kellemetlenség egy közeli ismerősöd és egy ismeretlen ember között zajlódhat, ráadásul egy egészen banálisnak tűnő téma miatt. Neked nincsen benne részed, azonban rosszul érzed magad miatta, ráadásul a végén döntőbírónak is felkérhetnek, amihez nem lesz kedved, ugyanis mindkettőnek inkább jó alaposan beolvasnál. Ne tedd, távolodj el tőlük, törődj a saját lelkeddel.

Halak

Ne menj fejjel a falnak, ne tégy úgy, mintha Kos lennél. Egy Halak jegyű személynek meg kell találnia a különféle ügyek békés rendezési módját! Ezt kell szem előtt tartanod a hétvége minden egyes órájában, bármilyen bonyodalom is alakuljon ki körülötted. Akadhatnak olyan élethelyzetek, amelyektől most pillanatok alatt dühbe tudsz gurulni, de ha ezt mások is tudják, könnyű célponttá válhatsz azon emberek szemében, akik nem éppen a javadat akarják! Légy megfontolt, és inkább bölcsen hallgass, ez hoz pozitív eredményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.