asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a nagyon hideg, borzongató idő megterhel fizikálisan, és bizony lelkileg is megvisel. Érzed, nem vagy tökéletesen jól, ám a hétvégén mégis mázlid lesz! Jön egy olyan hír vagy meghívás, ami gyorsan felvillanyoz, így egyik percről a másikra mosolyogni kezdesz és felvidulsz. Még a fanyar humorodat is előveszed, aminek mások örülni fognak. Ez után egész hétvégén emelkedett lesz a hangulatod, minden apró hírt befogadsz, emellett a pihenés, a szeretet és az odaadás kapják a főszerepet. Ha elígérkeztél valahová, de nincs kedved menni, akkor is mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Bika

Ezen a hétvégén ügyelj a pénzedre, értéktárgyaidra, anyagi javaidra, ugyanis kellemetlen égi hatások vesznek körül, és könnyen lába kélhet valaminek... Ám, ez a hatás úgy is jelentkezhet, hogy túlköltekezed magadat, márpedig óvatosabban kellene bánnod a pénztárcád tartalmával – főleg a karácsonyi szezon után. Feltétlenül légy megfontolt és óvatos, ha figyelsz, akkor biztosan el tudod kerülni a kellemetlenségeket, nehézségeket. Barátaid, szeretett rokonaid csábítanak valahová? Mondj igent, szükséged van egy kis társasági életre.

Ikrek

Szombaton egy fantasztikus lehetőség keresztezi utadat, amire tilos nemet mondani, vagy megrettenni a kihívástól. Egy egészen különleges feladatot szeretnének rád bízni, amire egyáltalán nem számítottál, ugyanakkor mégis érdemes lenne azonnal rábólintani, mert sok tapasztalatot szerezhetsz általa. Még soha nem csináltál ehhez hasonló dolgot, épp ezért lenne érdemes magadat bátran próbára tenni, mert nagyot tudnál alkotni, sokak elismerését magadénak tudni. Mindig vannak extra tartalékaid, hát használd is őket!

Rák

Élvezni fogod ezt a két napot, sok pozitív élmény járul hozzá ahhoz, hogy remekül érezd magadat a bőrödben. A hétvége elejétől a legvégéig mosolyogj, így megsokszorozhatod az örömödet és az elégedettségedet! Kiegyensúlyozottság és nyugalom áraszt el, a gondolataidat és tetteidet egyaránt jól tervezed és szervezed. Semmi sem borítja fel a lelkivilágod harmóniáját, ezek igazán jó kilátások, igaz? Igyekezz hasznosan tölteni az időt, úgy, hogy legyen benne mindenféle otthoni és magánéleti ügy elrendezése, szórakozás, sütés és főzés.

Oroszlán

A szombati napod lendületesen indul, emelkedett a hangulatod, sokat mosolyogsz, így pedig másokra is kedvező hatással leszel. Ez a pozitív életérzés óráról órára tovább fokozódik, vasárnap délelőtt viszont adódhatnak apróbb kellemetlenségek az otthonod körül vagy a szűk családi körben. Meglehet, hogy nem lelsz valamit, ami épp kellene, elromolhat, eltörhet egy tárgy, ami anyagi kiadással jár együtt, vagy egyszerűen csak túlzottan ragaszkodni fogsz bizonyos elképzeléseidhez, és emiatt egy vita robbanhat ki. Ugye nem akarod összeakasztani a bajuszodat senkivel?

Szűz

Magad sem tudod az okát annak, miért leszel szombaton csipkelődős kedvedben, ám alig akad majd olyan dolog, amibe ne a hibát vagy épp a javítanivalót keresnéd. Környezeted nehezen ért veled szót, ennek legfőbb oka az, hogy bizony vége a könnyed, láblógatós időszaknak, és hétfőn elindul számodra a leterhelt pillanatokkal teli időszak. Tartsd szem előtt azt, hogy ha te kritizálsz valakit, akkor vissza fogod kapni a sértéseket, és bizony lesz benne jogos megállapítás is... Szerencsére vasárnap helyreáll a béke.

Mérleg

Csendes semmittevést szerettél volna beiktatni szombatra? A gondolat remek, de gyorsan felejtsd ezt el, mert adódik ennél sokkalta jobb program, remek közegben. A Mérleg jegy szülöttjei igen mozgalmas hétvégére számíthatnak, és ennek során lesz mód jönni és menni, lényeges döntéseket hozni, szórakozni, kikapcsolódni, nagyszerű beszélgetéseket kezdeményezni. Olyan emberekkel cserélhetsz eszmét, akikkel eddig inkább kerültétek egymás társaságát. Igyekezz követni a történéseket, hogy ne maradj le semmiről, mert minden, ami történik, a sors műve, és fontos üzenetet hordoz.

Skorpió

Egyáltalán nem gondoltad azt, hogy jelentős ügyekkel is foglalkoznod kell ezen a hétvégén, ugyanakkor ez elkerülhetetlenül megtörténik. Egy váratlan munkafelkérés vagy ajánlat, egy rokon megsegítése, netán egy otthoni tennivaló alaposan felforgathatja az eredeti terveidet. Semmi nem történik véletlenül, úgyhogy szervezd át a hétvégi programokat az aktuális elvárásokhoz igazítva. Maradj türelmes mindenkivel, így úszhatod meg a durva vitákat és a békétlenséget! Ha ügyesen kevered a lapokat, győztesként szállsz ki minden fura helyzetből.

Nyilas

Tartalékold az erődet ezen a hétvégén, ne hajszold bele magadat otthoni feladatok elvégzésébe. Inkább arra törekedj, miként tégy szert egy kis plusz feltöltődési lehetőségre, akár némi mozgással, gyógyteákkal, egészséges táplálkozással. Egy izgalmas és nagyon mozgalmas hét indul el a hétfői nappal, amire most fel tudsz készülni tudatosan. Bőven lesznek akadályok, melyeket csak akkor fogsz tudni sikeresen venni, ha kellően kipihent és feltöltődött vagy. Szombat és vasárnap csak a békés és kiegyensúlyozott pihenésre fókuszálj.

Bak

A hétvégére milyen programokat szerveztél magadnak? Talán le kell mondanod egy részükről, mert nem minden alakul úgy, ahogy azt eltervezted, ráadásul fáradt vagy, és nem biztos, hogy a nagy jövés-menés az, amire a szervezetednek valójában szüksége van. Azzal tennéd a legjobbat, ha időben magad mögött hagynád a különféle sérelmeidet, a feladatokat is átmenetileg mellékvágányra tolnád, és nem a sebeidet nyalogatnád. Hidd el, a múlton már úgysem lehet változtatni, de a jelen és a jövő könnyen formálható! Te egy kitartó Bak vagy, inkább mosolyogj, az jobban áll neked! Gyakorold egész hétvégén!

Vízöntő

Ez a hétvége nyugalmat és csendességet kínál számodra, de persze dönthetsz másként, ám hidd el, jót tenne neked a harmónia és az, ha végre meghallanád a saját gondolataidat. A visszahúzódás, a bekuckózás jól fog esni neked a karácsonyi és a szilveszteri felhajtás után. Nagyon kedveznek az égi hatások az alkotó, kreatív, művészi tevékenységeknek, ezért vedd elő bátran azokat az ötleteidet, amelyeket már régóta dugdosol, mert idő, energia, vagy épp kedv hiányában voltál. Jót tesz majd neked ez a fajta különleges kikapcsolódás.

Halak

Bal lábbal kelhetsz fel szombat reggel, és ez gondot okozhat. Legyél tudatosan visszafogott, figyelj oda arra, hogy közvetlen környezeteddel, szeretteiddel toleráns maradj akkor is, ha adnának okot a morcosságra, haragra. Magad sem tudod mi a baj? Valószínűleg csak annyi, hogy érzed, lassan vissza kell rázódnod a hétköznapokba az ünnepek után. A héten ezt elkerülhetted, ám már közeledik a pillanat, hogy bele kell lépned a taposómalomba. Igyekezz tevékenységeket keresni, amelyekről tudod, hogy nyugtató hatással vannak rád, így elég könnyen elkerülheted a vitákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.