Így tanulj meg segítséget kérni az univerzumtól, hogy elérd a céljaidat

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Univerzum vágy egészség munka állás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új állásra pályázol? Olyan helyekre utaznál, ahova álmaidban mindig is vágytál? A célja mindenkinek más lehet, viszont a szándéknak és az erőteljes vágynak egységes ereje van. Ha teljes figyelmedet arra a dologra helyezed, amit el akarsz érni, az az életed részévé válik. Kérd az univerzum segítségét, támogatását, és bátran vágj bele!

1. Tisztán lásd, mire vágysz valójában. Az univerzum mindig meghallgat és támogat, hogy elérhesd azt, mit megálmodtál magadnak. De nagyon pontosan kell megfogalmaznod azt, mit kérsz, egészen apró részletekbe menően. Ha kristálytiszta képed van arról, mire vágysz, az univerzum reagál rá, és segít közelebb jutnod a célodhoz. A nők általában sokkal jobban képesek vizionálni a valódi vágyaikat, mint a férfiak, ezért az utóbbiaknak keményebben kell koncentrálniuk és dolgozniuk magukon, hogy elérhessék a vágyukat.

Az univerzum mindig meghallgat és támogat, hogy elérhesd azt, mit megálmodtál magadnak Forrás: Shutterstock

2. Tudd, hogy miért azt akarod. Mi a valódi motivációja a vágyaidnak? Sokan csak azért hívják az univerzum segítségét, mert önmaguktól félnének valamibe belevágni. Ha viszont félelmen alapul ez a vágy, akkor az csak még több félelmet szül az illetőben. Tiszteld meg magadat azzal, hogy elhiszed magadról, hogy értékes vagy, és a vágyaidat nem a félelmeid irányítják. Ez kemény önismereti munka, egy mentor egy coach viszont könnyen átlendíthet rajta.

3. Pontosan fejezd ki magadat. Nehéz azon a nyelven kifejezni a vágyaidat az univerzum felé, amin másokkal beszélgetsz. Figyelned kell arra, hogy ha az univerzumtól kérsz segítséget, a remélem, a talán, a szeretném, az azt gondolom kifejezések nem elégé erőteljesek. Az arra vágyom, az a célom, ezt akarom megvalósítani kifejezések sokkal intenzívebb akaratot, energiát közvetítenek. A bizonytalanság csak még bizonytalanabb helyzeteket szállít a határozatlan megfogalmazónak.

4. Tedd kézzel foghatóvá. Most, hogy már tisztán látod, hogy mire vágysz és miért éppen azt a bizonyos dolgot akarod olyan erősen, jelenítsd azt meg. Készíts olyan rajzot, montázst, amelyen a vágyott tárgy, dolog szerepel, de már úgy, mintha a tiéd lenne, már megkaptad volna. Ez azért fontos, hogy ha csupán egy pillanatra is lemondanál vagy elfeledkeznél a kitűzött célodról, akkor is a szemed előtt legyen, és emlékeztessen rá.

Tedd kézzel foghatóvá, készíts olyan rajzot, montázst, amin a vágyott tárgy, dolog szerepel Forrás: Shutterstock

5. Érezd át. Képzeld el, milyen lenne az életed, ha a vágyott dolgot megkapnád, a tiéd lenne! Hogyan töltenéd el az idődet? Milyen emberekkel találkoznál szívesen? Milyen ételeket fogyasztanál? Milyen ruhákat viselnél? A szándék egy erős energia, amelyet ha ellenséges közegben próbálsz megteremteni, akkor könnyen elveszítheted. Az 5000 éves indiai ájurvédikus tan szerint, sőt még mi magyarok is használjuk azt a kifejezést, hogy a hasonló hasonlót vonz. Találd meg azokat az embereket és azt a környezetet, amelyek nem hátráltató, hanem segítő energiákkal vesznek körül.

6. Tanuld meg kedvelni az akadályokat is. Amint tisztán megfogalmaztad a vágyadat, biztosra veheted, hogy az akadályok is meg fognak találni. Ezeknek a hátráltatásoknak két lehetséges oka van. 1. az univerzum teszteli, hogy valójában annyira vágysz-e arra a bizonyos dologra, hogy képes vagy megtenni érte bármit. Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd, tényleg ezt akarod. Ne dühöt, hanem hálát érezz azért, hogy emlékeztet téged, mindezt miért szeretetnéd elérni, mi a valódi motivációd. 2. Elképzelted, hogyan szerezd meg álmaid munkáját, és most ez az akadály eltérít arról az útról, amin elindultál. Ez igaz, viszont most egy másik, hasonló út felé terel, ami talán még sokkal jobb is lesz, mint az előző. Nézz a dolgok mögé, hogy megértsd, milyen ajtó, milyen új lehetőség nyílt most meg előtted, amit addig nem vettél észre.

7. Figyelj a tested jelzéseire. Sok, nehéz döntést kell meghoznod, mire eléred a célodat. A jó hír, hogy a tested folyton-folyvást jelez neked, persze csak akkor, ha odafigyelsz rá. Ha elakadtál, hogy mit kell tenned, tegyél fel eldöntendő kérdéseket magadnak. A zsigereidben fogod érezni a választ, mert a gyomrod vagy a szíved válaszol rá. Ha a tested kellemetlenül reagál, mintha gyomorszájon vágtak volna vagy erősen dobog a szíved, akkor a válasz nem. Amikor a testedet jó érzés tölti el, a válasz igen. Soha ne a józan eszeddel dönts, ne analizáld a problémát, és ne kérdőjelezd meg az érzéseidet. Csak figyelj a tested reakcióira, és az első dologra, amit megérzel.

Figyelj a tested jelzéseire, a zsigereidben fogod érezni a választ az eldöntendő kérdéseidre Forrás: Shutterstock

8. Ne erőltesd. A dolgokra való rágörcsölés még több befeszülést okoz. A könnyedség simulékonyságot hoz. Mindig jelen időben gondolj arra, amire vágysz. Mit tehetsz most éppen azért, hogy könnyebben bevonzzad a vágyaidat? Képzeld el, hogy már sikerült is!

9. Erősítsd meg a bizalmadat. Mint minden viszonyban, az univerzummal létrejövő kapcsolatunkban is a bizalom a legfontosabb. Hinned kell benne, hogy az univerzum megadja neked azt, amire vágysz. Higgyél abban, hogy te vagy az, aki ezt a legjobban megérdemli. Higgy abban, hogy elég erős és kitartó vagy, és bevonzod, amire vágysz. Hidd el azt, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és csak kitartóan hinned kell a sikerben.

10. Ünnepelj. Utoljára, de nem utolsósorban ünnepeld meg, hogy jó úton haladsz. Nyugodtan veregesd magadat vállon, amiért időt és energiát fordítasz a célod elérésére. A legkisebb sikereket is fogadd örömmel, és akkor se keseredj el, ha elbuksz, hiszen tudod, hogy csak így tanulhatsz. Olyan társadalomban élünk, amely elismeri, ha az ember fejleszti a képességeit, de az emberek soha nem fejezik ki az önmegbecsülésüket. Nem eléggé dicsérik meg magukat, pedig lenne rá okuk bőven. Ha büszke vagy magadra, jól érzed magadat a bőrödben, a körülötted élő emberek és az univerzum még több szeretetet, megbecsülést és visszaigazolást adnak neked, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres legyél.

Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a dj Daniel Lasrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPDavid Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--Presley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte, Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-dombi-rudolf-kajakos-kiborult-az-exatlon-hungaryben.htmlA Bajnokok csapatát erősítő Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakos kiborult az Exatlon Hungary című műsorban. A pontos ugyanis a Kihívók szerzeték meg. TV + Sztárok--Rubos Friderika egyből tudta, ki Tenya új szerelme: régóta sejtette, hogy van köztük valamihttp://www.life.hu/sztarok/20190104-rubos-friderika-egybol-tudta-ki-tenya-uj-szerelme-regota-sejtette-hogy-van-koztuk-valami.htmlRubos Friderika elárulta, letaglózta a hír, hogy Pintér Tibornak barátnője van. Az új kedves személye azonban egyáltalán nem lepte meg, régóta sejtette, hogy van valami exe és Ilyés Jenifer között. TV + SztárokOrigoSzázmillióval károsíthatta meg az Omegát a zenekar menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-szazmilloval-karosithatta-meg-az-omegat-a-zenekar-menedzsere.htmlElképesztő, mi történt az Omega zenekarral évekkel ezelőtt: menedzserük közel százmillióval károsította meg őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.