asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák életében egy újdonság tűnik fel, amely lázba hozza őket, de az Oroszlánok is érdekes újdonságra számíthatnak, és jobb, ha kiélveznek minden pillanatot, mert megérdemlik a szórakozást. Nézd meg, mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Erre a hétvégére – kicsit önző módon – magadnak terveztél programot, igaz? Jól tetted, nem kell mindig mások kívánságait lesni. Figyelmen kívül hagytad valaki elvárását? Sebaj, jó az, ha nem mindig az a fontos, mit szeretnének mások! Merd felvállalni, hogy most te vagy soron, és bár akár egy kisebb csetepaté is kirobbanhat emiatt, te tarts ki a vágyaid megvalósítása mellett. Mivel a terveidet előre nem közölted a környezeteddel, így keresztülhúzhatják a számításaidat, és ez okozhat némi galibát. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne is adj hangot a haragodnak, hisz csak jót akart neked valaki.

Bika

Érdekfeszítő, izgalmas, no és mozgalmas lesz ez a két nap, hagyd magad inspirálni, sodortatni az árral, mert mindent megkapsz, amire épp szükséged van. Lesz részed mindenféle jóban, megkapod, mi szem s szájnak ingere. A jókedv, a társasági élet sem marad ki a programsorból, jól teszed, ha sokat mosolyogsz, és ezt másokkal is megosztod. Ráadásul még egy újdonság is feltűnik a színen, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni az érdeklődésedet – már-már lázba hoz. Az információk, amelyek most futnak be, arra ösztökélnek, hogy elgondolkodj a jövődön. Szánj elég időt a családtagjaidra!

Ikrek

Minden körülmény adott ahhoz, hogy szombaton felbosszantson valami vagy épp valaki, mindezt egy banális dolog miatt, ám érezd magadat szerencsésnek, ugyanis amilyen gyorsan jön a kellemetlen élmény, annyira hamar el is illan. Összességében nyugalmas hétvége vár rád, kapcsolódj ki, élvezd azt, ami történik – akkor is, ha az látszólag semmitmondó. Talán épp a végtelen csendre van szükséged. Megeshet, hogy sok tennivalónak nekifutsz, ám nem mindennel végzel, ám ez ne aggasszon. Ne hagyd, hogy a negatív erők lehangoljanak. Próbáld meg könnyedén felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj elsietve!

Rák

Kissé le vagy lassulva, és bármit teszel, az csak vontatottan halad előre? Sebaj, ez úgyis csak a szombati napodra lesz jellemző, vasárnapra úgyis fordul a kocka. Eleinte mintha minden ólomlábakon járna, ám te is tudod, ez csak azért van, mert egy igen fárasztó hetet tudhatsz magad mögött. Tartsd szem előtt, hogy minden egyes eredményért, sikerért és dicséretért megdolgoztál, ezek később mind a javadra válnak. Igyekezz pihenni is, így hétfőn újult erővel futhatsz neki a teendőknek. Vasárnap jöhet egy könnyed kirándulás, uszoda, akár szaunával összekötve, de ha nem akarsz sehová sem menni, akkor legalább a konyhában alkoss valami különleges dolgot.

Oroszlán

A szombat nem lesz könnyű számodra, ugyanis rengeteg felhalmozódott tennivalód akad, és bizony már egyiket sem lehet elodázni. A legtöbb ügy fontos, részben otthoni dolgokkal, részben hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatosak. Hiába mutat hétvégét a naptár, rendszerezd ezeket a témákat, hogy tisztán láss, így sorrendet is fel tudsz állítani. A mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható, ekkor valamilyen érdekes újdonságnak lehetsz részese. Élvezd ki a helyzet minden pillanatát, jár neked a szórakozás. Jó, ha nem zárkózol be az otthonod négy fala közé, hanem világot látsz.

Szűz

Ha a szombatot úgy tervezted, hogy otthon töltöd az időt, akkor akár váratlan vendégek is kopogtathatnak az ajtódon. Ez elsőre meglep, sőt talán kicsit morcossá is válsz, de később meghozzák a kedvedet a bulihoz, egy programban való részvételhez. Az is megeshet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás. Egyszerűen csak hagyd magadat sodortatni az árral. Érdekes hírek jutnak el hozzád, ezek felkeltik a figyelmedet, elgondolkodtatnak, és cselekvésre sarkallnak. Ez után egész vasárnap azon tűnődsz, miképp fordítsd a magad javára az információkat.

Mérleg

Nem vágysz másra, csakis a csend, a béke, valamint a nyugalom csodás triójára? Egyedül lenni bizony egészen jó gondolat, ugyanis minden égi hatás és legfőképpen a Hold sokat segít az elmélyülésben, jövőd alapos megtervezésében. Fontos lenne rendbe tenni mindent a fejedben és a környezetedben egyaránt. Alakíts át pár dolgot, amelyek már elavultak körülötted, netán éppen benned. Néha jó, ha a meglévő ideológiákat átformálod. Énednek nagy szüksége van némi magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló érzelmeket. Kiváló megoldásra lelsz több függőben lévő ügyeddel kapcsolatban is.

Skorpió

Egy régi sérelem kerülhet felszínre – nem vártad, ám mivel kéretlenül jön, rendezned kell a helyzetet. Mindenképpen érdekes lesz a reakciód, ugyanis örülni fogsz ennek a szituációnak, nem pedig bánkódsz vagy morgolódsz. A körülmények elgondolkodtatnak, vajon ez csupán a véletlen műve, vagy tényleg törődnöd kell a témával és a hozzá kapcsolódó emberekkel? Egyik rokonodat talán korábban megbántottad, ami most visszaüthet - ha máshogy nem, hát lelkiismeret-furdalás képében. Tudod, hogy további viták helyett elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. Tedd meg a szükséges lépéseket, így komoly terhek esnek le a válladról.

Nyilas

Barátaid, közeli ismerőseid felhánytorgatják neked azt, hogy a közelmúltban szinte csak magadra gondoltál, a saját dolgaidat toltad előtérbe, őket pedig kissé elhanyagoltad. Valóban így lenne? Jogos a panaszuk? Lehet, hogy jogos, ám te is fontos vagy. Emellett persze ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod helyre a dolgokat, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, s az önmagaddal való törődés is lényeges szempont. A vasárnapot szenteld a szeretteidnek, így mindenki maga mögött tudja ezt az ügyet.

Bak

Egy ideje aggaszt valami? Szembe kell nézned a tényekkel, lásd be, ha hibáztál, vagy nem teljesítettél egy ígéretet. Bátran ismerd be és mondd el kedvesednek vagy valamely közeli családtagodnak, mi jár a fejedben! A hétvégi konstellációk minden kényes ügy rendezéséhez remek hatásokat biztosítanak, légy bátor, és állj elő a farbával! Kezdeményezz mélyenszántó beszélgetéseket, ugyanakkor feltétlenül keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. Szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.

Vízöntő

A szombati napot mindenképpen az otthoni teendők sokasága tölti ki, nem érdemes ezeket tovább odázni. Ha készülsz már a születésnapi bulidra, hát mélyedj el a szervezésben, a meghívók elkészítésében! Igen sok felhalmozott teendőd akad, de most nem fogod ezt kényszernek vagy tehernek érezni, akadnak olyasmik, amiket nagyon szívesen csinálsz meg. Szépen, lassan megoldod a feladatokat. Szombat estére, sőt vasárnapra is tervezz izgalmas programokat, úgy, hogy teljesen add át magad csak az élménynek. Ha hívnak valahová, mondj igent!

Halak

A hétvége csendesen indul - és valld be magadnak -, nem is vágynál túlzott mozgalmasságra és izgalomra. Persze az élet kiszámíthatatlan történések sorozata, és egyszer csak fordulhat a kocka, és érkezik egy hír, egy meghívás, ami igencsak felvillanyoz, és onnantól nem akarsz egy helyben ülni. És ha a társasági életben feltaláltad magadat, örömmel tölt el majd az is, hogy egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta fented a fogadat. Turkálj a piaci standok árukínálatában vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Szerezz magadnak örömöt.
Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.