asztrológia havi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára komoly előrelépési lehetőség adatik meg, de a Szüzek is jó ajánlatot kapnak. A Nyilasok számára jelentős fordulatokat hozhatnak a következő hetek. A Bakoknak pedig a Vénusz jótékony hatásának köszönhetően örömtelik lesznek a mindennapjaik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Többször is megesik, hogy kisebb, alkalmanként nagyobb bonyodalmakkal, fura akadályokkal kerülsz szembe. Egyet tehetsz! Nem futamodsz meg, hanem a sarkadra állsz, és legyőzöl mindent! Ezen gondok megoldásához különféle formában kaphatsz segítséget – akár családodtól vagy barátaidtól. Persze nem árt, ha kinyitod a szádat, és elmondod, hol akadtál el, miben kell a támogatás. Kellő bátorsággal egyedül is boldogulsz, ám februárban a csapatmunka látványosabb eredményt hozhat. A múltban szőnyeg alá söpört dolgokból előkerülhet pár ügy, és felbolygathatják a békés mindennapokat, de ez az időszak alkalmas arra, hogy a régóta függőben lévő témákat mihamarabb lezárd.

Bika

Februárban egészen más dolgok kerülnek előtérbe, mint azt várnád. Jóval több megértést és toleranciát kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, különben kellemetlen viták és félreértések robbanhatnak ki. Legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről – te ne vesd el a sulykot, inkább légy taktikus és folytass struccpolitikát! Pénzügyeid kissé leterhelnek, a különféle ügyek szálai alaposan összekuszálódhatnak, egy váratlan kiadás szétzilálhatja a nyugalmadat. Ha anyagiakkal összefüggésben valaki kölcsönért folyamodna hozzád, most bátran és határozottan mondj nemet, nagy valószínűséggel soha nem látnád viszont a vagyonodat.

Ikrek

Február elején használd ki a kellemes és jó energiákat biztosító égi hatásokat. Elsősorban a Merkúr siet a segítségedre, általa jól kézben tartod a kommunikációt, emellett eredményesen intézheted karrierrel vagy tanulmányokkal összefüggő ügyeidet. Komoly előrelépési lehetőség adatik meg számodra februárban, élj vele! Ne feledd, hogy jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok! Meglepően izgalmas üzleti kapcsolatok köttethetnek, amelyekből komoly haszon válhat gyorsan – akár már tavasszal. Ha most nincs partnered, annak megismerésére a hónap második fele minden körülményt biztosít. A párban élők az érzelmek stabilizálódására számíthatnak.

Rák

Február első fele nem tartogat jelentős változást, a napok telnek, teszed a dolgodat, és várod, hogy valami izgalmas dolog történjen veled és körülötted. 11-e után minden egyszerre felgyorsul, lendületesebben haladsz előre, derűsebben látod a jövőd, és könnyebben kivitelezhetők a különféle feladatok. Érdemes lenne néhány dolgot megváltoztatnod magad körül, többek közt köss fegyverszünetet önmagaddal és másokkal, ismerd be, ha hibáztál, és ne mutogass másokra. Az önkritika is fókuszba kerülhet, kis vagy éppen nagy nézeteltérésekre is számíthatsz. Talán ezek a lelkivilágodnak nem tesznek jót, ugyanakkor épp az előbbiek miatt hamarabb találsz megoldást a gondokra.

Oroszlán

Nagyon mozgalmasra sikerült január hava? Még szerencse, hisz így alapoztad meg a februári hónap sikerességét. Most már csak azt kell folytatnod, amit útnak indítottál, és nem szabad letérned az eredeti irányvonalról, minden lépést tegyél meg, amit kitűztél magad elé. Februárban – a sok tennivaló ellenére is – lazíthatsz egy kicsit, érzelmek terén, munkában és tanulásban is könnyed heteknek nézel elébe. Az elmúlt időszakban felgyülemlett feszültség enyhülni látszik, sok feladatot kipipálhatsz. Pénzügyeid most új alapokra kerülhetnek, hisz az égiek segítik a tisztánlátást. Mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést, használd ki a hétvégéket.

Szűz

A zimankós február során különösen sok alkalmad nyílik a gondolkodásra, tervezésre, és nem utolsósorban a belátásra. Belátni, hogy bizonyos körülményeket meg kell változtatnod, ha idén sikert akarsz elérni. Anyagiak terén megnyílnak előtted olyan lehetőségek, amelyek a felemelkedésedet biztosíthatják, ám az, hogy vállalsz-e kockázatot vagy sem, már rajtad múlik. Összességében egészen jó változásokat hozhat ez a hónap, csak bátorságra van szükség ahhoz, hogy magasra juss. Olyan ajánlatot kaphatsz, amelyre hónapokig nem lesz újabb példa. Vágyott céljaidat valósíthatod meg, melyek kedvező irányba terelhetik életedet, ráadásul sok bonyodalmat végleg megszüntethetsz.

Mérleg

Nem lesz könnyű dolgod, jó, ha felvértezed magadat minden eshetőségre. Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő konfliktussal teli napok és hetek követik egymást. Sokszor le leszel terhelve, több a feladat, mint a hozzájuk szükséges idő és energia. Fontos lenne, ha határvonalat húznál, és nem vállalnál erődön felül semmit. Amennyiben túlzásokba esel, túlórázol, másoknak segítesz, és a saját ügyeid csak felhalmozódnak, akkor kimerülhetsz, és akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról, ám ha nagyon odafigyelsz magadra, akkor ez elkerülhető. Figyelj a javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél inkább lassú és körültekintő. Ha van párkapcsolatod, ne féltékenykedj, kerüld a vitákat.

Skorpió

Bár február hava nem tartozik a kedvenceid közé, most nem lesz okod panaszra. Nagyszerű, fordulatokban bővelkedő hetek állnak előtted, szellemi fejlődésedre, tanulásra, régóta vágyott önmegvalósításra is adódik mód, másokat is rávehetsz arra, hogy nézzenek magukba és döntsenek a sorsukról. A saját és mások lelki mélységeinek kutatására is érdemes időt szánni, sokan lesznek ezért neked hálásak. Az ösztönzés belülről indul, és hasznodra válik, ha hallgatsz rejtett érzékeidre, kimondod, ami eszedbe jut, és utat mutatsz azoknak, akik eltévedtek a rengetegben. Ha van párkapcsolatod, számíthatsz fejlődésre, aki még magányos, annak megnő az esélye az elköteleződésre.

Nyilas

Januárban sokszor tűnt úgy, hogy csupán egyhelyben toporogtál, ám február változást hoz, ráadásul látványosat! Végre eljött a felfrissülés ideje. Jelentős fordulatokat hozhatnak a következő hetek. Anyagi és üzleti ügyeid pozitív irányba indulnak, ha tanulsz, a vizsgáid sikerülnek jól, vagy végre el tudod dönteni, milyen irányba köteleződj el. Ezek a pozitív hatások feloldják a régóta húzódó feszült hangulatodat, és megkapod a válaszokat a függőben lévő kérdésekre. Jól teszed, ha szeretteidre jóval több időt szánsz, hisz januárban ez elmaradt. Munkáddal, karriereddel kapcsolatban pozitív időszakot zárhatsz, örülj mindennek, ami megadatik.

Bak

A Vénusz jótékony hatásával örömtelik lesznek a mindennapok. Érzelmi életed felpezsdül, és ez sokat segít neked abban, hogy megfontolt és előremutató döntéseket hozz olyan témákban, amelyeket régóta csak halogattál, kerülted azok megoldását, mert egyszerűbbnek tűnt a struccpolitika, mint szembenézni a helyzettel. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést! Mindezt akár pár nap extra szabadság árán is tedd meg! Pénzügyek terén óvatos, de érezhető javulás mutatkozik, így megengedheted magadnak, hogy olyasmire költs, ami jót tesz testnek és léleknek. Minden adott ahhoz, hogy február végén elégedettséggel legyél feltöltve, és bár lehet, kicsit lassabban haladsz, mint az tőled megszokott, de mindennek a végére jársz.

Vízöntő

Hirtelen felébredsz valamiféle különleges álmodból, sok dolgot tisztán fogsz látni, és akadhat olyasmi, ami lelkileg megterhel, mert nagyon másnak véltél bizonyos témákat vagy épp emberi kapcsolatokat. Kezdj valami új dologba, gyorsan, lendületesen! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására ez a hónap kiváló – meglepően jó eredményeket érhetsz el, csupán az időbeosztásodat kell remekül megalkotnod. Meglehet, hogy pénzügyek terén nem állsz épp stabil talajon, de most minden körülmény adott ahhoz, hogy többletbevételekre tegyél szert, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat. Hivatalos ügyek intézésébe ne most fogj, csak bosszúságok érnének.

Halak

Január havával kissé elégedetlen vagy? Nos, akkor tudnod kell, hogy a tél utolsó hetei egészen jó körülményeket kínálnak terveid megvalósításához. Próbálhatod a jó dolgokat halogatni, ám a patópálkodás most hibás döntés. Ha módosítanál életmódodon, szokásaidon, a napi rutinjaidon, esetleg fogyókúrába, böjtölésbe kezdenél, netán elszántad magad egy munkahelyváltásra, akkor február kiváló időszakot kínál ezen feladatok bármelyikéhez. Ugyanakkor hajlamos leszel arra, hogy több pénzt költs a szokásosnál, ezért ezzel légy körültekintőbb, sőt, ha teheted, inkább tartalékolj. A pénztárcád most nem vastag, tudatosan kell figyelned arra, hogy a kiadásaid ne haladják meg a bevételeidet.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.