párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belezúgsz, ő elutasít, szenvedsz, majd porig alázod magad előtte. Ismerős a recept? És a pasi továbbra sem a tiéd, hanem másé. Ezt az esetek többségében világosan az értésedre is adja. Más kérdés, hogy a gyomrod nem veszi be. Vagy mégis a tiéd, de nem értesz a jelzéseiből. A Női Lapozó három hölgyolvasója kacifántos helyzetében Franco Marcóhoz fordult segítségért.

1. Így alázza magát a nő

Szia Marco!

A nevem Tilda. 24 éves vagyok. Állítólag szép, kedves és okos is, legalábbis ezt mondják nekem. A férfiak terén sosem voltak problémáim, mindig is boldog voltam, szerettem és szerettek. Nemrég feltűnt egy férfi, akibe úgy beleszerettem, ahogyan még előtte senkibe. Együtt dolgoztunk, rövid idő alatt jól megismertem, mondhatom, szerelem volt első látásra. Úgy éreztem, nem bírom tovább, hogy nem veszi észre az apró jelzéseimet. Arra gondoltam, hogy konkrétan kijelentem neki, hogy beleszerettem. Az egyik ebédszünetben bátorságot vettem, és megtettem - szó szerint tálcán kínálva magamat (bár ilyet még sosem csináltam). Ő azonban elutasított. Sok mindent elmesélt az életéről, a családjáról, kiderült, hogy van egy gyereke, és felesége is. Bár magamat aláztam meg, de azt mondtam, hogy nem érdekel, nem számít, engem ez nem zavar, mert túl intenzívek az érzéseim iránta. Egyszóval képes lettem volna a szeretőjévé válni, de ő elutasított. Még jó néhányszor megkérdeztem, és akkor is nemet mondott nekem magyarázat nélkül. Ekkor bosszúból próbálkoztam még két másik férfival is, akik viszont nem utasítottak el. Miért van ez így? Talán csúnyának vagy őrültnek tartott? Nem tudom, hogy hová tegyem ezt az egészet. Mindenesetre még mindig szerelmes vagyok belé, ezért kb. 2 hónapja felmondtam és eljöttem, mert gyötrelem volt mindennap 16 órán keresztül látni őt. Mi a véleményed erről az egészről?

Üdvözlettel:
Tilda

Tilda,

nem kellesz neki. Hiába. Adhatod magad tálcán (a menzán), érezhetsz szerelemfélét (őrülten), lehetsz szép és okos (állítólag), kérdezgetheted (néhányszor), bosszulhatsz (kétszer), nem számít, egyáltalán nem kellesz. Becsületes, mást szeret, vagy szimplán nem jössz be neki. Igazából tök mindegy. Felejtsd el. Most (és mindörökké).

Üdv.
M.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



2. Mi ez: szex érzelmek nélkül?

Kedves Marco!

Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal, a kapcsolatunk nagyon jó, kiegyensúlyozott. Az elején még csak ismerkedtünk, nem feküdtünk le pár hónapig. Az első nagyon jó volt, és az azt követő együttlétek is. Rengeteget szexelünk, naponta többször is, nagyon nagy libidónk van mind a kettőnknek. A kérdésem az lenne, hogy lehet megkülönböztetni azt, amikor azért bújunk össze ennyiszer, mert szeretjük egymást és vágyunk a másikra, és mikor van az, hogy csak maga a szex miatt történik a dolog a férfi részéről - érzelmek nélkül? Válaszodban bízva előre is köszönöm.

Lilla

Kedves Lilla!

Ha a pasid egyik nap mélyen a szemedbe néz, s félszeg vállvonogatás közepette bevallja, hogy már nem szeret, viszont ugyanazzal a lendülettel gerincre vág, s úgy meghág, hogy párás lesz tőle a szemed, na, akkor... akkor kezdj el gyanakodni! Addig mehet a kontroll nélküli hancúrozás. Hajrá.

Üdv.
M

3. Csak szexpartner, de ahhoz is kevés

Kedves Marco!

Alig fél éve volt egy párkapcsolatom, amelynek csúnya veszekedéssel lett vége. Később rájöttünk, hogy egyikünk idejébe se fér bele egy normális kapcsolat, ezért újra összejárogatunk. Naivan belementem, ígérgette, hogy jön, de sokszor nem tette, ami zavart. Nemrég leültem vele beszélgetni újra, és közöltem vele, döntse el, mit akar, mert ez nem mehet tovább. Azt mondta, őt nem érdekli, hogy a két-három hetenkénti szex kevés nekem, viszont zavarná, ha másik szeretőm is lenne. Engem nem érdekelne, ha lenne valakije, csak ne kapjak el semmit. Mostanában csak akkor keres igazán, ha szex kell neki. Mit tegyek? Köszönök mindent!

Asat

Kedves Asat!

Fejedben zűrzavar és káosz van. Legyen ebből elég. Menj jobbra, vagy balra. Csak egyenesen, bele a karjaiba ne. Még elkapsz valamit.

M.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.