Felejthetetlenné tehető az egyéjszakás kaland? Így igen!

Forrás: Thinkstock -
izgalom egyéjszakás szex kaland egyéjszakás kaland párkapcsolat szex Flört szerelem orgazmus erotika gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat sejtető szemezés, forró flört, felvillanyozó csókok, két egymás számára szinte teljesen ismeretlen ember között. Azért, mert egy kapcsolat nem tart tovább néhány óránál vagy egy éjszakánál, még meg kell adni a módját. Így csináld okosan, hogy ne legyen kellemetlen az egész!

1. Ne te vidd fel magadhoz!

Ha egy nő és egy férfi között kialakul az a bizonyos borzongás, és a vonzalomnak röpke együttléttel nyomatékot is kívánnak adni, akkor joggal merülhet fel a jól ismert kérdés: hozzád vagy hozzám? Hogy ne maradjon meg benned rossz emlékként ez az éjszaka, de tetszik neked a pasi, és benne vagy a dologban, akkor menjetek inkább az ő lakására. Ha nem megy bele, vesd oda viccesen, hogy jó, akkor te hozzád, én hozzám!

Forrás: Thinkstock

A Life tippje:

Ha egy felejthetetlen, de csak egyetlen éjszakára szóló kalandra vágysz, inkább a pasi lakására menjetek. Hogy miért? Mert így te döntheted el elsősorban, hogy mikor jön el a távozás ideje. És így könnyebben elslisszolhatsz anélkül, hogy megbeszélnétek egy második találka időpontját.

2. Ne légy udvariatlan!

Ha már biztos vagy benne, hogy azt az éjszakát a pasira szánod, vegyél figyelembe egy lényeges, de meghatározó apróságot, hogy ne váljon rémálommá a szenvedélyes kaland. Azért, mert valószínűleg ez életetek első és utolsó találkozása, legyetek egymással udvariasak. Ellenkező esetben a kaland tényleg emlékezetes marad egy életre – negatív értelemben.

A Life tippje:

Ezért fontos, hogy csak olyan pasival kezdj bele bármibe is, aki tényleg tetszik. Ha már öt perc után kritizálni szeretnéd a szeretődet, inkább ne is menj bele semmibe. Figyelj oda az ő érzéseire is, ahogy ő is odafigyel rád! A távozás közeledtével pedig köszönd meg a szép éjszakát, és utána ints neki búcsút – örökre.

3. Ne igyál túl sokat!

Egy részeg nő minden, csak nem vonzó. Még egy egyéjszakás kalandot is meggondol vele egy magára valamit is adó férfi. Persze egy-két koktél jót tesz a flörthajlamnak, de az alkoholmérgezés-közeli állapot inkább kiábrándító.

A Life tippje:

Ha már alaposan felöntöttél a garatra, inkább maradj a bulizásnál, a kalandozást hagyd egy másik estére. Ittasan lehet, hogy rossz döntéseket hoznál, jobb az ilyesmitől megkímélni magadat – mondj inkább nemet az udvarlásra, még ha nehéz is. Részegen valószínűleg egyikőtök sem élvezné a szeretkezést, és csak egy kellemetlen érzéseket okozó éjszakát szereznétek egymásnak. Talán egy másik partin még összefuthattok, és összejöhettek kedvezőbb körülmények között.

4. Ne ígérgess!

Egy egyéjszakás kaland egyáltalán nem a nagy érzelmekről szól, sem te, sem az alkalmi pasid nem élete értelmét keresi ily módon. Éppen ezért nemcsak felesleges, de akár kiábrándító is lehet túl mély érzéseket tanúsítani és ezeknek hangot is adni.

Forrás: Thinkstock

A Life tippje:

Még ha mindketten tudjátok is, hogy ennek a szerelemnek az élettartama mindössze néhány óra lesz, a félreértések elkerülése végett ezt beszéljétek is meg néhány szóban. Ezek után pedig ne mondd azt, hogy "Te vagy álmaim pasija!" vagy "Mindig is ilyen szeretőre vágytam!". Ezzel akár el is ijesztheted őt – akár komolyan gondoltad, akár nem. Ha pedig a partnered szájából csúszik ki egy hasonló, izgatónak vagy romantikusnak gondolt mondat, egyszerűen ereszd el a füled mellett.

5. Ne add ki magadat teljesen!

Mivel az egyéjszakás kalandoknak általában a napfelkelte véget vet, ne engedd magadhoz túl közel az alkalmi szeretődet. Természetesen lelki értelemben. És te se akarj róla megtudni mindent, illúzióromboló lehet mindkettőtök számára.

A Life tippje:

Ne traktáld a pasit az életed történetével – ebben az esetben ez teljesen felesleges szócséplés lehet, és a végén éppen a szexre nem marad idő, mert a gyerekkori emlékeidet vázoltad fel neki. Ne térj le az arany középútról, legyél kedves és barátságos, de ne lépd át a diszkréció határait, és ne legyél érzéketlen vagy flegma se!

6. Óvszer nélkül soha!

Az egyéjszakás kalandok általában spontán kezdődnek, de annyira mindig legyél észnél, hogy reggel ne riadalommal érjen véget. Egy röpke élvezetért ne kockáztass! Se kisebb-nagyobb nemi betegséget, se a legkevésbé sem kívánt terhességet. Ezért semmiképpen se feledkezz meg a védekezésről, a saját érdekedben!

A Life tippje:

Az az elmélet, mely szerint a védekezés a férfiak dolga, teljesen idejétmúlt, felejtsd is el. Mindig legyen nálad gumi óvszer, ami a nemi betegségektől és a nem kívánt terhességtől is megvédhet! Ha annyira karakán csaj vagy, hogy nem mondasz nemet a kötöttségektől mentes szexre, akkor ne legyél rest gondoskodni a megfelelő védelemről sem. Ezért soha ne indulj el bulizni gumi óvszer nélkül!

7. Ne add ki a telefonszámodat!

Az együtt töltött éjszaka fantasztikus volt, a szex csodálatos, de a pasiból egyszerűen nem kérsz többet. A telefonszámodat azonban meggondolatlanul megadtad neki, és ő újra és újra felhív, hogy ismételjétek meg a találkát. Neked viszont ehhez nem fűlik a fogad...

A Life tippje:

Semmi esetre se add meg a telefonszámodat a pasinak, pláne ne idő előtt. Így elkerülheted, hogy a későbbiekben is beszélned vagy találkoznod kelljen vele. Ha esetleg mégis mindkettőtöknek igénye van arra, hogy még összefussatok, kérd el te az ő telefonszámát, vagy ajánld fel a Facebook-ismeretséget. De te még búcsúzkodáskor se add meg a privát elérhetőségedet!

8. Ne add be a derekad!

Az este remek volt, az éjszaka szenvedélyes, mégis csak egyetlen vágyad van, hogy mihamarabb a saját ágyadban fekhess, és egyedül aludj. De ezt hogyan közöld tapintatosan a pasival?

Forrás: Thinkstock

A Life tippje:

Egyszerűen és határozottan! Mondd meg, hogy haza kell menned, és punktum. Akárhogy is kérlel a pasi, hogy maradj még egy kicsit, ne add be a derekadat, ha tényleg haza akarsz menni. Ha határozatlan vagy, az alkalmi szeretődnek esetleg hiú ábrándjai lehetnek, hogy csak kéreted magadat, és lehetnek még esélyei nálad valami másra is, nem csak röpke kalandra.

9. Ne hagyj el semmit!

Az egyéjszakás kapcsolatokban az a jó és felszabadító, hogy soha többé nem kell találkoznod az illetővel. És neki sem veled. Optimális esetben. Ezért ügyelj arra, hogy teljes felszereltségben hagyd el hajnalban a pasi lakását! Igazán kellemetlen szituáció alakulhat ki, ha másnap be kell hozzá csöngetned az ottfelejtett rúzsod vagy ruhadarabod miatt.

A Life tippje:

Mielőtt elhagyod a szex színhelyét, azaz a pasi lakását, gondolatban készíts leltárt a ruháidról és más nálad lévő cuccaidról. Idézd fel magadban, hogy mit hova tettél (hol dobtál le), és ellenőrizd, hogy magadhoz vetted-e már. Ha úgy érzed, hogy nem felejtettél el semmit, három dolgot mindenképpen ellenőrizz még egyszer: a mobilodat, a pénztárcádat és a kulcsaidat!

10. Ismerőssel? Felejtsd el!

Bármilyen vonzó és vicces is, ne kezdj olyan pasival egyéjszakás kalandba, akit ismersz. Nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz, ha alkalmi szeretődül egy ismerősödet, egy barátodat, egy barátod barátját vagy egy munkatársadat választod. Ez még akkor is kellemetlen lehet, ha nem pletykás az illető.

A Life tippje:

Ha mégis egy ismerőssel töltöttél el egy éjszakát, maradj természetes és higgadt a következő találkozásnál. Ebből a szempontból akkor a legkellemetlenebb a helyzeted, ha egy munkatársaddal gabalyodtál össze, akivel ráadásul naponta össze vagy zárva. Ne kerüld el a pasit, és ne csinálj úgy, mintha mi sem történt volna. Maradj az arany középúton! Semmiképpen se kezdj gonoszkodásba, de ne is legyél negédesen kedves vele – azzal csak ronthatsz a helyzeten. Persze ugyanez vonatkozik a munkahelyen kívüli túl közeli ismerősökre is. Ha pedig kiderül, és a rossz nyelvek összesúgnak a hátad mögött, egyszerűen meg se halld a gonosz megjegyzéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.