párkapcsolat férfi randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget írtak és beszéltek már arról, mit is kellene mondani egy nőnek, viszont arról nem szól a fáma, ami igazi tabunak számít! Néha jobb lenne, ha a pasik tartanák a szájukat...



Kérdezz meg néhány nőt, és biztos azt mondja majd, hogy a pasiknak sosem szabadna feltenniük ezt a kérdést. Ha egy pasi engedélyt kér a csókra, az ellentétben áll mindennel, amit egy nő elvár egy pasitól. No persze a nők általában - főleg, ha tetszik nekik a pasi - úgyis engedélyt adnak majd a műveletre, viszont a lelkesedésük alaposan alábbhagy majd!

Istockphoto
Istockphoto

2. Egyszer elhívhatlak randira?

Hasonlóan az első ponthoz a nő szereti, ha vezeti őt a férfi és dominál is a kapcsolatukban. Nem pedig olyan után vágyik, aki engedélyt kér tőle. Legyen az a randimeghívás laza és egyszerű: "Jó lenne egyszer találkozni, megadod a számod?"

3. Minden, ami a vagyonoddal vagy a munkáddal kapcsolatos - kerülendő!

Az anyagi javakra tett utalások nagyon erőltetettnek tűnhetnek, és egy valódi kapcsolatra vágyó nőt a kezdetek kezdetén egyáltalán nem érdekelik ezek a tények. Egy pasi ne akarja eladni magát!


Tippünk:
4 tipikus ok, amiért a férfiak megcsalják a feleségüket



4. Mit szeretnél csinálni ma este?

A tétovaság nem szexi és nem igazán tükrözi azt a képet, hogy a későbbiekben is ő akarja hordani a nadrágot, vagy legalábbis képes lenne rá... Ez inkább egy udvarias kérdés. Lepd meg valami izgalmassal és váratlannal a kérdezés helyett!

Istockphoto
Istockphoto

5. Kedvelsz?

Egy kapcsolatról nem érdemes beszélgetni, hanem meg kell élni azt! A lelkiző pasik leginkább csak barátként működnek nálunk, amúgy nem érdemes ilyen típusú kérdéseket feltenni, mert egy nő sem találkozgat olyan pasival, aki nem érdekli!

6. Hagytam egy üzenetet neked és nem jött rá válasz, mi történt?

Bár triviális dolognak tűnik, mégis a pasik egyik leggyakrabban elkövetett hibája. Ha egy nő nem hív vissza, azért nem tette, mert nem akar, tudomásul kell venni! A pasi bizonytalansága és hitetlensége nem vonzó!

Egyéjszakás kaland - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=j1wcRKo0S2d6JFsZ




7. Hány pasival feküdtél le eddig?

Először is... tényleg tudni akarod? Másodszor, megint a bizonytalanságodat mutatod és azt, hogy megfelelési kényszered van! No és nem sok közöd van hozzá, igaz?

8. Kerülj minden témát, mely a jövővel kapcsolatos!

Az első találkák alkalmával nem szokás a jövőről beszélni, mivel a nő azt gondolja majd, hogy hirtelen és meggondolatlanul hozol döntéseket! A pártalálás mégiscsak egyfajta vadászat és rejtély, ne teregesd ki azonnal a kártyáidat!

Istockphoto
Istockphoto

9. Felhívlak pénteken!

A spontaneitás gyilkosa a tervezés, ráadásul kizárod annak is a lehetőségét, hogy a nő fel akarjon hívni téged. Másrészt belekényszeríted abba a szituációba, hogy egész pénteken várja a hívásodat, ha pedig nem veszi fel éppen akkor a kagylót, akkor ugyebár veszélyeztetheti az új flörtötöket...

10. Rossz megjegyzések a saját barátairól

Egy férfi bizonytalanságát a legjobban azok az utalások jelzik, melyek pl. megbízhatatlan, csajozós haverjaikra irányulnak. Ha észreveszi ugyanis náluk a hibát, azt jelenti, hogy ő is erre vágyna és foglalkoztatja a dolog: neki vajon ez miért nem sikerül! Ne próbáld kiemelni magad mások lehúzása által! Légy az, aki vagy!

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
10 dolog, amit IGEN vagy NEM szabad elkövetni induló párkapcsolatban!
Mikor kérd meg a nő kezét? A számmisztika elárulja!
Összeilletek? A párkapcsolati kalkulátor megmondja!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Szex és szerelem a testbeszéd nyelvénhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101230-ne-elemezd-a-szexet-erezd.html10 üvöltő jel, hogy a pasid elhagyni készülhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110125-10-uvolto-jel-hogy-a-pasid-elhagyni-keszul.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.