A pajzán harmadik - Vibrátorfóbia pasiszemmel

2011.01.30. 23:25

Van, akit nem zavar, mást fellelkesít, ahogy párja pornószínésznőket meghazudtoló módon bűvészkedik a vibrátorral az ágyban, és persze akad olyan férfi is, aki egy cseppet sem rajong a szexkütyükért...

Gondolhatjuk persze, ilyenkor talán az a baj, hogy nem közvetlenül a pasigyönyört szolgálja az elmés kis eszköz, de tudjuk, hogy a férfiak is azt szeretnék, hogy nagyon jó legyen a nőnek, így elutasítás esetén a választ egészen máshol kell keresni.

iStockphoto

Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint a szexuális játékeszközök használata körül valami egészen sajátos gondolkodás alakult ki hazánkban. Sokan a gyönyör elérése miatt vetik be a vibrátort, pedig inkább a szexuális élet játékosabbá, izgalmasabbá, a kéjhez vezető út akadálymentesítő eszközének kellene tekinteni. Az sem mellékes, hogy a szexuális játszadozás közben meg kellene hagyni a főszerepet a másik testének. Ugyanakkor a vibrátor magányos használata nagyon hasznos lehet, mert javíthatja a női orgazmuskészséget - mondja szakértőnk. 

Ti kipróbáltátok már kettesben a vibrátort?Hogyan reagálhat a pasi a vibrátor használatára?

A férfiak számára a vibrátort birtokló nő sokszor egyenlő a nagy szexuális étvágyú partnerrel. Az, hogy a vibrátor nem kerül elő a párkapcsolatban üzenheti azt is: "Ha te itt vagy, természetesen ő a második!" A páros használat ugyanis nem megszokott. Vannak férfiak, akik szeretik "vállalni a felelősséget" a nő orgazmusáért, és ebbéli feladataikban nem kérnek segítséget. Van olyan is, akinek tetszik a látvány, amelyet oldalról ritkán figyelhet meg anatómiai okokból - ők azok, akik kedvelik a vibrátor látványát filmeken, de jó részük nem elég felszabadult ahhoz, hogy a párkapcsolatban is használja az eszközt. Mások pornófilmekből ismerik a vibrátort, és a megalázó, nőket eszközként kezelő filmek hatására a szexuális együttlét alatt inkább hárítják a kütyü bevetését. Olyan is akad, aki egyszerűen csak zavarba jön, ha játékosabbá válik a megszokott együttlét. A vibrátoros szex ugyanis reakciókat, tekintetváltásokat és kommentárt igényel szex közben. Egy biztos: önmagában egy eszköz, csak egy tárgy marad, nem lehet záloga egy minőségibb szexnek, és ha bármelyik félnek kellemetlenséget okoz, többet árt, mint használ. De a megváltozott, sémát változtató szituáció mindkét fél nyitottsága esetén egy kis ablaknyi esély arra, hogy aznap máshogy nézzenek és beszéljenek a felek az ágyban.iStockphoto

Mit gondolnak a pasik a vibrátorról? 

Az adakozó

Akad olyan férfi, aki azért kedveli a vibrátort az ágyban, mert egy ideig ez volt az egyetlen, lehetséges módja annak, hogy a párjának gyönyörben legyen része, és ő nem akarta ettől megfosztani kedvesét.


Péter, 35 éves, műszerész
"Zita imádja a szexet, de amikor összekerültünk, hamar kiderült számomra, hogy az erotikus lelkesedése mögött sokkal inkább szerelem és szeretet lapul, mint a valódi gyönyör vágya. Egy-kettőre nyilvánvalóvá vált, hogy bár izgalomba jön, és akarja is velem a szexet, a kezem és a nyelvem kevés ahhoz, hogy a csúcsra jusson. Sokat beszélgettünk, és elmondta, hogy tulajdonképpen olyan sokat volt pár nélkül, hogy egész egyszerűen rászokott a vibrátorra, és hogy a teste a vibrátor rezgéseire indul be igazán. Bevallom őszintén, kellemetlen volt számomra az érzés, hogy én "kevés vagyok". Végül felülkerekedtem az érzéseimen, és csak egy kérésem volt: ne szégyellje előttem is használni az eszközt. Szépen összeszoktunk így hármasban, miközben izgalmas látvány figyelni, ahogy fokozza az izgalmát a kis eszköz."


Korlátok között

Akadnak olyan pasik is, akik idegenkednek a rezgő játszószerektől, és durcásak lesznek, ha meghallják a diszkrét zümmögést.


Attila, 28 éves, könyvtáros
"Szerintem Éva direkt bosszantott azzal, hogy a legintimebb pillanatokban a fiókba nyúlt és előkapta a "vibrijét". Egyszerűen nem értettem, mi szükség van rá: erős, belevaló pasi vagyok, aki ha kell, órákig is 'elmolyol' a párja testén. Persze láttam, hogy élvezi, meg hogy sokkal nedvesebb lett utána, és tulajdonképpen nekem lett volna könnyebb dolgom, mégis furcsálltam a dolgot. Nem is maradtunk együtt. Nekem olyan csaj kell, akinek elég a két kezem."


 

iStockphoto


Rivális az ágyban, avagy a rezgő harmadik...

Mások egyenesen riválisnak tekintik a vibrátorokat, és határozottan elutasítják azok közös használatát.

Imre, 31 éves, autószerelő

"Nem akarok erről sokat beszélni, de ez az egész vibrátor dolog olyan, mintha én meg egy guminőt vinnék be harmadiknak az ágyba, vagy jobbat mondok, nem is kell egy egész felfújható plasztikcsaj, elég egy műanyag, rezgő punci... Berakom, elélvezek, a párom meg csak nézhet, mint a moziban. Mert ehhez ő nem is kell..."


Gátlástalanul, örömmel


A pasik jelentős része azonban - ha nem is rajong a vibrátorért -, megérti, hogy miért lehet jó használni az eszközt az ágyban. Van olyan is, aki nemcsak elviseli, de átveszi az irányítást, és ő maga keresi meg azokat a pontokat, amelyek izgatását igazán élvezi a párja. És akad olyan is, aki a közös használaton túl, időről időre meg is lepi kedvesét valami újdonsággal.

Zsolt, 33 éves, DJ
"Én szeretem, ha azt látom, hogy játszik magával a nő, ha mer nyitott lenni, ha nem szégyelli a testét és a vágyait. Használunk mi mindent. Pl. nagyon izgató, amikor a barátnőm gésagolyót használ. És mi van akkor, ha rezeg valami, ha éppen attól indul be még jobban a másik? Ez az egész egy nagy játék, miért kellene nekem írni a játékszabályokat? Egyetlen esetben - közös megegyezéssel - iktattunk ki egy vibrátort, azt a szájra szíjazható kis műnyelvszerű valamit. Na, az majdnem kiverte a fogaimat. De van más százféle eszköz, amit mindketten imádunk: a párom azért, mert fokozódik a gyönyör, én meg azért, mert ezerszeres az élvezet, ha érzem, hogy a másiknak is jó. Nyitottság, ez a kulcsszó."

 

Tudj meg mindent a gésagolyóról! - Nézd meg videónkat!

 Erotikus masszázs pasiknak?

A fórumok alapján meglehetősen sokan elutasítják azt, hogy a nő a férfi  testén próbálja ki, mire képes a vibrátor. Akár tetszik, akár nem, a pasik nem feltétlenül szeretnének a prosztatamasszázs örömeiből részesülni, főleg nem a mi vibrátorunk segítségével (ám fontos tudni, hogy itt sincs teljes elutasítás...) Ám ha egy nyitott, valóban oldott és humorral is megáldott együttlét során a test egyéb pontjait kényeztetjük a rezgő masinával, tuti lehet a siker. És talán a férfiak is könnyebben kötnek barátságot a nők kedvenceivel, ha ők sem maradnak ki az élvezetből.

Franco Marco: Művégtag
A vibrátor műanyag férfihús. Kicsi, közepes és nagy méretben ismert. Mint a valódi férfihús. Csak a vibrátor nem méretparás. Az eszköz működésének lényege a rezgés. Amennyiben a vibrátor nem rezeg, akkor az csak egy bot. A vibrátorhoz ezért elem is kell. Hogy megmozduljon. Ha nincs elem, a vibrátor csak áll. (Sokan mondjuk már ezzel is teljesen elégedettek lennének). Fontos. Durván vibráló eszközt ne felejtsünk nedves testben. Abból csak baj van. A vibrátort lehet helyben működtetni és távolról is. A távirányítós azért jó, mert hazafelé, még a kocsiból előjátékozhatunk, csak kérjük meg az asszonyt, hogy főzés közben tegye már fel magának a műtagot. Mi meg távolból rezgetjük a szoknya alatt. A módszer egyébként focimeccs közvetítések idején is alkalmazható. A vibrátor alakja péniszszerű. Néha meg egyáltalán nem. Igazából a legkülönfélébb formában előfordul. Van Hello Kittys, nyuszis és kétfejű. De készült már kulcstartó, szempillaspirál és mobiltelefon formájú is. Mindenesetre, ha a rúzsod egyszer csak rezegni kezd, mikor az ajkadat a mosdóban fested vele, hagyd abba a szájkenést, mert a rúzsvibrit használod épp. Az ajakkezelés azért folytathatod. Odalent. A vibrátor rendeltetésszerű használata a női vaginában történik. Klasszikusan. Egyébként bárhova tehető, ahol rés van a testen. Orr, torok, fül sem kizárt. A fenéknyílás még preferált. Törlés után persze. Fontos még. Ha nincs vibrátorod, és a pasid is lelép hirtelen, használd a középső ujjad. A férfinak felfelé mutogasd, majd fordítsd le és tedd magadba szépen. Megnyugszol, hidd el. Vagy nem. Akkor meg vegyél egy vibrátort, kérlek.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is! 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


 

Szexszokások: titkos gyönyör-kütyük a neszesszerbenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110107-titkos-gyonyorkutyuk-a-neszesszerben.html Szex nélkül évekig - Te meddig bírnád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110124-szex-nelkul-evekig.html Szex és szerelem a testbeszéd nyelvénhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101230-ne-elemezd-a-szexet-erezd.html Miről árulkodnak szexuális pózaink?http://www.life.hu/szeress/szex/20101230-mirol-arulkodnak-szexualis-pozaink.html Forró szextippek - Indiábólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101222-a-szeretkezes-muveszete-ahogy-indiaban-muvelik.html


 

szexpárkapcsolatszexuális segédeszközvibrátor