párkapcsolat szex vibrátor szexuális segédeszköz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, akit nem zavar, mást fellelkesít, ahogy párja pornószínésznőket meghazudtoló módon bűvészkedik a vibrátorral az ágyban, és persze akad olyan férfi is, aki egy cseppet sem rajong a szexkütyükért...

Gondolhatjuk persze, ilyenkor talán az a baj, hogy nem közvetlenül a pasigyönyört szolgálja az elmés kis eszköz, de tudjuk, hogy a férfiak is azt szeretnék, hogy nagyon jó legyen a nőnek, így elutasítás esetén a választ egészen máshol kell keresni.

iStockphoto
iStockphoto

Gyimesi Andrea szexuálpszichológus szerint a szexuális játékeszközök használata körül valami egészen sajátos gondolkodás alakult ki hazánkban. Sokan a gyönyör elérése miatt vetik be a vibrátort, pedig inkább a szexuális élet játékosabbá, izgalmasabbá, a kéjhez vezető út akadálymentesítő eszközének kellene tekinteni. Az sem mellékes, hogy a szexuális játszadozás közben meg kellene hagyni a főszerepet a másik testének. Ugyanakkor a vibrátor magányos használata nagyon hasznos lehet, mert javíthatja a női orgazmuskészséget - mondja szakértőnk.

Ti kipróbáltátok már kettesben a vibrátort?



Hogyan reagálhat a pasi a vibrátor használatára?



iStockphoto
iStockphoto

Mit gondolnak a pasik a vibrátorról?

Az adakozó

Akad olyan férfi, aki azért kedveli a vibrátort az ágyban, mert egy ideig ez volt az egyetlen, lehetséges módja annak, hogy a párjának gyönyörben legyen része, és ő nem akarta ettől megfosztani kedvesét.


Péter, 35 éves, műszerész

"Zita imádja a szexet, de amikor összekerültünk, hamar kiderült számomra, hogy az erotikus lelkesedése mögött sokkal inkább szerelem és szeretet lapul, mint a valódi gyönyör vágya. Egy-kettőre nyilvánvalóvá vált, hogy bár izgalomba jön, és akarja is velem a szexet, a kezem és a nyelvem kevés ahhoz, hogy a csúcsra jusson. Sokat beszélgettünk, és elmondta, hogy tulajdonképpen olyan sokat volt pár nélkül, hogy egész egyszerűen rászokott a vibrátorra, és hogy a teste a vibrátor rezgéseire indul be igazán. Bevallom őszintén, kellemetlen volt számomra az érzés, hogy én "kevés vagyok". Végül felülkerekedtem az érzéseimen, és csak egy kérésem volt: ne szégyellje előttem is használni az eszközt. Szépen összeszoktunk így hármasban, miközben izgalmas látvány figyelni, ahogy fokozza az izgalmát a kis eszköz."


Korlátok között

Akadnak olyan pasik is, akik idegenkednek a rezgő játszószerektől, és durcásak lesznek, ha meghallják a diszkrét zümmögést.


Attila, 28 éves, könyvtáros

"Szerintem Éva direkt bosszantott azzal, hogy a legintimebb pillanatokban a fiókba nyúlt és előkapta a "vibrijét". Egyszerűen nem értettem, mi szükség van rá: erős, belevaló pasi vagyok, aki ha kell, órákig is 'elmolyol' a párja testén. Persze láttam, hogy élvezi, meg hogy sokkal nedvesebb lett utána, és tulajdonképpen nekem lett volna könnyebb dolgom, mégis furcsálltam a dolgot. Nem is maradtunk együtt. Nekem olyan csaj kell, akinek elég a két kezem."


iStockphoto
iStockphoto


Rivális az ágyban, avagy a rezgő harmadik...

Mások egyenesen riválisnak tekintik a vibrátorokat, és határozottan elutasítják azok közös használatát.

Imre, 31 éves, autószerelő


"Nem akarok erről sokat beszélni, de ez az egész vibrátor dolog olyan, mintha én meg egy guminőt vinnék be harmadiknak az ágyba, vagy jobbat mondok, nem is kell egy egész felfújható plasztikcsaj, elég egy műanyag, rezgő punci... Berakom, elélvezek, a párom meg csak nézhet, mint a moziban. Mert ehhez ő nem is kell..."


Gátlástalanul, örömmel


A pasik jelentős része azonban - ha nem is rajong a vibrátorért -, megérti, hogy miért lehet jó használni az eszközt az ágyban. Van olyan is, aki nemcsak elviseli, de átveszi az irányítást, és ő maga keresi meg azokat a pontokat, amelyek izgatását igazán élvezi a párja. És akad olyan is, aki a közös használaton túl, időről időre meg is lepi kedvesét valami újdonsággal.

Zsolt, 33 éves, DJ

"Én szeretem, ha azt látom, hogy játszik magával a nő, ha mer nyitott lenni, ha nem szégyelli a testét és a vágyait. Használunk mi mindent. Pl. nagyon izgató, amikor a barátnőm gésagolyót használ. És mi van akkor, ha rezeg valami, ha éppen attól indul be még jobban a másik? Ez az egész egy nagy játék, miért kellene nekem írni a játékszabályokat? Egyetlen esetben - közös megegyezéssel - iktattunk ki egy vibrátort, azt a szájra szíjazható kis műnyelvszerű valamit. Na, az majdnem kiverte a fogaimat. De van más százféle eszköz, amit mindketten imádunk: a párom azért, mert fokozódik a gyönyör, én meg azért, mert ezerszeres az élvezet, ha érzem, hogy a másiknak is jó. Nyitottság, ez a kulcsszó."

Tudj meg mindent a gésagolyóról! - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=0lCA1q6BoGkUiCrz



Erotikus masszázs pasiknak?

A fórumok alapján meglehetősen sokan elutasítják azt, hogy a nő a férfi testén próbálja ki, mire képes a vibrátor. Akár tetszik, akár nem, a pasik nem feltétlenül szeretnének a prosztatamasszázs örömeiből részesülni, főleg nem a mi vibrátorunk segítségével (ám fontos tudni, hogy itt sincs teljes elutasítás...) Ám ha egy nyitott, valóban oldott és humorral is megáldott együttlét során a test egyéb pontjait kényeztetjük a rezgő masinával, tuti lehet a siker. És talán a férfiak is könnyebben kötnek barátságot a nők kedvenceivel, ha ők sem maradnak ki az élvezetből.

Franco Marco: Művégtag

A vibrátor műanyag férfihús. Kicsi, közepes és nagy méretben ismert. Mint a valódi férfihús. Csak a vibrátor nem méretparás. Az eszköz működésének lényege a rezgés. Amennyiben a vibrátor nem rezeg, akkor az csak egy bot. A vibrátorhoz ezért elem is kell. Hogy megmozduljon. Ha nincs elem, a vibrátor csak áll. (Sokan mondjuk már ezzel is teljesen elégedettek lennének). Fontos. Durván vibráló eszközt ne felejtsünk nedves testben. Abból csak baj van. A vibrátort lehet helyben működtetni és távolról is. A távirányítós azért jó, mert hazafelé, még a kocsiból előjátékozhatunk, csak kérjük meg az asszonyt, hogy főzés közben tegye már fel magának a műtagot. Mi meg távolból rezgetjük a szoknya alatt. A módszer egyébként focimeccs közvetítések idején is alkalmazható. A vibrátor alakja péniszszerű. Néha meg egyáltalán nem. Igazából a legkülönfélébb formában előfordul. Van Hello Kittys, nyuszis és kétfejű. De készült már kulcstartó, szempillaspirál és mobiltelefon formájú is. Mindenesetre, ha a rúzsod egyszer csak rezegni kezd, mikor az ajkadat a mosdóban fested vele, hagyd abba a szájkenést, mert a rúzsvibrit használod épp. Az ajakkezelés azért folytathatod. Odalent. A vibrátor rendeltetésszerű használata a női vaginában történik. Klasszikusan. Egyébként bárhova tehető, ahol rés van a testen. Orr, torok, fül sem kizárt. A fenéknyílás még preferált. Törlés után persze. Fontos még. Ha nincs vibrátorod, és a pasid is lelép hirtelen, használd a középső ujjad. A férfinak felfelé mutogasd, majd fordítsd le és tedd magadba szépen. Megnyugszol, hidd el. Vagy nem. Akkor meg vegyél egy vibrátort, kérlek.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.