Örök magány - Özvegyek Varanasiban, a halál városában

Cseke Eszter női jogok özvegy válás S. Takács András On The Spot India hagyomány nők helyzete vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai Varanasiban, az özvegyek házában különböző korú megözvegyült vagy elhagyott asszonyok élnek, sokan közülük már 50 éve. Látogatókat nem nagyon fogadhatnak, a szomszéd kolostor vezetője mégis megengedi, hogy két kis kamerájukkal a Spektrum TV riporterei bemenjenek. Az On The Spot riportja Indiából - Cseke Eszter írása.







Özvegyek évtizedek óta magányosan











Az On The Spot Iránban is forgatott, a filmből itt láthatsz részletet.


Van, aki 71 éve él egyedül












Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Szily Nóra: Jó apákat választottam!http://www.life.hu/anyaskodj/20101220-szily-nora-jo-apakat-valasztottam.htmlKapitány Iván: "Nem simulok, nem görcsölök" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110218-kapitany-ivan-nem-simulok-nem-gorcsolok-szily-nora-interjuja.htmlNem tudsz boldog lenni? Nyerd vissza az önbecsülésedet!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110207-tippek-az-onbecsules-visszanyeresere.htmlAlig 1 fontért árulják a gyerekeiket a szüleik!http://www.life.hu/anyaskodj/20110222-76-pennyert-veszik-a-gyerekeket-haitin-unicefhelyzetjelentes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.