Luxusprosti vagyok - csak a leggazdagabbaknak!

luxus kéjelgés szex prostituált felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifinomultak, lélegzetelállítóan szépek, okosak és az ágyban is szenzációsak. Luxusprostik csak a leggazdagabbaknak. A krémnek, akik megengedhetik maguknak, hogy százezreket fizessenek ki egy menetért, vagy azért, hogy előkelő partikon stílusosan elegáns, fizetett nők társaságában jelenjenek meg.

A néhány évig tartó csillogásért és a látszólag könnyű munkáért azonban ezek a lányok nagy árat fizetnek. Ahogy Karolina, a 23 éves luxusprosti fogalmazott: "Amikor belevágunk, azt hisszük, ez csak a testről szól. De nem. Három éve árulom magam, és tudom, hogy soha nem szerezhetem vissza a lelkemet." Nem mindenki érzi ezt így. Akadnak nők, akik számára a pénzkereset ilyen módja - állításuk szerint - nem okoz komoly sebeket. Vagy ha igen, még nem érzékelik a sokk miatt.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Ez az áru nem akciós!

A luxuskategóriába tartozó prostituáltak olyan színvonalon élnek, amelyet csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Ezek a lányok a fényűzés csillogó kellékei. Minőségi ételeket esznek, finom italokat isznak, és havonta akár hárommillió forintot is besöpörhetnek. Ha kell, akár több százezer forintot is kifizetnek egy ruháért, a menő plasztikai sebészek pedig személyes jó barátaik - évente többször is kés alá fekszenek. Úgy bánnak a testükkel, mint egy nemes ékszerrel, hiszen el kell adniuk azt. Ebbe az igazán magas kategóriába - egyes becslések szerint - az országban "dolgozó" prostituáltak csak egy százaléka tartozik, hiszen kevesen vannak, akik ezt az életszínvonalat megengedhetik maguknak.

Fórum: A pénz az úr?


Péternek "Olyanok ezek a lányok, mint a szépen metszett pezsgőspoharak. Egyedi darab mindahány, a fény finoman csillan meg rajtuk, és a tartalom, a pezsgő is első osztályú, amibe belekóstolunk. Minden együtt van bennük: kellem, forró erotika, intelligencia és társasági magabiztosság. Öröm velük kettesben lenni, és még nagyobb öröm, ha egy társaságban jelenünk meg velük, mert mindenki, aki számít, láthatja, hogy mi ezt a színvonalat megengedhetjük magunknak. Egy ilyen nő a mi gazdasági stabilitásunk szimbóluma. Olykor nagyobb érték, mint egy fontos üzletkötés előtt a banki referencia. Azonban mégis csak egy pezsgőspohár: lecserélhető, eldobható, akár össze is törhető - lelkiismeret-furdalás nélkül. Vagy átadható másnak. A mi köreinkben közkézen forognak a nevek és a telefonszámok."



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

"Senki sem születik kurvának"

A társadalomban még ma is tévesen él az az elképzelés, hogy bizonyos nők prostitúcióra születnek, és hogy a fizikai adottságok mellett csak szerencse kérdése, hogy ki verekszi fel magát a csúcsra. Oda, ahol vagyonokat is elkérhetnek a szolgáltatásaikért. A 28 éves, a "szakmából" lassan kifelé lépegető Csilla szerint azonban ez messze áll a valóságtól:

"Én sem születtem prostituáltnak, és kislányként nem gondoltam volna, hogy idegen férfiak igényeit fogom kielégíteni. Azt viszont hamar felfedeztem, hogy szép a testem, és hatással vagyok a környezetemben élő férfiakra. Sőt! A nőkre is. És tudod, mi volt a legmeglepőbb? Annak felfedezése, hogy nemcsak a testem ejti rabul az embereket, hanem az eszem, a kommunikációs képességem és a személyiségem is. Nem kurvának születtem - de hódításra igen. A hétköznapi életben meghódítunk néhány pasit, aztán megleljük az igazit, vagy sem, és lehúzzuk a rolót. Én nem akartam ezt. Megrémített a tudat, hogy nem lesz ennyi pozitív inger körülöttem. És korán felfogtam, hogy érték az, ha könnyedén az ujjaim köré tudom csavarni az embereket. Az bizony - ma már tudom biztosan - szó szerint aranyat ér. Én egy végtelenül egyszerű családba születtem, a lakóhelyemen esélyem se lett volna arra, hogy a legmenőbb partikon mutassam meg, mire vagyok képes. Ezért fővárosi főiskolát választottam, és a tanulás mellett tudatosan vállaltam el olyan hoszteszmunkákat, ahol menő üzletemberek bukkanhattak fel. Nem kellett soká várni az első megrendelésre. Azt hittem, majd furdalni fog a lelkiismeret, vagy rosszul leszek, hogy pénzért szexszelek, de nem. És tulajdonképpen az első alkalom nem volt kellemetlen, és hát a fizetség mesés volt. Ötször annyi, mint anyám egyhavi keresete."

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Kiből lehet luxusprosti?


"Azt is hamar felmértem, hogy ha nem akarom, hogy csak a testemet és a külsőmet fizessék meg, akkor tanulnom kell. Művelni, élesíteni az elmémet, és csiszolni a stílusomat - meséli Csilla. Csakis akkor vehetek részt rendszeresen számos, a gazdasági életben óriáscápának számító üzletember összejövetelén - itthon és külföldön egyaránt -, ha több nyelven beszélek, ha otthonosan mozgok a gazdasági életben, a politikában, éles szemmel látom ezt a világot, és a megfelelő módon és helyzetben reflektálni is tudok rá, ha kérdeznek. Mert ez is fontos: tudomásul kell venni, hogy csak eszköz vagy, egy beszélni tudó játék. Amelyik gombnyomásra válaszol, bólint, mosolyog, eszik vagy teszi szét a lábát. Hiába a luxus! Itt is az ügyfél diktálja a szabályokat. Egy kuncsaftom például kifejezetten élvezte, hogy értek a tőzsdéhez, és ha társaságban voltunk, szándékosan hozott olyan szituációba, hogy ezt be is mutassam. Ez számára pompás mulatság volt. És rengeteg pénzt fizetett érte. De az ágyban majd' meghaltam mellette, annyira taszított a bőre. Ha valaki valóban nagy pénzt akar szakítani, és nem csak a szexszel, akkor sokoldalúnak, izgalmasnak és műveltnek kell lennie. Olyan nőnek, akivel érdekes az együttlét. Akivel a szexen felül, az ágyban összebújva meg lehet váltani a világot. Sokan azt mondják, hogy hideg-rideg fejű kurvák vagyunk csupán. Lehet. Én azonban azt tapasztaltam, hogy csak egy érzelmekben gazdag prostituált - akinek a kuncsaft az egész életét kiteregetheti - juthat fel és maradhat fenn viszonylag hosszú ideig a csúcson."

Szex, szerelem, csalfaság! Mindez az új sorozatunkban!



A szexben nincs kecmec!

"A szexuális nyitottság és gátlástalanság alap: hiába állítják sokan, hogy sok mindenre lehet nemet mondani a szexben. Ez nem igaz. Itt nincs irgalom, nincs kibúvó, ha az ügyfél a pénzéért valami extrát akar, meg is fogja kapni. Ha valaki vállalja az ügyfelet, akkor vállalja a kívánságait is - állítja Enikő. Persze a tájékozottság, a szexuális kulturáltság és a kifinomult erotikus rafinéria segítségével magasabb szintre lehet emelni a puszta szexet. Tudás, alkalmazkodókészség és érzékeny színészi játék is szükséges. Mert az ügyfélnek el kell hinnie, hogy ő a legbelevalóbb szerető a Földön. És bizony sok ügyfélnek nem elég a saját orgazmusa: ahhoz, hogy sok pénzt fizessen, nekem is gyönyört kell produkálnom. Leginkább azért, mert a saját felesége soha nem megy el. És senki ne higgye, hogy ez olyan egyszerű! Egy belevaló, sokat tapasztalt pasi pontosan látja a jeleket, hogy mikor igazi, és mikor nem az a luxusprosti kéje. Persze ha nem megy másként, ügyesen úgy intézem, hogy használhassam a vibrátort - ebbe általában belemennek. Ilyenkor szeretik látni az arcom, amikor elélvezek. Azt viszont megválogathatom, hogy kinek mondok igent a társaságára. Ma már megválogathatom."

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Luxusszínvonal vagy család?

"Mindennek ellenére ezek a férfiak nem akarnak feleségül venni minket - mondja Csilla. És én sem biztos, hogy férjhez akarok menni. Ha ezt a munkát abbahagyom, akkor biztos, hogy külföldön keresek magamnak társat. Nem szeretnék ugyanis olyan férfit, aki tisztában van azzal, hogy mivel kerestem a kenyerem. Tiszta lappal szeretnék majd indulni, de ez az ország kicsi ehhez és Európa is. Szinte biztos, hogy a tengeren túlig meg sem állok. Örök dilemma a gyerekvállalás kérdése is. Én azt hiszem, nem szeretnék szülni. A nővéremnek három gyereke van, akiket imádok. Persze, a rokonok sem tudják, hogy miből élek. A hivatalos verzió szerint van egy gazdag pasim, aki eltart, de a nővérem sejti, mi az igazság. Hálás vagyok neki, hogy a gyanú ellenére engedi, hogy szeressem a gyerekeit. Két éve elengedte velem az egyik unokahúgomat is egy európai körútra. Életem legszebb két hete volt. Egy tízéves, fénylően ártatlan kislány társaságában járni a világot."

A szajha is álmodik...

A gyengék hamar kiégnek ebben a szakmában - állítja Csilla. Nem tudják ugyanis feldolgozni azt, ami a testükkel, a lelkükkel történik. Hamar rákapnak az alkoholra, a drogokra is. Az okosabbak álmodnak. És gyűjtögetnek egy olyan életre, amikor a szabadságuk megőrzése mellett is jólétben élhetnek. Csilla például biztos, hogy visszaül az iskolapadba. Pszichológiát szeretne tanulni, mert - elmondása szerint - az segít. Úgy érzi, hogy annyi mindent tud a párkapcsolatokról, hogy egy házassági válságirodát is szívesen működtetne, de nem Magyarországon. Nem olyan régen elvégzett egy fotósiskolát is: "Imádom megörökíteni az emberi testet. Különösen azt, ahogy legyűri a kor és gravitáció a nőket. Rengeteg narancsbőrös popsit, megereszkedett mellett és terhességi csíkokkal tarkított hasat fotóztam már. Valamiért vonz az emberi sebezhetőség és az emberi test múlandósága. De a fotózás lehet, hogy egy új, vállalható élet kezdete lesz" - mondja a testéből élő lány.

BORDÉLYHÁZ - SOROZAT A LIFENETWORK MŰSORÁN

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Mry11qQrRPtp8jxh

Gyere velünk a Bordélyházba minden hétköznap 22 órakor! A LifeNetwork műsorán találkozunk!



Tippünk: Randizz az interneten!

Gazdag Enikő, pszichológus véleménye

Azoknak a nőknek az életében, akik egy életet építenek fel erre a "foglalkozásra", óriási jelentősége van a pénznek. A fizetség számukra nem csak egy eszköz, hanem - talán épp azért, mert a legtöbbjük komoly hátrányokkal indult és nélkülözött gyerekkorában, mint a fenti példában is - út ahhoz, hogy mindent megvehessenek, amiről csak álmodnak. Ezért képesek alárendelni az életük szinte minden területét (párkapcsolat, gyerekvállalás, önmegvalósítás), hogy a számukra központi jelentőségű anyagi javakhoz hozzájuthassanak - bármi áron (szexuális kívánságok teljesítése, külföldi jól fizető munka bevállalása, amibe szinte minden belefér). Ezek a hölgyek már nagyon korán rájöttek arra, hogy a külsejüket hogyan fordítsák az előnyükre, hogyan képesek hatást gyakorolni a másik nemre, és idővel ezt tökélyre fejlesztették. Az életük más területei - pl. a tanulás, a karrier - feltehetőleg kevés pozitív visszajelzéssel szolgáltak számukra, ezért a luxusprostitúció látszik az egyetlen útnak az áhított életszínvonal megteremtéséhez. Feltehetőleg félnek egy komolyabb elköteleződéstől, ezért (is) csak a másik nem "megszerzésére" koncentrálnak, és úgy érezhetik, hogy így "kontroll" alatt tarthatják a férfiakat. Egy szerelem, vagy egy hevesebb érzelem megtapasztalása krízist okozhat nekik, esetleg az életük átgondolására kényszerítheti őket.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Korbácsolj meg, Úrnőm! - Egy domina vallomásahttp://www.life.hu/szeress/szex/20101020-korbacsolj-meg-urnom-egy-domina-vallomasa.htmlSwingerklubok - Oda nem táncolni járunk!http://www.life.hu/szeress/szex/20101020-swingerklubok-oda-nem-tancolni-jarunk.htmlJó napot! Egy férfiprostituáltat kérek!http://www.life.hu/szeress/szex/20110218-szex-parkapcsolat-ferfiprostitualtat-kerek.htmlMiért járnak prostihoz a férfiak?http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-miert-jarnak-prostihoz-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.