Vilmos herceg esküvője Egyesült Királyság Kate Middleton Vilmos herceg házassági szerződés brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szigorú házassági szerződést íratnak alá Kate Middletonnal, mielőtt hozzámegy Vilmos herceghez. A menyasszonyt - bennfentesek szerint - rosszul érintették a hivatalos papírok.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha pedig Kate megözvegyül, busás összegre számíthat Vilmos után, válás esetén azonban erről is le kell mondania, de tartásdíjat azért kaphat majd. Ennek összegét nem hozták nyilvánosságra, de milliókat sejtenek a szakértők, ami azonban csökken akkor, ha Kate esetleg újra férjhez megy. "Vilmos leendő neje nem beszélhet a szerződés részleteiről, amennyiben mégis megteszi, hét számjegyű büntetést kell fizetnie!" - mondta egy ügyvéd, aki elárulta azt is, hogy a papírok értelmében, amennyiben elválnak, Kate elveszíti nemesi címeit, és azonnal el kell költöznie a királyi birtokról. Kate Middletont állítólag elszomorította a szerződés néhány részlete, de Vilmos végül meggyőzte róla: ez csak formaság, ami a brit királyi családdal jár.

Kifecsegte szextitkait a díva!http://www.life.hu/szeress/20110427-brigitte-nielsen-szextitkai.html3 ok, amiért belefásulunk a házasságbahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110426-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-belefasulunk-a-hazassagba.htmlSzerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkaihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-botranyos-szerelmek-az-angol-kiralyi-palotaban.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.htmlIllata elárulja, fogod-e szeretni!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-szerelem-parkapcsolat-mennyire-tetszik-az-illata-annyira-fogod-szeretni.htmlAlvópózod árulkodik a kapcsolatodrólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-olyan-a-kapcsolatod-amilyen-pozban-alszol.htmlAnikót cédának tartja Olivérhttp://www.life.hu/szeress/20110422-anikot-cedanak-tartja-oliver.htmlHollywood titkai - Így csábítottak a világhírű dívákhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110421-szex-szerelem-parkapcsolat-csabitasi-praktikak-vilaghiru-divaktol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.