Minden, amit a péniszről idáig nem mertél megkérdezni

pénisz párkapcsolat szex férfi szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudod, mi a különbség a vérpénisz és a húspénisz között? Nézd meg videónkat, amelyben dr. Rusz Edit szexológus szakértőnket kérdeztük a témáról.

A péniszeket aktivitásuk szerint két nagy csoportra osztjuk: az egyik típusba a húspénisz, a másikba a vérpénisz tartozik.

Nézd meg videónkat!


szólj hozzá: Pénisz típusok





Tíz súlyos szextitok - te bevallanád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-parkapcsolat-tiz-sulyos-szextitok-te-bevallanad.html3 forró szexpóz a jobb orgazmusért III.http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-szerelem-parkapcsolat-orgazmushozo-pozok-3.html5 dolog, amit a pasik utálnak az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.htmlSzex házon kívül - Érzéki inspirációk bátraknak!http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-hazon-kivul-erzeki-inspiracio.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusért II.http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-forro-szexpoz-a-jobb-orgazmusert.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusért I.http://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.htmlSzex hármasban: ki nevet a végén?http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szex-szerelem-parkapcsolat-beszallsz-harmadiknak-avagy-ki-nevet-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.