Két biztos út a női orgazmushoz

szex kutatás szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak számára rejtély, a nőknek pedig sokszor feszültségforrás a női orgazmus. Egy nemrég végzett kutatás azonban lehet, hogy segíthet feltárni a női orgazmus agyi hátterét.  


Thinkstock
Thinkstock

Dr. Barry Komisaruk


Janniko Georgiadis


"Nem hiszem, hogy az orgazmus kikapcsolná a tudatunkat, de jelentősen megváltoztatja. Az orgazmus során a legtöbben elveszítik testkontrolljukat"







3 forró szexpóz a jobb orgazmusért III.http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-szerelem-parkapcsolat-orgazmushozo-pozok-3.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusért II.http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-forro-szexpoz-a-jobb-orgazmusert.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusért I.http://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.htmlForró szexpraktikák a tökéletes orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110408-szex-szerelem-parkapcsolat-10-tanacs-hogy-konnyebben-es-gyorsabban-legyen.htmlTe színlelted már az orgazmust?http://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-parkapcsolat-neked-jo-volt.htmlGyönyörhozó praktikák - Az orgazmus tanulhatóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110224-parkapcsolat-szex-orgazmustrening-a-jobb-szexualis-eletert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.