házasság Charlene Wittstock Albert herceg nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány napja házasodott össze Albert herceg és Charlene, mégsem alszanak együtt a mézeshetek alatt.

Albert herceg és felesége külön hotelben töltik a nászutat - a szállodák tizenhat kilométerre vannak egymástól. Az ötvenhárom éves herceg és húsz évvel fiatalabb kedvese lerövidítette dél-afrikai nászútját, mert a férfira egy DNS teszt vár. Valószínűleg a kínos körülmények miatt tölti külön idejét a hercegi pár: Charlene az Umhlanga Rocks partnál lévő szállodában szállt meg, míg férje Durban városában vakációzik - írja a Daily Mail. A friss házasok életében már korábban is voltak problémák - az esküvő előtt nem sokkal derült fény Albert több, futó kalandjából született gyermekére, így kedvese háromszor próbált elmenekülni az oltár elől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A ceremónia után úgy volt, hogy a házasok együtt töltik a nászutat az Oyster Box Hotel luxusszállóban - itt a hercge már korábban lefoglalt egy kétemeletes luxuslakosztályt az Indiai-óceánra néző uszodával és fürdővel. A dél afrikai lapok szerint Charlene végül ebben a hotelben választott magának egy olcsóbb lakosztályt, míg férje egy durbani szállodában szállt meg.

A lapok azt is írták, hogy amikor a hercegi pár a dél-afrikai elnökkel, Jacob Zuma-val találkozott, egy kocsival érkeztek, de két autóval mentek el a rendezvényről. Állítólag a szőke úszónő rosszkedvűen viseli a helyzetet, és alig látják mosolyogni. Ez biztosan azért van, mert férjén hamarosan DNS tesztet végeznek el - és ha kiderül, tényleg Albert az apja a gyerekeknek, akkor nyilvánvaló lesz, hogy Charlene-t már korábban is megcsalta Albert herceg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.