Válik az álompár! Vége Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságának

párkapcsolat válás Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
7 év házasság után Jennifer Lopez és Marc Anthony úgy döntöttek, elválnak.

"Úgy döntöttünk, hogy elválunk" - nyilatkozták a People magazinnak. "Nagyon nehéz és fájdalmas döntés volt. Nem haraggal válunk el, mindenben sikerült közösen megegyezni, és hálásak lennénk, ha mindenki tiszteletben tartaná a magánéletünket ebben a nehéz időszakban."

AFP
AFP

A 41 éves amerikai énekesnő és színésznő, illetve 42 éves énekes férje 2004 júniusában házasodtak össze - titokban. Úgy néz ki, a válás okát is ugyanilyen titok övezi. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy két gyermekük - a hároméves ikerpár - kihez kerülnek majd.

Jennifer Lopez már harmadszor, Marc Anthony másodszor válik el. Már 2009-ben is felröppent a hír, hogy elválnak, akkor arra hivatkozva, hogy Jennifer egyedül maradt két gyermekükkel, és úgy érzi, kezd háziasszonnyá válni Marc mellett. Akkor még sikerült újraéleszteni a házasságukat, most azonban úgy tűnik, végleges a döntés. A People magazin egyébként idén tavasszal a világ legszebb hölgyének választotta J-Lo-t, tehát valószínű, hogy az ok nem a háziasszonyi teendőkben keresendő.

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.