Pornófilmet rendez Alekosz

szex pornófilm szexualitás Alekosz Kovi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 9-én 15 órakor tartják annak a pornófilmnek a szereplőválogatását, amelynek a rendezője Alekosz lesz.

"Megkérem őket, hogy vetkőzzenek le, aztán mutassanak valami szexit! Izgassák magukat, vagy bizonyítsák be nekem, hogy elég rátermettek a szerepre. Én döntök, de aztán úgyis a közönség szeme és más testrésze mond ítéletet a teljesítményükről" - nyilatkozta Alekosz a Blikknek. A VV4 egykori sztárja kifejtette azt is, hogy a tökéletes testű nők helyett inkább a hagyományos szépségeket részesíti előnyben, és azt nézi majd, hogy ki lenne a legmegfelelőbb a szerepre.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A hellén csődört Kovi, az erotikus filmek királya látja el tanácsokkal. "A válogatás után jöhet a forgatás. Azt még nem döntöttük el, hogy egy profi fiút kérjünk fel, vagy e téren is maradunk az amatőr vonalnál. Mindenben Alekosz dönt, de ha szüksége van a segítségre, szívesen adok tanácsot" - mondta Kovi.

"Nem akarom meghazudtolni magam. Igenis szeretem a pornót, mint minden férfi az ismeretségi körömben. Vonz ez az iparág, és ha belevágok, akkor ki mással tegyem, mint a műfaj koronázatlan királyával? Nem érdekel, mit mondanak a fanyalgók! A családom is támogat a döntésemben. Tudják, hogy imádom a nőket meg a kamerát is, itt pedig mind a kettőt megkaphatom. Ha működik a dolog, és társrendezőként egy jó film kerül ki a kezünk közül, akkor Kovival hosszú távon együtt dolgozunk majd." - tudtuk meg a Blikktől Alekosz jövőbeni terveit.

Forrás: Blikk

Tippünk: Kovi leleplez - Nézd meg videónkat!


szólj hozzá: Kovi leleplezései




Alekoszt nem akarják megismerni a nőkhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-vv-alekoszt-udvarlasra-keszteti-a-szorakozohelyek-hangulata-a-csajok.htmlValóVilág 5: Alekosz klón a harmadik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110914-valo-vilag-5-feco-a-harmadik-bekoltozo.htmlAlekosz nem ad kölcsön senkinek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110829-alekosz-nem-ad-kolcson-senkinek-sajat-konyvet-irt-es.htmlTitokban írt könyvet magáról Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-vv4-titokban-irt-konyvet-magarol-alekosz-miutan-visszanezte-magarol-a.htmlAlekosz kiakadt: beperli egykori menyasszonyát, Veronikáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110806-elmergesedett-a-viszony-alekosz-es-veronika-kozott-bosszut-all.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.