Robert Pattinson Kristen Stewart szerelem magánélet Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart sosem mesélt még a szerelmi életéről - most mégis megtette a színésznő. 

Kristen Stewart és Robert Pattinson az életben is már jó ideje egy párt alkotnak - ezt minden Alkonyat-rajongó jól tudja. A fiatalok között a stábtagok szerint már az Alkonyat castingjai alatt érezni lehetett a vibrálást, de a hatalmas médiafigyelem miatt sokáig titkolták a szerelmüket. Robertet és Kristent gyakran kapták lencsevégre a londoni éjszakában összebújva, kézen fogva sétálni, de párként sosem jelentek meg közösen egy rendezvényen sem.

AFP
AFP



Kristen mostanában forgatja a Hófehérke vadiúj filmváltozatát, a Snow White and the Huntsman című filmet, és ennek kapcsán nemrég elszólta magát egy fotózáson. A szépség azt mondta a fotósnak, nagyon élvezi a filmforgatást, mert ezáltal jobban megismerheti Angliát, és ez szükséges is, hiszen a kedvese angol. Másnap persze kiszivárgott ez a mondat, aminek Kristen egy cseppet sem örült, és azt vallotta, sosem mondott volna ilyet egy hivatalos interjúban.



A színésznő féltve őrzi a magánéletét, és annak ellenére, hogy még sosem nyilatkozott kedveséről, a médiából mindent tudni róluk. ,,Ha rám keres valaki a google-on, rögtön tudja, kivel járok, annak ellenére, hogy én egy árva szót sem szóltam erről. Nem is értem, miért érdekli ez annyira az embereket. Megfogadtam, sosem mondok semmit a szerelmi életemről, mert annak úgysincs értelme. Garantálom, hogy ha egyszer férjhez megyek és gyereket szülök, mindenki tudni akarja majd a baba nevét, de én nem fogok erről beszélni. Egyszerűen azért, mert így akarom. Persze úgyis kiszivárog majd minden, de nem tőlem, az egészen biztos. Mindig mindenki ideges, hogy nem mesélek dolgokról, de engem nem érdekel. Nemet mondok, és kész" - vallotta a színésznő, aki annak ellenére, hogy tényleg megtartja magának a privát életét, mégis népszerűbb és sikeresebb, mint a többi pletykás fiatal sztár...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.