Oláh Ibolya Megasztár leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb magyar énekesnőről derült ki, hogy a saját neméhez vonzódik.

Néhány hete Gallusz Niki vallotta be, hogy a lányokat szereti, most pedig a Megasztár énekesnőjéről, Oláh Ibolyáról derült ki, hogy a saját neméhez vonzódik. Ibolyáról köztudott, hogy nehezen viseli a korlátokat, és erre most a Blikk bizonyítékot is talált. A lap egyik olvasója készítette azt a videót, amelyen az énekesnő egy forgalmas parkban megcsókolja és megöleli a barátnőjét. Ibolya nem tagadott semmit, és elismerte a Blikknek: a nála fiatalabb lánnyal két éve ismerkedtek meg, és egy ideje együtt is élnek.

Fotók: Casting minden, Sony Music
Fotók: Casting minden, Sony Music

Ibolyának korábban azonban férfiakkal volt kapcsolata: mindenki tudott a tiszadobi tiniszerelemről, Pistiről, és suttogtak arról is, hogy gyengéd szálak fűzik Novák Péterhez, de néhány éve Székesfehérváron többször látták az átlagosnál jóval intimebben ölelkezve a színház egy ifjú táncosnőjével.

Az énekesnő ügyvédje, Ruttner György nyilatkozott a lapnak: "Ibolya nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla, mindig öntörvényű volt. Nem tartja tragédiának azt sem, hogy kimondja: több érzelmet, szerelmet, megértést, sőt inspirációt kap kedvesétől, mint bármelyik férfitól az életében. Oláh Ibolya jogilag is felhatalmazott, hogy elmondjam: korábban voltak férfikapcsolatai, de most egy bájos lánnyal él együtt. Ebben a szerelemben boldogságra, megértésre talált. Boldogságukat magánügyüknek tartják, viszont titkolni nem lehet azt, ami nyilvánvaló. Ibolya úgy érzi, megérett a helyzet az őszinte vallomására: a szerelem akkor is a legszebb neki, ha lány iránt érzi. Ibolya élete egyenesbe jött, decembertől Szegeden lép fel az Aida főszerepében, s már ötödik lemeze anyagán dolgozik."

Alig néhány hete ment férjhez, máris válik a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szeress/20111031-alig-nehany-hete-ment-ferjhez-maris-valik-a-valosagshowsztar-kim.html5 női szexkomplexushttp://www.life.hu/szeress/szex/20101021-5-noi-szexkomplexus.htmlKalauz a tökéletes szexhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111028-milyen-szexre-vagynak-a-nok.html7 meglepő tény az orgazmusrólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101025-7-meglepo-teny-az-orgazmusrol.htmlErotika a baba születése utánhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111028-szex-szerelem-parkapcsolat-erotika-a-gyerekagy-mellett.htmlA lányokat szereti a csinos énekesnő?http://www.life.hu/szeress/20111028-kelly-clarkson-a-lanyokat-szereti.htmlTolvai Reni választott új nőt szerelménekhttp://www.life.hu/szeress/20111027-kallaysaunders-andras-lefekudt-egy-modellel-az-uj-klipjeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.