Ashton Kutcher válás szépségipar Demi Moore pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig jelentette be a válását, máris új párra talált Demi Moore?

A színésznő állítólag végre túllép tönkrement házasságán, ebben pedig egyik barátja segítette őt leginkább. Ez a barát pedig nem más, mint Scott-Vincent Borba, az egyik népszerű bőrápolási cég alapítója. Borba állítólag ott volt Demi mellett, miközben a nő házassága zátonyra futott, és mindenben támogatta őt. "Hosszú ideje ismerik már egymást, és Borba mindig Demi oldalán állt" - vallotta egy bennfenntes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Demi Moore és Scott-Vincent Borba

Az egyik népszerű internetes lap a napokban arról cikkezett, hogy a pár együtt van, mások azonban azt mondják, Demi és a férfi kapcsolata pusztán plátói. Borbának ugyanis sok hollywoodi szépség tartozik a jó ismerősei közé - az Alkonyat sztárja, Ashley Greene és a 90210 sorozat főszereplője, AnnaLynne McCord is a férfi cégének termékeit használja. A férfi nem volt hajlandó semmit sem mesélni magánéletéről a tengerentúli lapoknak.

Miközben Demi próbál túllépni a váláson, férje, Ashton nagyon is élvezi az egyedüllétet. Mr. Kutcher szülőhelyén, Iowában töltötte a hálaadást, és állítólag bármerre ment, a lányok csak úgy csüngtek rajta. "Az egyik bárban Ashton sörözött, és a lányok ott nyüzsögtek körülötte. Ő pedig imádta, hogy rá irányult a figyelem" - vallotta egy szemtanú.

Antik gyöngyszemek, rumpuncs, muzsika - Decemberi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20111201-ajandek-muzsika-vasar-decemberi-programkorkep.htmlA csúnya férfi dicséretehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111130-filmkritika-a-csunya-ferfi-dicserete.htmlBotrányt okozott a magyar sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20111201-joban-rosszban-botranyt-okozott-a-magyar-sorozatsztar-cseke-katinka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.