Leszbiszexen kapták rajta a csinos hollywoodi színésznőt

szex Demi Moore leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Ashton Kutcher és Demi Moore házassága a férfi sorozatos félrelépése miatt romlott meg, most kiderült az is, hogy a színésznő sem volt hűséges párjához.
"Ez két éve történt Bruce Willis esküvőjén. Amikor Brandi hazajött, akkor mesélte, hogy összejött Demivel, de Ashton rájuk nyitott, így abbahagyták. Utána viszont még többször találkoztak"



AFP
AFP



Demi és Ashton hat évig voltak házasok, a köztük lévő korkülönbség tizenhat év. Ashton vágyai nem meglepő módon túlnőttek a nála lényegesen idősebb, egykori szexszimbólum feleségén, és ahogy azt az elején sejteni lehetett, fiatalabb nőkre kezdte fenni a fogát. Amikor pedig a jóképű színész kósza légyottjain már a világsajtó is elkezdett csámcsogni, Deminek is elege lett, 2011 novemberében jelentették be, hivatalosan, hogy elválnak.

Tipp! Ebbe a házba költözik Lady Gaga. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.