Kreatív ajándéktippek Valentin-napra, amiktől elolvad a pasi

öröm Valentin nap ajándék szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pasinak jó ajándékot venni az egyik lehető legnagyobb kihívás egy nő számára. Mindegy, mennyi ideje ismered, mennyit tudsz róla, mennyire ismered a vágyait, valahogy soha nem vagy elég információ (és pénz) birtokában, hogy maradéktalanul örömet szerezz neki. Csak egy kis odafigyelés és kreativitás kell hozzá, és bármelyik pasit - a kockától a kulturbolondig - meg lehet lepni valami jópofa ajándékkal.   
1. A kockának



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


http://www.mafla.hu, http://shop.pto.hu, www.bustedtees.com
http://www.mafla.hu, http://shop.pto.hu, www.bustedtees.com

"Back to the Future" póló: Mafla.hu - 5.490 forint; Crtl+Alt+Del csészekészlet: Pazar Cuccok - 4.750 forint
Kontrolleres póló: Bustedtees.com - 20 dollár

2. Az autóőrültnek

Egy hely biztosan van Magyarországon, ahol minden autóőrült kiélheti a sebesség és a lóerők iránti szenvedélyét: a Hungaroring. Itt több különböző cég és szervezet is szervez programokat azoknak, akik imádják a benzingőzt. Ha a pasid is ebbe a kategóriába tartozik, akkor jó úton jársz. A Vezetéstechnikai Centrum foglalkozásain mindenki tesztelheti, mennyire ura a kormánynak. A Caterham Hungary szervezésében 50-es évekbeli autóra emlékeztető bivalyerős sportautóval száguldozhatnak a sebesség megszállottjai. Ha nem tennéd ki az idegeidet annak, hogy pont te fizetted be a veszélyes száguldozásba, akkor a Mogyoródi Military Park lehet a jó irány, ahol kis csoportoknak tartanak tankismertetőt, és a legelszántabbak még vezethetik is az óriási monstrumokat - természetesen csak felügyelettel.

http://caterhamhungary.hu
http://caterhamhungary.hu

3. A fotósnak

Valószínűleg a legújabb csúcskategóriás, tükörreflexes géppel vagy szuper objektívvel rúgnál igazán labdába. Ez utóbbi helyett örömet szerezhetsz neki az eredetihez megtévesztésig hasonlító objektív bögrével. A választásnál ne a külcsínt nézd, hanem a márkát: ha a pasi ugyanahhoz a gyártóhoz hű már évek óta, akkor annak sose vegyél más cég logójával ellátott terméket.

http://shop.pto.hu
http://shop.pto.hu

Objektív bögre 1.: Pazar Cuccok - 5.850 forint, Objektív bögre 2.: Pazar Cuccok - 5.850 forint

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!




www.lilisfactory.com
www.lilisfactory.com

Eco labor és retro fényképező: Lily's factory

4. A gourmand-nak

Valószínűleg a város összes felsőkategóriás éttermét ismeri, betéve tudja a borlapokat és jóban van az összes főpincérrel és séffel. Nehéz olyan helyre menni vele, amit nem kezd azonnal kritizálni - ezzel persze az ajándékot is degradálhatja. A legegyszerűbb, ha valami nagyon mást mutatsz neki, mint amit megszokott. Akár egy szombat reggeli lángosos piactúra is jó kaland lehet, vagy iratkozz be vele egy főzőtanfolyamra. A mi kedvenceink a Cukorka - Sweetfabric Budapest workshopjai, vagy olyan különleges gasztrohelyszínek, mint a teljes sötétségbe burkolózó Láthatatlan Étterem vagy a gasztronómia és a design kapcsolatát kutató, elemző és újraértelmező Mástészta Fooddesign Stúdió.

www.facebook.com/sweetfabric, www.facebook.com/masteszta
www.facebook.com/sweetfabric, www.facebook.com/masteszta

5. A kulturbolondnak

Legalább annyira imádja a képzőművészetet, a zenét vagy a színházat, amennyire téged, akkor nem vagy könnyű helyzetben, ha meg szeretnéd lepni valamivel. Még a színházimádók számára is új élményt jelenthetnek a lakásszínházak, mint a Nemes Nagy Ágnes egykori otthonában működő KoMod vagy a Dollár Papa Gyermekei formáció, amikor a színészek mennek házhoz. Ha a pasid a képzőművészetért rajong, egy kis utánajárással biztosan találsz olyan grafikust, aki megrendelésre megrajzolja a portrétokat, és még adósságba sem kell verned magad emiatt.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Tipp! Új műsorokkal köszönti a tavaszt az RTL Klub! Kattints a galériáért!





Afrodiziákumok a tányéron: forrósítsd fel a Valentin-napot!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20120208-szerelem-szex-parkapcsolat-afrodiziakumok-a-tanyeron-forrositsd-fel-a.html5 romantikus kastélyszálló egy felejthetetlen Valentin-naphozhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120207-5-romantikus-kastelyszallo-egy-felejthetetlen-valentinnaphoz.htmlA 6 legnagyobb hiba, amit a pasik elkövetnek Valentin-naponhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110210-a-6-legnagyobb-hiba-amit-a-pasik-elkovetnek-valentinnapon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.