párkapcsolat férfi szerelem megcsalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egy kapcsolat céljai annyira nehezek, hogy két embernek kell vinnie, de néha háromnak" - mondta Alexander Dumas fia a múlt században, de ez a mondás a mai napig is érvényes!

A statisztikák szerint a férfiak közel 76% -a lép félre, és csupán 13% -uk elégszik meg a szexuális fantáziában való kielégüléssel. Megkérdeztünk néhány hímneműt, ők mitől szenvednek, s mi viszi rá őket a félrelépésre. A megcsalókat alapvetően öt csoportba lehet osztani. Ezek a következők:

1. Don-Juan szindrómások

A férfiak kis százaléka ebbe a csoportba tartozik. Ebben az esetben a férfiak kóros önmegerősítést keresnek a lehető legtöbb szexuális kapcsolat létrehozásával. Az ilyen típusú emberek egyértelműen nem lépnek be a házasság kötelékébe, és képtelenek komoly kapcsolat létrehozására. Ha mégis frigyre lépnek, akkor sem képesek ezeket az indíttatásokat legyőzni még a legjobbnak tűnő házasságban sem.

Thinkstock
Thinkstock

2. Szexuális bosszúállók

Az ilyen férfiak különleges csoportot képeznek. Ők azok, akiknek életük valamely szakaszában komoly lelki sérülést okozott egy nő. Ezáltal a női nem minden tagján "bosszút" szeretnének állni azzal, hogy megalázzák és a lehető legtöbb lelki szenvedést okozzák nekik.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



3. Unaloműzők

A legveszélyesebb egy kapcsolatban az unalom. Az unatkozó férfiak szinte biztosan máshol keresik a felfrissülést, még jó házasság esetén is. A legtöbb férfi szereti az izgalmat, a kalandot, és félrelépnek akkor is, ha nem akarnak válni. Ezek a kapcsolatok szinte mindig rövidtávúak, és szigorúan titkosak. Ám ha fény derül rájuk, többnyire válás a vége.

Thinkstock
Thinkstock

4. Érzelmi izolálók

Gyakran előfordul, hogy a férfi a családban több szerepnek is megfelel: mint például abszolút vezető, védelmező és eltartó. Ilyenkor a feleség elköveti azt a hibát, hogy nem fordul a férjéhez ügyes-bajos dolgaival, és ezt a gyermekeiknek is megtiltja. Ezáltal észrevétlenül is megteszi az első lépést az elhidegülés irányába. Ilyenkor a férj azt érzi, hogy senki sem próbálja megosztani vele az életét, és ki van zárva a család életéből. A helyzetet könnyen lehet orvosolni, ha belátjuk hibánkat.

5. Szexbe menekülők

Ebbe a típusba tartozó férfiak a problémáikat megpróbálják átvinni a szexuális élet szférájába. Mivel a feleségüknek nem merik beismerni gondjaikat, ezért a megoldást kapcsolaton kívül keresik, ahol nyugodtan megnyílhatnak, mivel a szerető biztosan nem mondja nekik hogy: "Én megmondtam!".

Forrás: www. ezoterikus.hu

Tipp! Ilyen volt, ilyen lett a 80-as évek szexi bombázója. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.