Matt Bellamy színésznő Kate Hudson Goldie Hawn színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn színésznőnek már elege lett abból, hogy mindenki a lánya esküvőjéről faggatja, ezért nemrég nyilatkozott a témáról.

Kate Hudson és a Muse zenekar frontembere, Matthew Bellamy egy éve jegyezte el egymást, de a 33 éves színésznő még mindig nem tervezi, hogy oltár elé álljon. "Még nem gondolkodunk esküvői időpontban. Kate nagyon boldog. Nagyszerű édesanya, a baba csodaszép, és akkor házasodnak majd össze, ha úgy érzik, készen állnak" - vallotta a 66 éves Goldie Hawn.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A csinos nagymama azt is elmesélte, mivel tölti legszívesebben a szabadidejét: "Olyan gyorsan felnőnek a gyerekek, így vétek elpocsékolni az együtt töltött időt. Az utóbbi tíz évben csakis a kicsikre koncentráltam, ez pedig életem egyik legszebb időszaka volt" - vallotta a szőkeség, aki utoljára 2002-ben játszott filmben. Goldie korábban azt vallotta, csak akkor vállal szerepet, ha marad ideje unokáira, akik most a legfontosabbak számára.

Nászágy helyett másik szoba - Divat külön aludni?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120418-szex-szerelem-parkapcsolat-divat-a-kulon-haloszoba.htmlBesúgó prosti volt Cicciolina (18+)http://www.life.hu/szeress/20120417-besugo-prostitualt-volt-cicciolina.htmlKedvenc színeink árulkodnak szexualitásunkról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120417-szex-es-parkapcsolat-kedvenc-szined-arulkodik-szexualitasodrol.htmlJól bevált szexébresztő praktikák - 5 tipp férfiaktól (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.htmlVégre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.htmlHivatalosan is elvált a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120412-hivatalosan-is-elvalt-a-sztarpar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.