Titokban férjhez ment a terhes színésznő

esküvő házasság Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore szombaton örök hűséget fogadott Will Kopelmannek, születendő gyermeke apjának.

A boldg pár mindkét tagja kimondta a boldogító igent Barrymore kaliforniai birtokán. Drew egy Chanel ruhát viselt, haját pedig feltűzte és virágokkal díszítette. A 37 éves sztár nagyon boldognak tűnt, békésen nyugtatta fejét újdonsült férje vállán, ahogy az éj leple alatt elhagyták az esküvő színhelyét.

Northfoto
Northfoto


A ceremónia délután fél hétkor kezdődött és Kopelmanék rabbija vezette le. Az ara nagyon izgatott volt, szerette volna, hogy a zsidó ceremónia minél tökéletesebb legyen. A vendégek között természetesen több celeb is feltűnt úgy, mint a nagy barátnő Cameron Diaz, vagy az épp szintén terhes Reese Witherspoon és férje, valamint Scarlett Johansson és Steven Spielberg is jelen voltak a nagy eseményen.

A fiatalok a Nobody's Gonna Love You című Band of Horses számra kezdte meg a táncot, és az est hátralévő részében egy 80-as évek slágereit feldogozó cover band szolgáltatta a talpalávalót.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.