pályaválasztás párkapcsolat férfi szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pályaválasztás rengeteget elárul egy pasi személyiségéről és arról is, hogy milyen a szerelemben. Nosza, tekints bele a leendő kedvesed szakmai önéletrajzába, és kiderülhet, hogy ő-e az igazi a számodra.

1. Orvos

Ha a kedvesed orvos, gyógyszerész, ápoló vagy más egészségügyi területen dolgozik, valószínűleg azért választotta ezt a pályát, mert empatikus és segítőkész. Ha őt választod partneredül, biztos lehetsz benne, hogy mindig figyel majd rád, meghallgat, és segít, amiben csak tud.

Mire figyelj?
Ő olyan ember, aki a hagyományos férfi-női szerepekre is sokat ad, elvárhatja, hogy felnézz rá, hallgass rá, és kövesd az utasításait. Egy párkapcsolatban, amelynek nem az egyenrangúság az alapja, nem mindig könnyű kompromisszumokat kötni, és viták, hatalmi harcok nélkül boldogan élni.

Thinkstock
Thinkstock

2. Ezermester

Mindegy, hogy a kedvesed vízszerelő, a villanyhoz, a gázhoz, a fűtéshez vagy mondjuk a mosógépekhez ért, és ezzel is keresi a kenyerét, minden bizonnyal két lábbal áll a földön, határozott és abszolút reálisan gondolkodik. Ha olyan párra vágysz, aki hűségesen kitart melletted jóban-rosszban, jól választottál.

Mire figyelj?
Ha a biztonság és a megbízhatóság mellett a tűz, a szenvedély, a játékosság és a humor is fontos, akkor inkább keresgess tovább.

3. Tanár

Ha a kedvesed tanár, tanító, professzor, fontos számára az intellektus és szereti a gyerekeket. Ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz, szívesen segít neked, akár a munkahelyi feladataidban is a segítségedre lehet.

Mire figyelj?
Tudd, hogy nehéz esettel van dolgod. Egy tanár szinte minden esetben elvárja, hogy törődjenek vele, és hogy ő legyen a figyelem középpontjában. Fontos számára, hogy az ő szabályai és tervei érvényesüljenek, mindig mindent jobban tud mindenkinél. Így hamarosan úgy érezheted magadat, mintha te is egy tanítvány lennél.

4. Értékesítő

Ennek a pasinak fontos, hogy mindig elbűvölő, meggyőző és határozott legyen, kiváló emberismerő, hiszen ebből él. Tudja, hogy mire van szükséged - rá -, eszerint csábít el, és hódítja meg a szívedet.

Mire figyelj?
Nemcsak azt tudja, hogy neked mi kell, hanem mások igényeit is szívesen kiszolgálja, szeret flörtölni, bulizni, élni és élvezni az életet. Ha mégis csak ő az, akire vágysz, jó adag toleranciára és magabiztosságra lesz szükséged, hogy kibírd mellette.

Thinkstock
Thinkstock

5. Jogász

Minden nő odavan a határozott, intelligens, lehengerlő, céltudatos és stílusos férfiakért, mint a jogászok, ügyvédek, ügyészek vagy bírók. Ő az a pasi, akivel jó megjelenni bárhol, hiszen mindig az alkalomnak megfelelően néz ki, remek társalgó, mindenkivel megtalálja a közös hangot, lehetetlen nem a hatása alá kerülni és nem beleszeretni.

Mire figyelj?
De ha a kapcsolatotok bármilyen okból zátonyra fut - hacsak nem vagy te magad is a jog doktora -, valószínűleg a rövidebbet húzod. Hiszen a szerető kedvesből azonnal törvényszéki ragadozóvá változik, és a cél érdekében képes az (egykori) érzéseit teljesen a háttérbe szorítani.

6. Gazda

Ha a párod a saját birtokán dolgozik, akkor érzi jól magát, ha minden a megszokott mederben zajlik. Számára minden úgy jó, ahogy van, csak a saját világa és környezete érdekli. Ha szeret, azt nem szép szavakkal adja a tudtodra, hanem erős karjának támogatásával.

Mire figyelj?
Ha vele kezdesz kapcsolatba, ne számíts életed legkalandosabb időszakára, vad bulikra, pezsgő társadalmi életre. Ha ő a párod, akkor a kakasokkal keltek, és a tyúkokkal fogtok feküdni. Nem szereti a meglepetéseket, de cserébe neked sem kell sokkoló meglepetésektől tartanod.

7. Művész

Kreativitás és tolerancia - ez a két szó, ami a legtöbbet árul el a pasidról, ha festő, grafikus, zenész vagy író. Bármi és bárki képes megihletni, valószínűleg rád is a múzsájaként tekint, imád és csodál. Mindent hevesen és szenvedélyesen csinál, mindene a kaland, imád új dolgokba kezdeni.

Mire figyelj?
Ő az a típus, aki nem szereti a szabályokat és a kötöttségeket. Így előfordulhat, hogy rajtad kívül még legalább két-három másik múzsa is tűzbe hozza. Ha ezt számon kéred, minden bizonnyal elegánsan, angolosan távozik, hiszen őt senki sem "zárhatja be", még te sem.

Thinkstock
Thinkstock

8. Informatikus

Ha a kedvesed számítógépekkel foglalkozik, akkor egy nyugodt, félénk, kicsit elvont fazonnal hozott össze a sors. Szüksége van a párjára, rád, hiszen te kötöd össze a monitorokon túli, "normális" világgal. Logikus és analitikus pasi, remek problémamegoldó, a magánéletében nyugalomra, biztonságra, állóvízre vágyik. Sem nagy álmai, sem elrugaszkodott céljai nincsenek.

Mire figyelj?
Számodra is fontos a béke? Te is otthonülő típus vagy? Ő a te embered, ha azonban ez neked túl unalmas és egyhangú, akkor inkább indíts el egy újabb keresést...

A nők rémálma: bizarr szagok a gatyábanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120518-a-nok-remalma-apolatlan-nemi-szerv-a-gatya-alatt.htmlBiztos, hogy ideje szakítani? - Ezért figyelj a barátnő "jó tanácsaira"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120517-csak-a-pasidat-akarja-ezert-figyelj-a-baratno-jotanacsaira.htmlSzellentés és a többiek - Hol vannak az intim zónánk határai?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120504-szellentes-es-a-tobbiek-hol-vannak-az-intim-zonank.html"Többé nem hagyom magam manipulálni" - Te mi vagy: agresszor vagy áldozat?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120427-szex-szerelem-te-mennyire-manipulalod-a-masikat-a-parkapcsolatban.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111215-horoszkop-igy-hatnak-a-csillagok-a-szexualis-eletedre.htmlEzt gondolja a pasid a randin - Testbeszéde elárulja I. részhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111124-szerelem-parkapcsolat-ezt-gondolja-a-pasid-a-randin-.htmlSzenvedélyes szerető vagy ölelgetni való mackó? A pasid kedvenc pozitúrája elárulja!http://www.life.hu/szeress/szex/20110930-szex-szerelem-parkapcsolat-szenvedelyes-szereto-vagy-olelgetni-valo-macko.html8 jel, ami elárulja, ha a pasi megcsalhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110823-8-nyilvanvalo-jel-amirol-felismerheted-ha-megcsal-a-pasid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.