Macskanő a hálószobában - Te milyen típus vagy?

mágia a nap cikke párkapcsolat szex férfi szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők mágikus ereje sok évszázada kelt félelmet a férfiak körében, pedig a nők titokzatos, érzéki erejétől nem félni kell, hanem elfogadni és élvezni azt. 


Thinkstock
Thinkstock

Középpontban: a Nő!

Az évezredek óta újra meg újra megidézett macska, pillangó, delfin és kígyó tökéletesen képes szimbolizálni és megjeleníteni azokat a tulajdonságokat, amelyekből a mágikus nő ereje származik. A "Mágikus nő" program vezetője, Szentesi Szilvia segített a misztérium megtapasztalásában:

"A mágikus nő programot tekinthetnénk akár egy egyszerű szerepjátéknak is, ahol a nők képzeletben egy-egy totemállat bőrébe bújnak" - mondja a program vezetője. "Ám ennél sokkal többről van szó: nem színjátékról, hanem egyfajta beavatásról. Az állati karakterek képesek ugyanis megjeleníteni azokat a pozitív és negatív tulajdonságokat, amelyek jellemzőek a nőkre. Gyakran nem is ismerjük ezt a fegyver-arzenált, és fogalmunk sincs arról, hogy egy megfelelő időben megejtett vágyébresztő nyújtózkodás hogyan képes átírni a párkapcsolat jövőjét. A mágikus lényekkel való 'találkozás' nem egy elméleti tudásrendszer átadását jelenti, hanem emlékezés ősi önmagunkra, arra a nőtípusra, aki valaha magabiztosan használta varázslatos képességeit. A mágikus nő mind a négy totemállattal barátságban él, hiszen a valódi erő e négy lény különleges tulajdonságainak birtoklásából fakad. Ám saját magunk és kapcsolataink szempontjából kifejezetten fontos megtapasztalni azt, hogy melyik totemállat áll hozzánk a legközelebb."

Segíthet a felismerésben, ha bemutatjuk a különböző totemjegyeket képviselő nőtípusokat, amelyek a 4 elemhez is (föld, levegő, víz, tűz) kapcsolódik.

Világsztár a Viva Comet díjátadón! Kattints a galériáért!


1. Macskanő - föld

Aki "macskanőként" létezik, az hihetetlen szexuális erő birtokosa, ám egy ilyen nőt lehetetlen birtokolni. Egészen addig a pontig hajlandó eltűrni a maszkulin erőt, amíg az nem akar hatalmaskodni felette. Az agresszív hatalom rendkívül ellenszenves számára és harcol ellene - eleinte a macska kifinomult eszközeivel: bájjal, kényeztetéssel próbálja párját jobb belátásra bírni, ha ez nem sikerül, akkor kiengedi karmait. A macskanő ugyanis hihetetlenül bátor, ha harcolni kell, de merész az erotikában is. Magabiztos, mozgékony, felfedező jellem, olyan dolgokat is kipróbál, ami veszélyes lehet, de hét élete van. A legtöbb esetben baj nélkül ússza meg vakmerő próbálkozásait, mert fokozott módon képes összpontosítani. A koncentrálás, az önmagára és partnerére való odafigyelés, a ráhangolódás képessége az egyik legerősebb tulajdonsága megigéző érzékisége mellett.

Hogyan hívd elő a macskanő erejét?

Különleges gyakorlatok és rituálék segítségével felidézhetők azok az ősi macskatulajdonságok, amelyeket nőként sokáig szégyellni kellett. Ezek közül talán a legfontosabb a test elfogadása. A macskanő ismeri, szépnek látja a testét és szereti azt. Nincs benne bűntudat érzéki vágyai miatt, még akkor sem, ha nem doromboló cicaként, hanem vad bestiaként viselkedik szex közben. Egy macskanő számára minden megengedett: mozgásával és hangjával is képes kifejezni erotikus szükségleteit. Érdemes elsajátítani egy speciális légzéstechnikát, amely a gyönyör mély megélését teszi lehetővé. Hasznos lehet a macska-jóga, amely a totemállat érzéki, magával ragadó mozgását idézi fel (az izmok kecses nyújtása, gömbölyödés, a rugalmasságot valamint kitartást erősítő pózok gyakorlása), macskamasszázs, testfestés gyógyító mintákkal, tánc és meditáció, amelyek segítségével erősíthető önmagunk elfogadása.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



2. Pillangónő - levegő

A szabadságot, a változásra való képességet és a tovalibbenés megújító erejét jelképezi. Egy pillangónő merész és szabad, bármilyen légies is a megjelenése, határozottan és magabiztosan változtat az életén, de párjáén is, ha a helyzet úgy kívánja. Emellett a teljes átlényegülés, a transzformáció szimbóluma, és arra mutat rá, hogyan képes a nő a csúnyát széppé, a rosszat jóvá, a félénkséget merészséggé, a dühöt szelídséggé, a fájdalmat gyönyörré változtatni. A legerőteljesebb mágikus jegy, amely a csodák tündérbirodalmába nyit kaput.
A pillangó-én segít elengedni a sérelmeket, és megbocsátani. A pillangónő éppen azért tud tovalibbenni, mert se dac, se sértettség, se bosszúvágy nem köti gúzsba a szárnyait. A tovaszárnyalás pedig nem feltétlenül jelent új párkapcsolatot, csak azt, hogy önzetlenségével és nagylelkűségével képes magasabb szintre emelni már meglévő kapcsolatát.

Thinkstock
Thinkstock

Hogyan hívd elő a pillangónő erejét?

Könnyed, érzékiséggel teli tánccal, amely segítségével kimozoghatod magadból a sérelmeidet, a téged ért gúnyt, a fájdalmat. A tánc után, akár a gubójából szabadult, szárnyra kapott pillangó új életre kelhetsz. Az ún. rituális labirintustánc segítségével megtapasztalhatod, hogy két út létezik: a nehéz, ahol életeken át cipeljük a terheinket, és a könnyű a pillangó útja, ahol nem kötelező együtt repülni a fájdalmakkal. A pillangónő rituálék alkalmával rájössz majd, hogy a szépség önmagad elfogadásából fakad. A gyakorlatok segítségével megtanulhatod értékelni tested méreteit és hajlatait, arcod finomságát, a mozgás kecsességét. A pillangószárny készítése segíthet a megújulásban, a gyógyulásban.

3. Delfinnő - víz

Erős és teremtő, mint egy anya, de pajkos és szexi játszópajtás is - ilyen egy igazi delfinnő. A legmegengedőbb lény a világon. Mellette mindent szabad a másiknak, mert akkora mágikus erővel rendelkezik, amellyel nemcsak önmagát, de a hullámok hátára kapaszkodó társát is képes megvédeni. A delfinnő mellett határtalan szabadságban lehet része mindenkinek úgy, hogy bármely pillanatban kész az újbóli szerelemmel teli összesimulásra számonkérés, harag és büntetés nélkül. Egy delfinnőben szemernyi félelem, féltés és féltékenység sincs, hiszen tudja, hogy magabiztossága és önzetlensége túl csábító ahhoz, hogy elszakadjon tőle az, akit szeret. A delfinnő a tisztaság szimbóluma is. Megidézésével test és lélek mágikus megtisztulása is megtörténhet, hiszen játékos ereje minden fájdalmas, zavaró gondolatot képes kimosni a nőből. A delfinnő talán az egyetlen, amely nemcsak magatartásával, de hangjával is képes varázsolni. Hisz a tiszta kommunikációban, a szavaival képes kimenteni párkapcsolatát a legvadabb viharból is.

Hogyan hívd elő a delfinnő erejét?

Például úgy, hogy az elme szűkebb keretei helyett a szív szabadságával kezeled a kapcsolataidat, vagyis az agy mérlegelő dominanciája helyett egyszerűen csak szívből szeretsz, és ahogy a hullámok mozognak, te is szabadjára engeded az érzelmeidet. A gyakorlat során a mágikus (valódi) medencében való megmártózás során felébresztheted mindkét agyféltekédet, és az így kitágult érzékelés segítségével megteremtheted azokat a minőségeket, amelyekre igazán vágysz, és amely minőséggel önmagad és a párod számára is megadhatod a határtalan szabadságát élményét.

4. Kígyónő - tűz

A legmegosztóbb totemlény talán a kígyó, hiszen amíg a Föld egyes részein szentként tisztelik és szeretik, a másik részén borzalommal vegyes gyűlölettel tekintenek rá. A kígyó a szexuális bűnök szimbóluma lehetne, de nem az. Még akkor sem, ha a kundalini kígyó egyértelműen erotikus késztetéseink ősi jelképe, de köze sincs a bűnhöz. Annál több a megismeréshez, a megújuláshoz és a felfedezéshez. A kígyónő, vagyis az a nő, aki fel meri magában szabadítani a kígyót, az nem tesz mást, mint elismeri végre ősi jogát a szexuális gyönyörökhöz. A kígyó szabadságával egyben önmagát is felszabadítja és nem hat rá többé az évezredes átok, amely oly sokáig állta útját a természetes női vágyaknak. A kígyónő okos, merész, kíváncsi és gyors. Félelmetes ellenfél, és ki nem ismerhető, meg nem unható partner a szexben. Olyan nő, aki maga mögött hagyva a szexualitása miatt érzett bűntudatot és zavart, egyszerűen éhezik a tudásra, a gyönyörre, és nincs ember, aki ezen a mágikus felfedező úton korlátot állíthatna neki.

Thinkstock
Thinkstock

Hogyan hívd elő a kígyónő erejét?

Szimbolikus "kígyófészek" készítésével, amelyből bátran és kíváncsian előkúszik a nő kígyó-éne. Rituális "méregkeveréssel", amely során vegyítheted, majd "lepárolhatod" negatív és pozitív gondolataidat és érzéseidet, hogy olyan esszencia keletkezzen, amely segítségével gyógyíthatod a párkapcsolatodat. Féleleműző, forró erotikával teli spiráltánccal, amely során megérezheted a gerincoszlopunk körül tekergő kundalini kígyó létezését és hatalmát, vagyis saját szexualitásod ösztönös, teremtő erejét.

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.