Fiatal pasival vigasztalódik a felszarvazott színésznő

Demi Moore True Blood - Inni és élni hagyni pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore ismét bebizonyítja, hogy remek ízlése van, már ami a férfiakat illeti.
Gerard Butler Javier Bardem Joe Manganiello
True Blood

AFP
AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A színésznő mögött kemény év áll, hiszen házassága tönkrement, amitől mély depresszióba süllyedt, így már kijárt neki egy kis felüdülés. Demit és kedvesét a napokban a színész filmje, a That's My Boy premierje utáni bulin kapták lencsevégre Los Angelesben. "Remekül festettek egymás mellett. Láthatóan csak úgy izzik a levegő köztük, és Joe-t nem érdekelték a fiatal lányok, csakis Demi. Joe sokat segített abban, hogy Demi visszakapja a nőiességét, hiszen most megint szexinek érzi magát a férfi mellett" - vallotta egy bennfentes. Szerintünk is jót tesz egy nagy szakítás után egy ilyen pasi - még akkor is, ha csak némi vigaszra vágyik az összetört szív.

Átalakítunk! Csipkerózsika lett Edinából. Kattints a galériáért!


Itt a vége: 14 év után szakított Hollywood álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-14-ev-utan-szakitott-hollywood-alomparja-johnny-depp-es-vanessa.htmlSzexvadászat nyaraláskor - Amikor a jó kislányok is rosszalkodnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120619-vakacio-es-szex-amikor-a-jo-kislanyok-is-rosszalkodnak.htmlTitokban megnősült az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120618-xfaktor-titokban-megnosult-kiraly-l-norbi.htmlMacskanő a hálószobában - Te milyen típus vagy?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-macskano-a-haloszobaban-te-milyen-tipus-vagy.htmlSzerelmet vallott Jennifer Aniston kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120614-justin-theroux-a-vilag-legszerencsesebb-ferfijanak-tartja-magat.htmlProsti vette el a világsztár szüzességéthttp://www.life.hu/szeress/20120615-prosti-vette-el-a-vilagsztar-charlie-sheen-szuzesseget.htmlTanulj Madonnától - 11 ok, hogy fiatalabb pasival szexelj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120612-tanulj-madonnatol-11-ok-hogy-fiatalabb-pasival-szexelj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.