Nők pornófilm előtt - éjszakai pasivélemény (18+)

szex férfi pornófilm szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők sokszor titkolják, szégyellik és még a barátnőiknek is csak ritkán merik bevallani, hogy olykor ők is elcsábulnak egy kis pornónézésre. No de mit szól mindehhez a pasi?  

Itt megtudhatod, hogy miért néznek pornót a nők!

Thinkstock
Thinkstock



István, kereskedő (32)

"Nehéz ügy. Velem valamiért minden nő eddig azt próbálta elhitetni, hogy ők mások, mint a férfiak, ők nem tudják kettéválasztani a szexet és a szerelmet, ők mindent érzelmi alapon élnek meg. Ebbe mondjuk, nem nagyon fér bele, hogy pornófilmekre elégítsék ki magukat, azokban aztán nincs túl sok érzelem. De el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy ha őszinte velem a barátnőm és bevallja, hogy neki ez bejön, akkor beleférjen a kapcsolatba. Csak ne ködösítsen, és mondja meg miért. Meg akkor vállalja be, hogy a nőknek is kellhet néha a "csak szex"."

Szexvadászat nyaraláskor - Amikor a jó kislányok is rosszalkodnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120619-vakacio-es-szex-amikor-a-jo-kislanyok-is-rosszalkodnak.htmlTanulj Madonnától - 11 ok, hogy fiatalabb pasival szexelj (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120612-tanulj-madonnatol-11-ok-hogy-fiatalabb-pasival-szexelj.htmlSzex szólóban - Ezért jó maszturbálni! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120611-szex-szerelem-parkapcsolat-a-nagy-m-ezert-jo-maszturbalni.html3 ok, amiért a pasik megvonják a nőtől a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120608-szex-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-a-pasik-megvonjak.htmlMILF: tisztes családanya vagy szexi bestia? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120607-milf-tisztes-csaladanya-vagy-szexi-bestia-18.htmlÉrzéki masszázs: kíváncsiság vagy megcsalás? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120605-hutlen-nok-a-masszazsasztalon-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.