színésznő színész Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 év házasság után a sztárpár útjai elválnak.
Jonathan Wolfe

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Katie Holmes szexi fotóiért!

A sztárpár még 2006 novemberében házasodott össze Olaszországban. Katie Holmesnak ez volt az első házassága, Tom 1987 és 1990 között Mimi Rogers, 1990 és 2001 között Nicole Kidman férje volt. Kidmannel 2 gyermeket fogadtak örökbe. Amikor elváltak, Kidman terhes volt, de a színésznő a válást követően elvetélt.

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged hétköznap este 22.00 után a Life.hu-n!



Nem telik manikűrre Katie Holmesnak?http://www.life.hu/szepulj/20120117-nem-telik-manikurre-a-vilagsztarnak.htmlSzexi fotók Katie Holmesrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120120-szexi-fotok-katie-holmesrol.htmlKatie Holmes ismét mellélőtt - hatalmas lett a fenekehttp://www.life.hu/legytrendi/20111108-katie-holmes-ismet-mellelott-a-ruhajaval.htmlVégre megszólalt! Ezért nem öltözteti fel a hidegben sem kislányát Katie Holmeshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110713-vegre-megszolalt-hat-ezert-nem-oltozteti-fel-a-hidegben-sem.htmlKatie Holmes hiába edz, bőre akkor is csúnya maradhttp://www.life.hu/szepulj/20110624-katie-holmes-furdoruhaban-mutatkozott-hasan-terhessegi-csikok-vannak.htmlKatie Holmes megszegte a legfontosabb divatszabálythttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110610-sztarstilus-katie-holmes-farmert-farmerral-viselt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.