műsorvezető Liptai Claudia gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és szerelme, Péter nemrég szakítottak.

A műsorvezető szerelme, B. Péter nem találta az összhangot Liptai Claudia lányával, Pankával, ezért Claudia a szerelme helyett a lányát választotta - írta a Blikk. A Life.hu információi szerint azonban más áll a háttérben.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

A jól értesültek szerint a valóság az, hogy a férfi döntött úgy, elhagyja Claudiát, hiszen úgy érezte, teljesen felemészti a TV2 sztárjával való kapcsolat. Noha korábban még házasságot és élettársi szerződést terveztek, hetek óta külön vannak. A TV2 sztárja állítólag összeomlott a szakítás miatt, amit a korábbi hírekkel ellentétben nem ő kezdeményezett, hanem Péter volt az, aki nem bírta tovább. ,,Péter egy halk szavú, normális ember, akit annyira nem vonz a sztárvilág. Nem bírta elviselni Claudia temperamentumát, inkább visszament a feleségéhez. Nem akart ő már újabb és újabb cirkuszokat, békére vágyott és arra, hogy szeressék. Túl sok lett az izgalom" - mondta el a Life.hu-nak Claudia ismerőse, aki szerint a pár nem fog újra egymásra találni, a szakítás végleges.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)



Ő is kedvet kapott? Még egy bébi érkezik a Kings of Leon zenekarhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120628-o-is-kedvet-kapott-meg-egy-bebi-erkezik-a-kings.htmlBabája lesz a tündéri sztárpárnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120705-claire-danes-es-hugh-dancy-elso-gyermekuket-varjak.htmlKidobta gyerekeit a 15. emeletről egy anya - Így tehet gyilkossá a kezeletlen depresszióhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kidobta-gyerekeit-a-15-emeletrol-egy-anya-igy-tehet.htmlKislányt vár a magyar férfiak kedvenc modelljehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120704-kislanyt-var-a-vilagszep-magyar-modell-ebergenyi-reka.htmlÍme az egyik legjobban várt celebbébi fotója - Te felismered, ki ez az édes baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20120628-ime-az-egyik-legjobban-vart-celebbebi-fotoja-te-felismered.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.