párkapcsolat szex szexualitás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg sok híresség teljesen hétköznapi és monogám párkapcsolatban él, addig egyesek továbbra is megrögzött agglegények, és idős korukban is ugyanúgy hajszolják a testi élvezeteket. A hírnévnek és a gazdagságnak köszönhetően ezek a férfiak könnyedén jutottak szexpartnerhez, és ha harmadoljuk is az alábbi számokat, egy átlagember szemében szinte felfoghatatlan mennyiségű hódítással büszkélkedhetnek.

1. A vörös hajú ragadozó - Mick Hucknall

A brit popzene egyik legismertebb alakja többmillió albumot adott el pályafutása alatt, ám legalább ennyire sikeres volt a szebbik nem körében is. Saját becslései szerint az énekes több mint 3000 nővel szeretkezett legvadabb korszakában, 3 éven keresztül átlagosan napi hárommal. Hucknall azt nyilatkozta, hogy az anyai szeretet hiányát kompenzálta a féktelen szexszel, de azért szerényen hozzáfűzte, hogy egyáltalán nem tartja magát szexikonnak. Ennek ellenére olyan híres szépségek omlottak a karjaiba, mint Catherine Zeta-Jones, Tracy Shaw vagy Helena Christensen. A dalszövegíró végül megunta a csajozást, mert úgy érezte, hogy soha nem fogja megkapni azt az érzelmi kielégülést, amire mindig is vágyott. A Simply Red gyémántfogú frontembere néhány éve nyilvánosan kért bocsánatot azoktól a nőktől, akiket megbántott a viselkedésével, és azt nyilatkozta egy interjúban, hogy az apaság mentette meg az életét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. "Aki nem bír kielégülni" - Mick Jagger

Mindig is tudtuk, hogy a Rolling Stones frontembere fénykorában falta a nőket, ám egy új botránykönyvben még több pikáns részletre derült fény az énekes szexuális karrierjét illetően. A Mick - The Wild Life and Mad Genius of Jagger című életrajzi kötet szerzője, Christopher Andersen azt állítja, hogy a most 68 éves rocker konzervatív becslések szerint több mint 4000 nővel bújt ágyba élete során, és hosszú távú szerelmi viszonyt folytatott több zenei ikonnal, így például David Bowie-val. A híres groupie és exmodell, Bebe Buell (Liv Tyler édesanyja) azt mesélte, hogy amikor Bowie és Jagger meghívta őt egy orgiára, az ágyban gyönyörű fekete nők és férfiak ölelkeztek. A rocksztár szexlistáján olyan hírességek szerepelnek, mint Angelina Jolie, Uma Thurman, Carla Bruni és Farrah Fawcett, illetve a könyvből az is kiderül, hogy Jagger súlyos szexuális függősége miatt segítséget kért egy terapeutától, ám végül őt is elcsábította.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Sztárok nyaktól lefelé. Kattints a képekért!


3. A spanyol trubadúr - Julio Iglesias

A '70-es és '80-as évek legismertebb latin énekese több mint 300 millió albumot adott el világszerte, és legalább annyira szerette a nőket, mint a romantikus balladákat. Iglesias elképesztően tüzes szerető hírében állt, saját bevallása szerint fiatalabb éveiben olyan szapora volt, mint a nyúl, és nem volt képes úgy színpadra állni, hogy előtte nem szeretkezett valakivel. Az énekes cseppet sem szégyelli múltját (a becslések szerint több mint 3000 nővel feküdt le), hisz számára a szex épp olyan természetes dolognak számított, mint a vörösbor, és legalább annyira fontos volt, mint az alvás. Egykori barátnője, a modell Vaitiare Hirshon emlékiratában több kényes részletet is leírt a világsztárról: imádta a hármas szereposztást, a nagy melleket, a magas sarkú cipőket, és ragaszkodott hozzá, hogy a lányok kokaint használjanak közösülés közben. Az immár 69 éves Don Juan évtizedekkel ezelőtt felhagyott kicsapongó életvitelével, és 2010-ben feleségül vette modell kedvesét, akivel előtte 20 évig alkotott egy párt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. "Sóvárgom a szerelemért" - Jack Nicholson

Az amerikai színész lobbanékony természete, excentrikus karaktere és páratlan színészi játéka lenyűgözővé teszi bármilyen filmben, és ugyanez a megfoghatatlan varázs kétségtelenül hozzájárult ahhoz, hogy az egész világ (különösen a gyengébbik nem képviselői) a lábai előtt hevert. Kim Basinger úgy fogalmazott, hogy Nicholson egy őrült, és soha életében nem találkozott olyan pasival, aki annyira megszállottja a szexnek, mint ő. Ennek ellenére a hollywoodi nőcsábász - akinek szeretői közé olyan modellek és színésznők tartoztak, mint Bebe Buell, Lara Flynn Boyle, Anjelica Huston és Rebecca Broussard - magányos volt egész életében, és egy barátja szerint annak reményében feküdt le több ezer nővel, hogy megtalálja az Igazit. "Elértem mindazt, amit egy ember csak kívánhat, de a szívügyeket illetően soha nem voltam sikeres. Nem tudom, miért. Szeretném végre átélni valakivel az igazi szerelmet, de nem hiszem, hogy ez valaha megtörténik velem. Nem tagadom, hogy sóvárgom az érzésért" - nyilatkozta az Oscar-díjas filmcsillag.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. A szexrekorder - Gene Simmons

A legendás Kiss együttes basszusgitárosa tehetsége mellett leginkább vérköpő, tűzokádó színpadi show-járól és hosszú nyelvéről vált ismertté. Cher, Shannon Tweed és Diana Ross is áradozott a zenész szexuális képességeiről, de a többi hölgypartner sem panaszkodhatott a gitárvirtuóz ágybéli teljesítményére. "Én mindig becsületes voltam a nőkkel, és nyíltan elmondtam nekik, hogy mit akarok: a húgukat és az anyjukat. A nyelvem az ő legjobb barátjuk és nincs szükségem elemre vagy tablettákra, hogy az egekbe repítsem őket." Amikor régebben megkérdezték a magyar származású rocksztárt, hogy tényleg 4600 nővel létesített nemi kapcsolatot, kijavította a riportert, hogy a hír nem igaz, mert 4800-zal, amire egyértelmű bizonyíték, hogy erotikus fotók is készültek a légyottokról. Nagyszámú hódításait sajátos filozófiával támasztja alá, az Ótestamentum egyik igéjére hivatkozva: "Szórd szét kincseid".

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Előkerültek Madonna meztelen képei. Kattints a galériáért! (18+)


6. A nyugalmazott szívtipró - Warren Beatty

Peter Biskind, a "Hogyan csábította el Warren Beatty Amerikát" című életrajzi művében azt állítja az Oscar-díjas színész-rendezőről, hogy élete során mintegy 12 775 afférja volt, amibe beletartoznak az elcsattant csókok, a forgatások alatti fogdosások és a futó kalandok is. Bár a híres filmsztár ügyvédjén keresztül cáfolta a kötetben megjelent hamis állításokat, nem titok, hogy Warren Beatty mindig is imádta a csinos hölgyeket. Szeretőinek névsora minden férfi számára irigylésre méltó, hisz Hollywood legkívánatosabb nőit tudhatja magáénak: Brigitte Bardot, Bianca Jagger, Jane Fonda, Joan Collins, Faye Dunaway, Goldie Hawn és Madonna is megfordult az ágyában, és egyéjszakás kalandja volt az alig 16 éves Cherrel. A sztár nagyon féltékeny, arrogáns és önimádó alak hírében állt, akivel szinte lehetetlen volt együtt élni (úgy tűnik, egyedül Annette Bening színésznőnek sikerült), ennek ellenére Warren szinte hipnotizálta a nőket, és Liz Taylor azt mondta, hogy 10-ből 15 pontot adna neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Az exdiktátor - Fidel Castro

A kubai politikus világszerte híres volt maratoni hosszúságú beszédeiről és aktív életmódjáról, ám legtermékenyebbnek a magánéletben bizonyult. A botránykönyveiről ismert Ian Halperin meghökkentő, bár matematikailag megkérdőjelezhető állítást tett az elnökről: Fidel Castro élete során mintegy 35 000 nővel hált, négy évtizeden keresztül naponta legalább két nőt "fogyasztott" ebédre és vacsorára, ám olykor még reggelire is rendelt "desszertet". Castro valóságos oroszlán volt az ágyban, hatalmas szexuális étvággyal, és nagyon kedvelte a fiatal, szép lányokat, akik közül néhányan az unokái lehettek volna. Gyakran cigarettázott és olvasott szeretkezés közben, vagy képes volt órákon át beszélni szeretőihez - állítólag egyik kedvenc témája a mezőgazdasági reformok voltak. Egy közeli ismerős azt állítja, hogy a kommunista vezető parancsára egy kubai orvos több mint 30 évvel ezelőtt kikísérletezte a világ legjobb szexpiruláját, ami kétszer olyan hatékonynak bizonyult, mint a Viagra, így a miniszterelnök akár 12 órán keresztül is képes volt erekciót produkálni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Menyasszony lett a világhírű magyar szépség! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.