Micsoda meglepetés! Eljegyezték a gyönyörű olimpikont

eljegyzés Michelle Kwan műkorcsolya olimpikon olimpia sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy két olimpiai éremmel is büszkélkedhet, a legjelentősebb díjat szeptember 3-án nyerte el Michelle Kwan. A 32 éves műkorcsolyázó kezét ugyanis ezen a napon kérte meg párja, Clay, aki egy csodálatos gyémánt gyűrűt húzott a sportolónő ujjára.

Kwant nem hozta zavarba, amikor a Fehér Ház biztonsági szolgálatának vezetőjeként dolgozó kedvese, Clay letérdelt elé és elővette a gyűrűt. "Egyszerű döntés volt, hiszen az első pillanattól fantasztikus az összhang kettőnk között, akár a műkorcsolyázó párosok tagjai között" - emlékezett vissza Kwan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mint kiderült, párja számára nem volt ilyen egyértelmű, hogy szerelme mit fog válaszolni. "Nagyon izgultam, hogy mit reagál majd. Kicsábítottam Rhode Island egyik strandjára, de még mielőtt átöltözött volna fürdőruhába, megkértem, hogy hallgasson meg. Annak ellenére, hogy régóta beszélgetünk róla, milyenek lesznek majd a gyermekeink és a közös életünk, nem voltam biztos, hogy mit fog felelni, de legnagyobb boldogságomra igent mondott" - lelkesedett az ifjú vőlegény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.