Vigyázat, szívtiprók! Így hódítanak a sztárok

2012.09.20. 19:55

Mindannyiunk életében van legalább egy híresség, akit ha meglát a filmvásznon vagy a tévé képernyőjén, egyszerűen elolvad! Számodra ki az álompasi? A kőkemény macsó, a félénknek tűnő szomszédsrác vagy a sármos szépfiú?

1. Vin Diesel, a macsók macsója

Ő az, aki egy személyben hős és gonosz, aki épp úgy alakít rendőrt zseniálisan, mint bűnözőt. Az még vonzóbbá teszi őt a nők szemében, hogy egyszerre tud angyalian jó és ördögien rossz lenni! Ha egy hozzá hasonló pasival randizol, úgy érezheted, hogy soha semmitől nem kell félned, mellette biztonságban vagy! Vin Diesel bár már boldog családapa, "fénykorában" állítólag meghódította Mariah Carey-t és Michelle Rodriguezt is. A csajok azonban Vin elmondása szerint nemcsak szédületes izmainak, de szexi, mély hangjának sem tudnak ellenállni, ami egyébként egy gyermekkori hangszálszakadás eredménye.

AFP

2. Ashton Kutcher, a kisfiús

A legtöbb pasi nem szereti, ha azt mondják rá, hogy milyen kis édi, de Ashton Kutchert nem tudjuk ennél jobban bemutatni. A színész azonban egyáltalán nem bánja kisfiús báját, inkább kihasználja. Olyannyira, hogy annak idején ezzel hódította meg exnejét, Demi Moore-t is, és valószínűleg a jelenlegi párjának, Mila Kunisnak is bejönnek az "aranyoska" srácok. Amíg azonban Demi jóval idősebb, addig Mila jóval fiatalabb nála. Ne feledjük: a cuki pasik iránt érzett rajongás és vonzalom nem korfüggő, 18-88 éves korig ugyanis minden nőt képesek elbolondítani szégyenlős mosolyukkal és huncut tekintetükkel.

AFP

3. Will Smith, a nagyon laza

Will Smith vicces, kisportolt, jóképű és nagyon laza, és ugyanezzel a könnyedséggel harcol a filmvásznon a bűnözők, a földönkívüliek és a zombik ellen. A sztár ráadásul kiváló családapa is! Will sikerének titka egyértelműen a humora és a fellépése. Hiszen minden nő olyan pasira vágyik, aki megnevetteti, ha szomorú vagy gondterhelt, és aki mellett elfelejtheti minden búját, baját. Az sem mellékes, hogy egy Will Smith-hez hasonló fazonnal bárhol meg lehet jelenni, hiszen garantáltan minden szem egy ilyen összeillő párra fog szegeződni, mint ti. 

AFP

4. Bradley Cooper, a természetes

Kicsit kócos, kicsit borostás, de ki veszi ezt észre, ha valaki Bradley Cooper ragyogó kék szemeibe néz? A színész a természetesség híve, és ezt a csajok általában értékelik is! Bradley-t - feltehetőleg - nem veszi körbe stylistok hada, vagy ha mégis, remekül a háttérben maradnak - a sztár ugyanis mindig önmagát adja. Ez pedig be is válik, hiszen szebbnél szebb hölgyeket - mint például Jennifer Esposito vagy Renee Zellweger - csavart már az ujjai köré. A sztár igazi bohó, vidám pasi is, aki mellett képtelenség unatkozni, hiszen őrült ötleteivel még a legszürkébb hétköznapokat is színessé tudja varázsolni.

AFP

5. Ryan Gosling, a srác a szomszédból

A Ryan Gosling típusú pasikon sohasem akadna meg a szemed az utcán vagy egy szórakozóhelyen. A színész sem az a klasszikus férfiszépség, nincsenek lenyűgöző izmai, mégis döglenek utána a csajok. Ő ugyanis a lányok legjobb barátja, akinek a vállán ki lehet sírni minden szerelmi bánatot. Ő az, akit elő lehet kapni, ha vigasztalásra vágysz, akiben megbízhatsz, és észrevétlenül már bele is szerettél. Nem volt ez másképp Sandra Bullockkal, Rachel McAdamsszel, Blake Lively-val, Olivia Wilde-val, vagy épp aktuális barátnőjével, Eva Mendesszel sem.

AFP

6. Robert Pattinson, a művészlélek

Bár vérszívó vámpírként vált ismertté, Robert Pattinsont mégis romantikus, érzékeny és érzéki művészlélekként imádják a nők. Bár úgy tűnik, Kristen Stewartnak ez sem volt elég, de sok lány mégis cserélne a színésznővel, és eszükbe sem jutna kikacsintgatni a kapcsolatból. Az izzó tekintetű művészekre mindig is buktak a csajok, hiszen úgy tudnak beszélgetni, társalogni, bókolni és udvarolni, mint senki más. Robertért meg kell küzdeni: el lehet az ilyen típusú pasit csábítani, de teljesen megkapni csak annak a nőnek lehet őt, aki számára is az igazi. 

AFP

7. Hugh Jackman, a védelmező

Ha léteznek tökéletes pasik, Hugh Jackman biztosan közéjük tartozik. Ő testesíti meg azt a férfitípust, aki mindent megtesz, hogy imádott nője boldogságban és biztonságban éljen. A színész emellett szívet tépően jóképű, a teste pedig hibátlanul ki van dolgozva. Párját is megtalálta a nála 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furness személyében, akivel 16 éve házasok. Szóval, ne add fel a reményt, ha nem éred be rosszabbal a tökéletesnél! Hiszen léteznek még szép, értelmes, tehetséges, megbízható és hűséges pasik, akik mellett ráadásul mindig védelmező angyalszárnyak alatt érezheted magad. Igaz, Hugh Jackmanből csak egy van...

AFP

8. George Clooney, a gentleman

Amikor George Clooney feltűnt a Vészhelyzetben, nők milliói kaptak a szívükhöz... A sztár mindig úgy néz ki, mintha skatulyából húzták volna ki, egyszerűen ellenállhatatlan! Nos, George teljes mértékben tisztában van a vonzerejével, és gáláns kalandjainak se szeri, se száma, de megállapodni képtelen. Bár már volt néhány Mrs. Clooney aspiráns, de végül egyik szépasszonynak sem sikerült bekötnie a sármos színész fejét. Így ha egy hozzá hasonló stílusos nőcsábászra vetetted ki a hálódat, hagyd magadat meghódítani, de az esküvői harangok zúgását hallgattasd el magadban!

AFP

9. Matthew McConaughey, a szörfös

A mindig napbarnított sztár egy lehetne a kaliforniai beachboy-ok közüé, Matthew McConaughey-ért azonban nemcsak a környékbeli csajok őrülnek meg, hanem minden nő a világon! A színész hódítási névsora igen hosszú, de évek óta csak a nejének, Camillának és gyermekeinek él. Na meg a szabadtéri sportoknak. Ha jókor vagy jó helyen, te is megcsodálhatod, ahogy a strandon kocog, jógázik, úszik vagy szörfözik, mintha nem is lenne világsztár. Ha pedig ez a férfitípus a zsánered, nincs nehéz dolgod: a lényeg, hogy soha ne állj a szörfdeszkája - kerékpárja, síléce, jógamatraca, vagy más imádott sporteszköze - és közé!

AFP

A 6 legdögösebb szingli sztármama Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120831-a-6-legdogosebb-szingli-sztarmama-hollywoodban-sandra-bullock-madonna-sofia.html Bosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.html Vudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.html Köztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.html Kupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.html Barátság válás után is - Így csinálják a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120216-hires-celebek-akik-a-szakitas-utan-is-baratok-maradtak.html Híres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html
Vin DieselRobert PattinsonAshton KutcherBradley CooperWill SmithMatthew McConaugheyRyan GoslingHugh JackmanGeorge Clooneyszerelempárkapcsolatsztárszakítás