Hármas szexre kapott ajánlatot a Barátok közt ifjú felesége

szex Balogh Edina Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa dologra lehettek figyelmesek a Barátok közt sorozat rajongói: a keddi és a szerdai epizódokra tizenhatos karika került. A dolog nem véletlen, hiszen hármas szexre csábították a Balogh Edina alakította karaktert.

Gruppenszexre csábították a Barátok közt sorozat egyik szereplőjét, ezért került a tizenhatos karika bizonyos epizódok elé. Természetesen sem pajzán képsorok, sem túl durva, mocskos beszéd nem hangzott el, csak egy szexuális ajánlattételről volt szó. A forgatókönyv szerint a Balogh Edina alakította Nádor Kingát szerette volna rávenni a lakótársa, Bokros Ádám (Solti Ádám) arra, hogy vállalja be a hármas kalandot vele és dr. Sarudi Lilla ügyvédnővel.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Som-Balogh Edina, aki idén nyáron ment férjhez, kicsit megijedt attól, mit válaszol majd a karaktere. "Először csak a keddi rész párbeszédét láttam, és megijedtem, hogy vajon most mi lesz Kingával. Az is benne volt a pakliban, hogy igent mond a szexuális ajánlatra" - nyilatkozta a BorsOnline-nak a magát konzervatívnak valló színésznő. "A szex számomra a szerelem kifejezése, ahol semmi keresnivalója egy harmadik személynek. Ettől függetlenül nem ítélek el ezért senkit, de ha egy barátnőm kezdene mesélni egy ilyen hármas kalandjáról, akkor arra kérném, hogy fejezze be" - tette hozzá az ifjú feleség.

Eddig nem volt munkája, most színházat vett a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121003-eddig-nem-volt-munkaja-most-megvette-harom-tarsaval-egyutt-a.htmlTart a közönség reakciójától a Barátok közt fiatal szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121003-baratok-kozt-uj-szereplot-kapott-kiss-peter-balazst-aki-tart.htmlA Barátok közt sztárja szenvedélyes hétvégét töltött Rómábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.htmlUtál szerepelni a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120922-leserult-az-operettszinhaz-szinpadan-es-nem-szeret-szerepelni-a-baratok.htmlSzőke bombázóval erősít a Barátok közthttp://www.life.hu/legykepben/20120914-furedi-nikolett-szineszno-bombazo-ugyvednot-jatszik-a-baratok-kozben.htmlTeljesen kigyúrta magát a Barátok közt egykori sztárja - 20 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20120912-kigyurta-magat-a-baratok-kozt-gezaja-nemeth-kristof.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.