eljegyzés párkapcsolat királyi család hercegnő Magdolna hercegnő szerelem Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magdolna svéd hercegnőt eljegyezte amerikai barátja, Christopher O'Neill.

A 30 esztendős Magdolna XVI. Károly Gusztáv svéd király és Szilvia svéd királyné harmadik és egyben legkisebb gyermeke, aki jelenleg a svéd trón sorrendben negyedik várományosa. A királyi palota hivatalos honlapja szerint a 38 éves O'Neill először a királytól kért engedélyt a lánykérésre, majd a svéd alkotmányban foglaltaknak megfelelően az uralkodó a kormány jóváhagyását is kikérte az esküvőhöz. A jegyesekkel készített rövid interjúban Magdolna elárulta, hogy párja még október elején kérte meg a kezét. A hercegnő szerint nagyon romantikus és bensőséges lánykérés volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fiatalok közös barátaik révén ismerkedtek meg, és hamar megtalálták a közös hangot. Mindketten tisztelettel, valamint szeretettel tekintenek egymás családjára, és a hercegnő megfogalmazása szerint "egy nap" saját családjuk építgetéséhez is hozzákezdenek. A pár egyelőre New Yorkban marad, mivel mindkettőjüket oda köti a munka. Magdolna jelenleg az édesanyja által létrehozott World Childhood Foundation nevű nonprofit gyermeksegélyezési alapítványnál dolgozik, Christopher O'Neill pedig egy befektetési vállalat vezető beosztású munkatársa. A pár ugyanakkor nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben Svédországba költözik. Az esküvővel kapcsolatban egyelőre nem árultak el pontos részleteket, de annyi biztos, hogy a nagy napra 2013 nyarán kerül sor a hercegnő hazájában.

Magdolna 2010-ben felbontotta jegyességét akkori vőlegényével, miután a sajtó beszámolt a férfi félrelépéséről.

Dicséretben részesültek Katalin hercegnő melleihttp://www.life.hu/tested-lelked/20121022-cheryl-cole-enekesno-megdicserte-katalin-hercegno-melleit-es-alakjat.htmlZarándokhely lett az a birtok, ahol Katalin hercegnő meztelenkedetthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-katalin-hercegno-meztelen-fenykepeinek-helyszine-a-francia-birtok-zarandokhely-lett.htmlKatalin hercegnő tesztelte a reflexeithttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121010-katalin-hercegno-tesztelte-a-reflexeit-a-nemzeti-football-kozpontan-angliaban.htmlFenséges ajándékkal lepte meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg a világsztár kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121008-katalin-es-vilmos-ajandekot-kuldott-tennessee-jamesnek-reese-witherspoon-kisfianak.htmlKatalin hercegnő visszafogottabb, mint valaha - Először lépett nyilvánosság elé a botrány ótahttp://www.life.hu/legykepben/20121009-kate-middleton-brit-hercegno-es-vilmos-herceg-nyilvanossag-ele-allt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.