Hálószobatitkairól mesél a szupermodell

szex hálószoba LifeNight Demi Moore Heidi Klum Priscilla Presley Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum lassan negyvenéves lesz, de úgy tűnik, őt még nem bolondították el a nála fiatalabb, tökéletes testű fiúk.

A sztár nem sokat takar a testéből azon a fotón, mely az egyik női magazin címlapjára készült. Még Heidi keblei is látszódnak a szexi fürdőruha alatt. A szőkeség a vele készült interjúban meglepően őszintén vallott szexuális életéről, és elmondta, hogy szeret új dolgokat kipróbálni az ágyban. "Szerintem néha jó dolog a szokásostól teljesen eltérő ruhában csábítani el a pasit. Ha vad vagy és őrült, azt mutasd meg néha a párodnak az ágyban, hogy tisztában legyen azzal, ilyet is tudsz..." - tanácsolja Heidi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A magazin képeiért kattints ide!

A harminckilenc éves szépség azt is elmondta, miért is izgatóak a fiatal szeretők. "Teljesen meg tudom érteni, ha egy nő vonzónak talál egy fiatal férfit. Az igazság az, hogy az öregedéssel egyre inkább megváltozik a férfiak teste, a fiatal pasik pedig sokat edzenek, odafigyelnek magukra. Ez pedig jól látszik, amikor lekerül a ruha - jó elnézni a szépen kidolgozott, izmos testet. De én reálisan látom a dolgokat. Lassan negyvenéves leszek, és nem tudom elképzelni magam egy huszonöt éves Adonisz oldalán" - vallotta a ma is nagyon dögös modell, aki pár hónapja a testőrével jár.

Madonna, Priscilla Presley, Jennifer Lopez és Demi Moore például egészen másképp látják a dolgot, hiszen mindannyian imádják a náluk évtizedekkel fiatalabb úriembereket.

Heidi Klum bikinis fotót posztolt - 4 gyermek után is tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-heidi-klum-modellnek-4-gyerek-utan-is-tokeletes-az-alakja.htmlVan esély az újrakezdésre? Heidi Klum szerint az idő mindent elrendezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120417-van-esely-az-ujrakezdesre-heidi-klum-szerint-az-ido-mindent.htmlIgazi stílusikon a szupermodell kislányahttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-heidi-klum-modell-lanya-leni-nagyon-trendi-ruhakat-vett-fel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.