Alec Baldwint fiatalítja a szerelem

szexi színész Alec Baldwin jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly nyáron a népszerű színész egy nála 26 évvel fiatalabb jógaoktatót vett feleségül. Hilaria Thomas hatására pedig Alec teljesen új életet kezdett, ráadásul a szerelem is fiatalítja az 54 éves sztárt.

"Alecnek is jót tesz a kapcsolat, sokkal nyugodtabb és boldogabb ebben a szerelemben, mint korábban bármikor" - vallotta korábban a színész testvére, Stephen Baldwin. Az átalakulás eredménye Stella McCartney New York-i divatbemutatóján készült képeken is látható. A fotók tanulsága szerint a színész rengeteget fogyott, ami nemcsak a testén, de az arcán is látszik. Baldwinnak a borosta is határozottan jól áll.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárnak tehát sikerült hozzáfiatalodnia Hilariához, aki nemcsak egy életmód, de egy stílusváltáson is átvezeti őt. Felesége javaslatára döntött amellett a kék sál mellett is, melyben a McCartney estre érkezett. A kiegészítő szépen kiemeli a színész kék szemeit, úgy gondoljuk, határozottan jó választás volt. Csak így tovább, Alec!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.