Pippa Middleton szerelem párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton húga egy vadászkiránduláson vett részt Belgium egyik leggazdagabb emberének unokáival. Ő aztán tud élni! 

Két év telt el Alex Loudonnal, az angol krikettezővel való szakítása óta, és úgy tűnik, az Andre Balazzsal való kapcsolata csak kacsa volt. A legújabb pletykák szerint Pippa sem adja nővérénél alább a párválasztási lécet. Több forrás is megerősítette, hogy Katalin hercegnő húga decemberben a belga milliárdos, Albert Frére unokáival vett részt egy romantikus vadászaton.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hiába próbált Pippa inkognitóban maradni az azt követő partin, és használta a kevésbé ismert keresztnevét, a Philippát, néhányan azonnal felfigyeltek a 29 éves brit királyi család rokonára. Hogy a Middleton lány melyik milliárdos unokára vetett szemet, az még kérdéses. Viszont akár a 27 éves Williamet, akár a 28 éves Cedricet választja, mindkettő "megéri" a fejenként csekély 3,6 milliárd dolláros hozományukkal.

Ne csak Pippa érezze jól magát! Nézegess te is jó pasikat!



"Édes, nálad vagy nálam?" - Szex tabuk nélkülhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130117-szex-szexualitas-parkapcsolat-nalad-vagy-nalam.htmlÖsszejött korábbi szerelmével a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20130116-hayden-panettiere-es-wladamir-klitschko-ujra-egyutt-vannak.htmlErre indul be Beyoncéhttp://www.life.hu/szeress/20130117-beyonce-enekesno-szexi-fotosorozatanak-keszitese-kozben-szexualis-szokasairol-beszelt.htmlBradley Coopernél könyörgött randiért az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20130116-taylor-swift-bradley-coopertol-kert-randevut-azonban-nem-jart-sikerrel.htmlHarry herceget akarja mindenkihttp://www.life.hu/szeress/20130116-harry-herceg-a-legkelendobb-agglegeny-a-town-country-magazin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.