Ashton Kutcher színésznő Mila Kunis botrányhősnő válás játszópajtás Demi Moore Vino Schnabel nyaralás Piero Righetto napi hím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves Demi Moore legutóbb a 26 éves Vino Schnabellel járt, a fiúcska azonban hamar kiadta a botrányosan viselkedő színésznő útját. A sztár nem szomorkodott sokáig, pár hete egy újabb tinédzserrel, az olasz Piero Righettóval múlatta az időt a Karib-szigeteken. Most azonban úgy tűnik, hogy Russell Brand is bekerült Demi látókörébe, ő és Katy Perry exférje ugyanis együtt jógáznak.

Russell Brand, akinek mesterien kihelyezett csapdáiba időről időre belesétál Katy Perry, meditációs tanácsokkal látja el Demit, majd pedig a legjobb jógapozícióikat is megbeszélik. A két sztár párosa azonban igencsak nagy baleset lenne, ugyanis mindketten a botrányaikról, a furcsa és kínos helyzeteikről, valamint a rossz döntéseikről híresek. Egyelőre azonban Demi nem Branddel, hanem egy újabb huszonéves sráccal fűzi komolyabbra az ismeretséget.

Forrás: Facebook/Piero Righetto
Forrás: Facebook/Piero Righetto

A fiatal Piero Righetto a karib-tengeri pihenőjére kísérte el a színésznőt. A szállodai alkalmazottak és vendégek persze nem ismerték az olasz származású, de a spanyol Big Brother kilencedik szériájában szereplő srácot, így csak annyit mondtak, hogy Demi nyaralása alatt végig fiatal pasikkal hetyegett és ami még rosszabb, nagyon hangos is volt közben.

Demi ezek szerint úgy döntött, hogy nem szomorkodik tovább válása, valamint Ashton Kutcher és Mila Kunis mindent elsöprő szerelmi történetén, hanem beleveti magát a jóba, és megállás nélkül bulizik, pasizik.

Ha kíváncsi vagy Demi új játszópajtásának izmos hasára, less meg róla egy összeállítást a Napi hím oldalon!

Pasivélemény: Mit várnak a nők a pénisztől? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130130-szex-szerelem-parkapcsolat-mit-varnak-a-nok-a-penisztol.htmlTalálkozott az élő Barbie és Kenhttp://www.life.hu/szeress/20130130-barbie-es-ken-elo-masai-talalkoztak-de-egyaltalan-nem-tetszettek.htmlSenkinek sem kell Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szeress/20130129-amanda-seyfried-hugh-jackman-josh-harnett-es-eddie-redmayne-utan.htmlA tökéletes fallosz titka (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-a-tokeletes-fallosz-titka-amit.htmlPasivélemény: Nyilvános szex, forró élvezet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-nyilvanos-szex-forrobb-elvezet-18.htmlSzex nyilvánosan - Te bevállalnád? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130128-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-masok-szeme-lattara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.