Tóth Gabi TV2 Megasztár énekesnő celeb szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év együttélés után szakított Tóth Gabi és párja, Rasztovics Dávid. Az énekesnő őszintén kitárulkozott magánéleti válságáról.

Újra egyedül maradt Tóth Gabi. A Megasztár egykori győztese szakított párjával, akivel egy éve éltek együtt. Az énekesnő szerint a kapcsolat halálát az jelentette, hogy nem értették egymás életét, és hogy talán túl korán összeköltöztek.

Nézd meg Gabi Fókuszban tett vallomását:

9 étel a jó szexérthttp://www.life.hu/szeress/20130115-ezeket-az-eteleket-edd-a-jobb-szex-erdekeben.htmlBosszúból vetkőzött Liberty Rosshttp://www.life.hu/szeress/20130201-levetkozott-liberty-ross-modell-akinek-ferje-rupert-sanders-rendezo-kristen.htmlSzakíts, ha bírsz, de ne így!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130131-szex-szerelem-parkapcsolat-egyre-gyakrabban-szakitunk-smsben-es-emailben.htmlSzextipp: Ilyen a jó makkmasszázs (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130131-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-ilyen-a-jo-makkmasszazs-18.htmlDeminek új bikája van és Russell Branddel kavarhttp://www.life.hu/szeress/20130131-demi-moore-russel-branddel-jogazik-es-uj-fijuja-van-piero.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.