híresség színész LifeNight Al Pacino szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Al Pacino a filmvásznon igazi nagyágyú, a hálószobában azonban állítólag egyáltalán nem az.

A szerb modell, Diana Becirovic még évtizedekkel ezelőtt, 1972-ben volt a világsztár szeretője. A románc azonban nem tartott sokáig: az izgalmakhoz szokott hölgyemény ugyanis túlontúl unalmasnak találta az akkor a harmincas éveiben járó világsztárt. "Mindig annyira feszült volt és paranoiás. Korábban azt hittem, egy nőnek az a feladata, hogy a párja férfinak érezze magát mellette, és viszont. Al azonban erre képtelen volt: rettentően unalmas szeretőnek bizonyult." A hölgy azt is bevallotta, hogy Al Pacino egója hihetetlenül nagy, és a sztár folyton csak magával foglalkozott, ráadásul imádott parancsolgatni is. De világsztár ide vagy oda, Diana megelégelte a dolgot, és kiadta a férfi útját.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Úgy tűnik, Rihannát meggyűrűztékhttp://www.life.hu/szeress/20130211-rihanna-barbadosi-enekesnot-ugy-tunik-eljegyezte-kedvese-chris-brown-enekes.html"Őrülten belém szeretett" - Salvador Dalí szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130208-szex-szerelem-parkapcsolat-salvador-dali-szerelmei.htmlPéniszfajták - Avagy mi kell a nőknek? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.htmlPasivélemény: "Egyből két lánnyal szexeltem" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130208-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-egybol-ket-lannyal-szexeltem-18.htmlÉlőben szexelnek egy londoni kiállításonhttp://www.life.hu/szeress/20130208-eloben-szexelnek-egy-uj-kiallitason-londonban-a-wayward-galeriaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.