üzletember házasságkötés eltitkolás Katar énekesnő Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson harmadszor is férjhez ment: az amerikai popdíva hétfő este vallotta be, hogy gyerekkori barátjával, Visszam al-Mana katari üzletemberrel tavaly házasságot kötöttek.

"Azok a híresztelések, hogy küszöbön áll valamiféle extravagáns esküvő, egyszerűen nem igazak. Tavaly szép csendben, meghitt és csodálatos ceremónia keretében már házasságot kötöttünk" - adták tudtul az Entertainment Tonight zenei televíziós műsornak küldött nyilatkozatukban Janet Jackson és férje.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az amerikai énekesnő - Michael Jackson húga - előzőleg már kétszer volt férjnél. Első házassága James DeBarge soulénekessel alig három hónapig tartott még 1984-ben. Válással végződött 1999-ben kötött második házassága is, amelyet Rene Elizondo zenei rendezővel kötött: ők ugyancsak titokban házasodtak össze annak idején.
A 46 éves popsztár és nála kilenc évvel fiatalabb milliárdos férje közölte, hogy nászajándék gyanánt kölcsönösen adományt küldtek azoknak a gyermekjótékonysági alapoknak, amelyeket támogatnak. Azt is világossá tették, hogy azért nem hozták korábban nyilvánosságra az esküvőt, mert mindketten vigyáznak a magánéletükre.

Forrás: MTI

Szexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.htmlMegmutatta kéthetes kisbabáját Imogen Thomashttp://www.life.hu/anyaskodj/20130226-megmutatta-kethetes-kisbabajat-egy-magazin-hasabjain-imogen-thomas-angol-modell.htmlLaptop és tévé előtt eszel? Az életeddel játszolhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130224-etkezes-laptop-elott-egeszsegtelen-benke-rita-termeszetgyogyasz-valaszol.htmlHogyan jut el egy gyerek az anyagyilkosságig?http://www.life.hu/anyaskodj/20130215-szuleiket-bantalmazo-gyerekek-a-gyerek-visszaut-ha-agressziv-legkorben-nevelkedik.htmlMagyar áldozata is van a luxori hőlégballon-balesetnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130226-magyar-aldozata-is-van-a-keddi-luxori-holegballonbalesetnek-most-mar.html20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-szilveszter-gazda-rtl-ii-szombat-esti-laz-tancosa-tizenket-kilotol.htmlCsak segítséggel tud színpadra lépni Hienhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-hien-a-megasztar-egykori-versenyzoje-csak-segitseggel-tud-szinpadra-lepni.htmlMádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.