Áprilisi esküvőjére keres vőlegényt az ara

esküvő házasság menyasszony férj vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sam Young úgy döntött, hogy megházasodik. Ehhez mindössze egy dolog hiányzik: a vőlegény. De Sam nem esett kétségbe, hirdetést adott fel.

A limuzin lefoglalva, az álomruha megvéve, a fogadás tárt karokkal várja a vendégeket, csak egy kulcsfigura nem lesz ott. Az angol ara azonban már ezt az ügyet is kézbe vette és a közösségi oldalán hirdette meg az egyestés pozíciót: vőlegény kerestetik! Méghozzá olyan különleges vőlegény, aki nem veszi el a menyasszonyt, csak táncol vele egyet, és jól érzi magát az este további részében.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Sam Young nyolc ruhaméretet fogyott, és ezt az elképesztő teljesítményt akarta megkoronázni egy esküvővel. A hölgy a testvérével nézegetett gyűrűket, és rájött, hogy ő is akar egyet, és mellé egy esküvőt is. Az egy cseppet sem zavarta, hogy épp nem jár senkivel.

A furcsa ara már egyszer 21 évesen az oltár elé állt, de akkor nyolchónapos terhes volt, és pénzük sem volt egy drága esküvőre. 1995-ben vált el, és azóta két fiával él együtt. Sam családja amúgy boldog a nagy napot illetően, ők is lázasan készülődnek az áprilisi menyegzőre.

A hirdetésre már akadtak jelentkezők, úgyhogy Sam hamarosan nekilát a válogatásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.