sztárpár párkapcsolat szerelem Hollywood Jason Segel szakítás Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége. Szétment a kedvenc hollywoodi párunk. Jason Segel és Michelle Williams egy éves együttjárás után véget vetettek kapcsolatuknak. Miért, miért, miért?

A cuki pár a US Magazin szerint ebben a hónapban vált el csendesen egymástól. Azért látták így jobbnak, mert már nagyon szenvedtek a távkapcsolattól. Jason Los Angelesben székel, mert ott forgatják az Így jártam anyátokkal című sorozatát, Michelle viszont New Yorkban él kislányával, Matildával.

Northfoto
Northfoto

Az újévet még együtt ünnepelték, tökéletesen boldognak is tűntek a mexikói vakáción. A páros 2012 elején jött össze, és úgy látszott, nagyon közel kerültek egymáshoz. Jason volt az első férfi Michelle életében, akivel megjelent a nyilvánosság előtt Heath Ledger halála óta. A nagy maci férfi Matildához is közel került, sokat játszott a kislánnyal. A távolság azonban mégis közéjük furakodott. Sajnáljuk. Szerettük őket együtt.

Áprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.htmlA parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.htmlSzexbotrányba keveredett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-jason-manford-a-nepszeru-angol-humorista-szexbotranyba-keveredett-ket-even.htmlMegmutatta kéthetes kisbabáját Imogen Thomashttp://www.life.hu/anyaskodj/20130226-megmutatta-kethetes-kisbabajat-egy-magazin-hasabjain-imogen-thomas-angol-modell.htmlJennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.htmlKate Beckinsale-től tanul lánya öltözködnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130222-kate-beckinsale-szineszno-lanya-lily-mo-edesanyjatol-tanul-oltozkodni-egyutt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.