Kanye West album Párizs kreativitás kim kardashian költözés Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West teljesen beleszerelmesedett Párizsba, így úgy döntött, hogy felpakolja terhes barátnőjét, Kim Kardashiant, és pár hónapra a francia fővárosba költöznek.

A rapper egy zártkörű fellépésre utazott az európai városba a hét elején, és szerelembe esett Párizs kreatív vibrációjával - írja a FemaleFirst. Olyan erősnek bizonyult ez az érzelem, hogy Kanye úgy döntött, két hónapra átteszi székhelyét a romantikus fővárosba, ahol új albumán és divatkollekcióján fog dolgozni. Addig ezt a luxuspalotát hagyják lakatlanul.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Természetesen a várandós Kim Kardashian is vele tart majd. A 32 éves celeblány Kanye gyermekét hordja a szíve alatt immár ötödik hónapja. Kanye egy dalában már rappelt is arról az őrült érzésről, amit a divat fővárosa iránt érez. Csak Kim nehogy féltékeny legyen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.