Vámpírnaplók klipforgatás házasság szerelem csípőprobléma Lady Gaga Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga mint odaadó, hűséges feleség. El tudjátok őt így képzelni? Állítólag pár hónap és a vadóc énekesnőt oltár elé vezeti barátja, a Vámpírnaplók szexi sztárja, Taylor Kinney. A dolog pikantériája, hogy korábban egy klipben már férj és feleségként szerepeltek.

Ezt is megéltük! Lady Gaga nyáron hozzámegy dögös pasijához, Taylor Kinney-hez. Legalábbis a sztár közeli barátja, DJ Lady Starlight szerint - írja a Sun. Az énekesnő 2011 szeptemberében kezdett randizni a Vámpírnaplókból is jól ismert, kigyúrt színésszel, amikor felkérte, hogy szerepeljen a You And I című dal videoklipjében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vad páros a munka során alaposan összemelegedett. Most ideiglenesen együtt is élnek Chicagóban, amíg az énekesnő felgyógyul csípőműtétje után. Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Gaga tolószékbe került. Az énekesnő legjobb barátnője, Lady Starlight azonban megsúgta: "Nem árulok el titkot, ha azt mondom: a fiatalok idén összekötik az életüket" - fogalmazott. A videóban összejött a nász, szurkolunk nekik a való életben is!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Lady Gaga tolószékbe kényszerülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130219-lady-gaga-amerikai-enekesno-nem-tud-jarni-tolokocsiba-kenyszerult-csipomutete.htmlNem tud lábra állni Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130213-koncerteket-mondott-le-lady-gaga-enekesno-aki-nem-tud-labra.htmlLady Gaga pókerarccal dedikálja a cicikethttp://www.life.hu/szorakozz/20130117-lady-gaga-rezzenestelen-arccal-dedikalta-rajongoja-mellbimboit.htmlPopsit villantott Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20130113-lady-gaga-amerikai-sztar-popsit-villantott.htmlTeljesen lelapította a bikini Lady Gaga melleithttp://www.life.hu/szepulj/20121114-lady-gaga-enekesno-melleit-teljesen-lelapitotta-a-bikini.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.