házasság párkapcsolat Chris Martin vetélés Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő 10 évvel ezelőtt ment férjhez a brit Coldplay együttes frontemberéhez, Chris Martinhoz, de kiderült, az ő kapcsolatuk sem tökéletes.

Gwyneth bevallotta, hogy házassága elég bonyolult, de remek apának tartja a férjét: "Minden nehézség ellenére, ami a házasságunkban történik, sikerült kiválasztanom a legjobb apát a gyerekeim számára. Elköteleztük magunkat azért, hogy közösen neveljük fel őket." Olyan pletykák is felröppentek, hogy elváltak a sztárpár útjai, de egy közeli barátjuk tagadta ezt a híresztelést. A Vasember sztárja már korábban is vallott kapcsolata problémáiról. "Néha nagyon nehéz ilyen hosszú ideig együtt lenni valakivel. Valószínűleg a temperamentumunk okozza a legtöbb gondot. Mindketten előadóművészként dolgozunk, ami miatt sokkal érzékenyebbek vagyunk és gyakran a hangulatingadozásainkkal is meg kell birkóznunk" - írja a The Sun.

Northfoto
Northfoto

Paltrow és Martin jelenleg két gyermeküket nevelik, a kilencéves Apple-t és a hétéves Mosest. A színésznő azonban felfedte fájdalmas titkát: pár évvel ezelőtt elvetélt harmadik babájával, ami szörnyű tragédia volt számára, és azóta is vágyik egy újabb gyermekre.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Síkosító-kisokos nem csak ínyenceknek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-sikosito-kisokos.htmlMiért érdemes magyar nőt feleségül venni?http://www.life.hu/szeress/20130311-magyar-not-felesegul-venni-erdemes-sztereotipiak-es-hazassag-magyar-novel.htmlA legmodernebb lánykérés - ez a jövő?http://www.life.hu/szeress/20130314-twitteren-kerte-meg-parja-kezet-egy-facebooknal-dolgozo-srac.htmlSzextipp: érzéki tanácsok új partnerhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.htmlFémcsipesz a mellbimbón - Halálos szexbalesetek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130311-szex-szerelem-parkapcsolat-halalos-szexbalesetek-vigyazz-hogyan-szerelmeskedsz.htmlA bálnaformám miatt nem szexel velem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130313-szex-a-terhesseg-hetedik-honapjaban-terhesszex-gyori-szilvia-szakerto-valaszol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.